Ξενοδοχείο Maya Long Beach Καλιφόρνια

Γκέι Αλικάντε · Ξενοδοχεία

Το Alicante διαθέτει μια εξαιρετική γκάμα ξενοδοχείων που βρίσκονται στην κεντρική περιοχή, κοντά στην παραλία, επιλογές για φαγητό και νυχτερινή ζωή ομοφυλόφιλων.

Τα κορυφαία ξενοδοχεία μας στο Αλικάντε για γκέι ταξιδιώτες παρατίθενται παρακάτω.


Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία του Αλικάντε.

Γκέι Αλικάντε · Ξενοδοχεία

Melia Alicante
Εικονίδιο τοποθεσίας

Plaza del Puerto; 3,, Αλικάντε

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσια τοποθεσία. Κοντά στην gay σκηνή. Δημοφιλής επιλογή.

Δημοφιλές ξενοδοχείο που βρίσκεται ανάμεσα στο λιμάνι του Αλικάντε και την παραλία Postiguet, το Hotel Melia Alicante προσφέρει άνετα καταλύματα στην καρδιά της πόλης.

Όλα τα δωμάτια είναι μοντέρνα και ευρύχωρα και περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική βεράντα. Οι επισκέπτες έχουν επίσης πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας, στο σπα και στον κήπο.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου ειδικεύεται σε πιάτα με ρύζι και φρέσκο ​​ψάρι. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε πολλά εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ.

Οι επισκέπτες του Melia Alicante μπορούν να επισκεφθούν τον καθεδρικό ναό του San Nicolas, το Μουσείο Καλών Τεχνών Gravina και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Αλικάντε, που απέχουν λίγα λεπτά.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σολάριουμ
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Hotel Montemar
Εικονίδιο τοποθεσίας

108 Avinguda de l'Alegría, Αλικάντε

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στην παραλία κρουαζιέρας! Βρίσκεται κοντά στη διάσημη παραλία γκέι γυμνιστών Rebello!
Το Hotel Montemar είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο στην περιοχή La Marina του Αλικάντε, μόλις 3 λεπτά από την παραλία La Marina και τη διάσημη τοποθεσία κρουαζιέρας / γυμνιστών στην παραλία Rebello.

Το ξενοδοχείο προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια, ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση και βασικές ανέσεις σε δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια.

Το πρωινό σερβίρεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και υπάρχει ένα μπαρ στη βεράντα στο μπροστινό μέρος του καταλύματος για να απολαύσετε ένα ποτό τα βράδια.

Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες και ερωτήσεις κράτησης.
Χαρακτηριστικά:
κλιματισμός
Ιδιωτικό μπάνιο
TV
Hotel Maya Alicante
Εικονίδιο τοποθεσίας

Canónigo Manuel Penalva, 2, Raval Roig, Αλικάντε

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Περπατήστε στην παραλία και τα γκέι μπαρ. Εκπληκτική πισίνα.
Το Hotel Maya βρίσκεται στους πρόποδες του Κάστρου Santa Barbara και προσφέρει την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το Αλικάντε. Το ξενοδοχείο εξαιρετικής ποιότητας απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης και τη νυχτερινή ζωή. Δημοφιλές γκέι μπαρ Grizzly Bar είναι επίσης 5 λεπτά με τα πόδια.

Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δημοφιλείς ανέσεις που προσφέρονται, όπως η εξωτερική πισίνα, τα γήπεδα τένις και ένα εστιατόριο που σερβίρει τοπικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επισκεφθούν εύκολα το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Αλικάντε, την Playa del Postiguet και το Μουσείο Καλών Τεχνών Gravina.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σολάριουμ
Πισίνα
Πινγκ πονγκ
Hotel Albahia
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Sol Naciente 6 Albufereta, Αλικάντε

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Σχέση ποιότητας και τιμής. Στην Αλμπουφερέτα. Φανταστική πισίνα.
Στην περιοχή L'Albufereta, το προσιτό Hotel Albahia Alicante είναι το ιδανικό μέρος για να γνωρίσετε το Αλικάντε, την Κόστα Μπλάνκα και τα περίχωρά του. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, θέρμανση και θυρίδα ασφαλείας στο δωμάτιο. Είναι επίσης εξοπλισμένα με καλωδιακά/δορυφορικά κανάλια και ιδιωτικό μπάνιο. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν χρήση των δημοφιλών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως το γυμναστήριο, η πισίνα και τα γήπεδα τένις. Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του εστιατόριο, σε βολική τοποθεσία για όσους θέλουν να μείνουν κοντά την ώρα του γεύματος.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
δωμάτιο παιχνιδιών
Γυμναστήριο
Εξωτερική πισίνα
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
γήπεδο τένις
θαλάσσια σπορ
Hotel Spa Porta Maris by Melia (ex. Sercotel Spa Porta Maris)
Εικονίδιο τοποθεσίας

Plaza Puerta Del 3 Μαρτίου, Αλικάντε

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Ομορφη ΘΕΑ. Κοντά στην gay σκηνή.
Δημοφιλές ξενοδοχείο ανάμεσα στην παραλία Postiguet και τη μαρίνα του Αλικάντε, το Hotel Sercotel Spa Porta Maris προσφέρει μοντέρνα καταλύματα με εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο.

Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, όπως μενού μαξιλαριών και μίνι μπαρ. Όλα διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και θέα στον κόλπο και τη μαρίνα.

Το Hotel Sercotel Spa Porta Maris διαθέτει βολικές επιλογές για φαγητό, όπως μεσογειακά πιάτα στο Marabieta και μεσογειακή κουζίνα στο Alicante's Sports Dock. Μια μεγάλη ποικιλία από μπαρ και καφέ βρίσκονται επίσης στη γύρω περιοχή - δημοφιλή Γκέι μπαρ Grizzly είναι ακριβώς στο κατώφλι.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Hot Tub
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Σολάριουμ
Ιαματική πηγή
τένις
εκδρομές
Hotel Mio Cid
Εικονίδιο τοποθεσίας

Avinguda de la Costa Blanca 22-A, Αλικάντε

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καλή τοποθεσία Περπατήστε στην παραλία. Υπέροχο προσωπικό.
Το Mio Cid είναι ένα μεσαιωνικό ξενοδοχείο στο Cabo de Huertas, σε ιδανική τοποθεσία στο Αλικάντε κοντά στις παραλίες La Almadraba και La Albufereta (λιγότερο από 400 μέτρα). Η παραλία San Juan, το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το λεωφορείο από τη στάση του λεωφορείου κοντά στο ξενοδοχείο.

Τα άνετα δωμάτια βρίσκονται γύρω από την πισίνα και περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν την ποικιλία των ανέσεων που προσφέρονται, όπως η εξωτερική πισίνα, το γυμναστήριο και το σπα.

Το εστιατόριο Tizona του ξενοδοχείου βρίσκεται στον Οδηγό Michelin και σερβίρει μια ποικιλία από τοπικά και μεσογειακά πιάτα. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για φαγητό και νυχτερινή ζωή.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Κήπος
Massage
Εξωτερική πισίνα
Εστιατόρια
Σολάριουμ
Ιαματική πηγή
Ibis Budget Alicante
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Belgica 3 Pension Sin Comedor, Αλικάντε

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Επιλογή προϋπολογισμού. Υπέροχο προσωπικό.
Οικονομικό ξενοδοχείο σε βολική τοποθεσία στο Αλικάντε. Το Ibis Alicante βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ του αεροδρομίου του Αλικάντε και του κέντρου της πόλης, μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και από τα δύο. Το λιμάνι του Αλικάντε βρίσκεται επίσης σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Καθένα από τα 79 μοντέρνα δωμάτια διαθέτει επιφάνεια εργασίας, ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση, καθώς και όλες τις ανάγκες για μια ευχάριστη διαμονή. Μερικά από τα δωμάτια προσφέρουν θέα στη Μεσόγειο θάλασσα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον μπουφέ πρωινού απεριόριστης κατανάλωσης με μια μικρή επιπλέον χρέωση.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Εστιατόρια
εκδρομές

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.