Koh Phangan

Koh Phangan · Ξενοδοχεία

Lookάχνετε για ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε στο Koh Phangan; Εδώ είναι η σύνοψη των καλύτερων ξενοδοχείων και θέρετρων για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες σε αυτό το όμορφο νησί της Ταϊλάνδης.

Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση όλων των ξενοδοχείων για Κο Πανγκάν.

Ξενοδοχεία

Santhiya Koh Phangan Resort And Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

22/7 Moo 5 Banthai Koh Pha Ngan (Σουρατάνι), Koh Phangan

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσιο θέρετρο. Φανταστική θέα. Δημοφιλής επιλογή.
Ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή θέρετρα πολυτελείας στο Koh Phangan.

Ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση, το Santhiya διαθέτει υπέροχες βίλες με εκπληκτική θέα στην παραλία Thong Nai Pan Noi. Κάθε εκπληκτική βίλα από ξύλο τικ είναι εξοπλισμένη με ιδιωτική πισίνα και δωρεάν Wi-Fi.

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια μεγάλη πισίνα, γυμναστήριο, εστιατόριο και μπαρ και σάουνα και εγκαταστάσεις σπα. Παρέχονται καροτσάκια γκολφ για να σας μεταφέρουν στους χώρους με στιλ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
Chantaramas Resort and Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

123 Moo 4 Baan Tai, Koh Phangan

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στην παραλία και την προβλήτα Haad Rin. Υπέροχο σπα και φαγητό. Σχέση ποιότητας και τιμής.
Το Chantaramas είναι ένα υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο στο Koh Phangan, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη διάσημη παραλία Haad Rin και την προβλήτα Haad Rin.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο, δωρεάν Wi-Fi και θυρίδα ασφαλείας. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο πλήρως εξοπλισμένο σπα ή να απολαύσουν ένα γεύμα στο εστιατόριο ή το καφέ του ξενοδοχείου.

Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, εξωτερική πισίνα, ενοικίαση ποδηλάτων και υπηρεσία θυρωρείου. Η πρόσβαση στα κοντινά αξιοθέατα είναι πολύ εύκολο με το λεωφορείο της περιοχής (επιπλέον χρέωση). Οι ομοφυλόφιλοι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
Πισίνα
Explorar Koh Phangan
Εικονίδιο τοποθεσίας

117/21 Moo 6, Bantai,, Koh Phangan

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή μπουτίκ. Φανταστική πισίνα. Στην παραλία Sunset.
Το Coast Resort που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες, βρίσκεται στην Haad Rin Nai (Παραλία Sunset), σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το περίφημο πάρτι της πανσέληνου του Koh Phangan, και προσφέρει κομψά δωμάτια, εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας. Παρέχονται δύο δωρεάν μπουκάλια πόσιμο νερό. Το ξενοδοχείο διαθέτει τουριστικό γραφείο και παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς.

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο διαθέτει εσωτερικούς / εξωτερικούς χώρους με υπέροχη θέα. Στο μπαρ δίπλα στην πισίνα μπορείτε να απολαύσετε ποτά και κοκτέιλ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Πισίνα
Salad Buri Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

60/2 M. 8 T.Kohphangan,Kohphangan ,Suratthani, 84280 Ταϊλάνδη.,, Koh Phangan

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Όμορφη θέα. Παραθαλάσσια τοποθεσία. Μεγάλα δωμάτια.
Το παραθαλάσσιο Salad Buri Resort βρίσκεται σε εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα και δραστηριότητες του Koh Phangan. Προσφέρει άρτια εξοπλισμένα δωμάτια και βίλες με σύγχρονες ανέσεις.

Μπορείτε να πιείτε κοκτέιλ και να απολαύσετε τον ήλιο δίπλα στην πισίνα 3 επιπέδων, να δοκιμάσετε τοπική ταϊλανδέζικη κουζίνα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ή να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο υπέροχο σπα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Massage
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Πισίνα
THE BAY Resort & Restaurant
Εικονίδιο τοποθεσίας

32/6 Moo 4 Baan Kai, Thong Sala, Koh Phangan

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσια τοποθεσία. Κοντά στο Half Moon Party. Μεγάλη αξία.
Γοητευτικό θέρετρο με θέα στη θάλασσα που ήταν εδώ και καιρό αγαπημένη επιλογή για τους επισκέπτες του Koh Phangan. Το THE BAY προσφέρει 13 κομψά, άνετα δωμάτια. Κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει μίνι μπαρ και δωρεάν Wi-Fi.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εξωτερική πισίνα, μπαρ και παραθαλάσσιο εστιατόριο που σερβίρει αυθεντικά ταϊλανδέζικα και θαλασσινά. Βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από την παραλία Bankai και κοντά στο χώρο του Half Moon Party.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Massage
Εστιατόρια
Πισίνα
Da Kanda Villa Beach Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

19 Moo 1, Thong Sala / Bantai, Koh Phangan

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στην προβλήτα. Παραθαλάσσια τοποθεσία. Δημοφιλής επιλογή.
Παραθαλάσσιο θέρετρο μεγάλης αξίας στην παραλία Thong Sala, κοντά στην προβλήτα και σε κοντινή απόσταση από την πόλη. Επίσης, μια εξαιρετική επιλογή για όσους έρχονται στο Koh Phangan για τα πάρτι.

Κάθε καλά εξοπλισμένη βίλα διαθέτει υπαίθριο μπάνιο και αιώρα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και το αεράκι ή να χαλαρώσετε δίπλα στην όμορφη πισίνα με θέα στη θάλασσα.

Το φιλικό προσωπικό του θέρετρου μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε εκδρομές και δραστηριότητες όπως κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοπλοΐα, hopping σε νησί, καταδύσεις, αναρρίχηση κ.λπ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Massage
Εστιατόρια
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.