Gay Boracay · Μπαρ και κλαμπ

Gay Boracay · Μπαρ και κλαμπ

Το Boracay έχει μια ζωντανή σκηνή νυχτερινής ζωής όπου τα περισσότερα μπαρ προσελκύουν πολύ μικτά, διαφορετικά πλήθη. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς γκέι χώρους βρίσκονται γύρω από το D'Mall στο σταθμό 2.

Gay Boracay · Μπαρ και κλαμπ

EPIC
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραθαλάσσιο εμπορικό κέντρο D'Mall, Σταθμός 2, Μπορακάι, Philippines

Εμφάνιση στο χάρτη
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 14 ψηφοφορίες

Δημοφιλές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, εστιατόριο, μπαρ και πάρτι. Διευθύνεται από την ίδια ομάδα πίσω από τα πιο καυτά σούπερ κλαμπ της Μανίλα (Encore, Manor και Republiq).

Η παραθαλάσσια τοποθεσία του EPIC προσφέρει χαλαρή ατμόσφαιρα και υπέροχη θέα στη Λευκή Παραλία. Το εστιατόριο σερβίρει πλούσιο μενού με ασιατική και δυτική κουζίνα. Το βράδυ, ο χώρος μετατρέπεται σε κλαμπ με υπαίθρια πίστα χορού και διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους τοπικούς και διεθνείς DJ's.

Η EPIC φιλοξενεί τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά πάρτι του νησιού. Το πλήθος είναι ανάμεικτο, με μερικούς γκέι τύπους. Η χρέωση περιλαμβάνει δύο ποτά. Βρίσκεται στην παραλία του D'Mall, σταθμός 2.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Εστιατόρια

Καθημερινή: 11:00 - 03:00

Σαββατοκύριακο: 11:00 - 03:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 13-Οκτ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.