Κυρήνεια, Girne, Κυπαρίσσι

Ξενοδοχεία Κύπρου

Η Κύπρος είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός και υπάρχουν πολλά γοητευτικά ξενοδοχεία για να διαλέξετε

Ξενοδοχεία Κύπρου

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel and Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Λεωφόρος Θεάς Αφροδίτης 10,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;

Στο Leonardo Plaza το Cypria Maris Beach Hotel and Spa (μόνο για ενήλικες) απέχει μόλις 3 χλμ από το κέντρο της Πάφου, 12 χλμ από το αεροδρόμιο της Πάφου και 140 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρμακας. Το Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel and Spa προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, λόμπι μπαρ, lounge bar, νυχτερινό κλαμπ, ντίσκο, 2 εστιατόρια για μη καπνιστές, σνακ μπαρ (ανοιχτό το καλοκαίρι), WiFi, σάουνα, τζακούζι, γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα (θερμαινόμενη σε χειμώνας), εξωτερικές πισίνες, ομπρέλες, κατάστημα με σουβενίρ, γήπεδο σκουός, γήπεδο τένις, αίθουσες συνεδριάσεων, , σαλόνι ομορφιάς, σάουνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει 240 δωμάτια, το καθένα με μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο, κεντρικό κλιματισμό, θέρμανση, μίνι ψυγείο, τηλεόραση, ενοικιαζόμενη θυρίδα ασφαλείας και μπαλκόνι/βεράντα. **Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει ΜΟΝΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, από 16 ετών** Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεάς Αφροδίτης 10, Γεροσκήπου Κύπρου.

Amorgos Boutique Hotel
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική κεντρική τοποθεσία. Κοντά στην παραλία, την εμπορική περιοχή και τη νυχτερινή ζωή γκέι.
Το ξενοδοχείο Amorgos βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά της Λάρνακας, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, τον περίφημο Palm Tree Promenade, καθώς και το εστιατόριο και την εμπορική περιοχή.

Κάθε ιδιωτικό δωμάτιο, μοναδικά διακοσμημένο δωμάτιο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, μοντέρνο μπάνιο, ντους ψιλής βροχής. Οι επισκέπτες θα λάβουν δωρεάν φρούτα και κρασί κατά την άφιξη.

Μια εξαιρετική επιλογή για νυχτερινή ζωή. Πολλά από τα καλύτερα μπαρ στη Λάρνακα και Μυστική Λέσχη Ελευθερίας απέχουν 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
δωρεάν WiFi
Εστιατόρια
Alkisti City Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Αγίου Λαζάρου Νο 1,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Επιλογή προϋπολογισμού. Κοντά σε Vinci Sauna και γκέι νυχτερινή ζωή.
Το Alkisti προσφέρει οικονομικά καταλύματα με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής στην καρδιά της Λάρνακας, ακριβώς κοντά στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου και μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και την παραλία Φοινικούδες.

Όλα τα δωμάτια στεγάζονται σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, μίνι μπαρ, ηλεκτρικό βραστήρα και δωρεάν Wi-Fi. Υπάρχει μια βεράντα στον κήπο όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον καφέ. Το προσωπικό μπορεί να οργανώσει εκδρομές και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Σάουνα Vinci Gay, η μόνη gay σάουνα στην Κύπρο, απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.
Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi
Ηλιόλουστη βεράντα
    Latest <b>Cyprus</b> Hotel Discounts
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;

    Έχουμε κάτι λάθος;

    Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.