Μόναχο

Gay Μόναχο μεσαίας κατηγορίας + οικονομικά ξενοδοχεία

Επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Μονάχου για γκέι ταξιδιώτες, κοντά σε δημοφιλή αξιοθέατα στην ιστορική Παλιά Πόλη, εμπορικές περιοχές και τη γκέι σκηνή

Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία του Μονάχου.

Γκέι ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας + οικονομικά στο Μόναχο ανά περιοχή

Glockenbachviertel / Gay σκηνή

Το Glockenbachviertel (GBV) είναι γνωστό ως η γκέι συνοικία του Μονάχου. Αυτά τα ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά στο σταθμό του μετρό Sendlinger Tor, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από γκέι μπαρ, καταστήματα, πολλά εστιατόρια και καφέ.
Hotel Exquisit
Εικονίδιο τοποθεσίας

Pettenkoferstr. 3 ;,, Μόναχο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Μεγάλα δωμάτια. Μεγάλη αξία.
Το Exquisit είναι ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και τη γκέι σκηνή στο Μόναχο, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Sendlinger Tor, που σημαίνει ότι είστε λίγα λεπτά μακριά Ochsengarten όλα τα γκέι μπαρ.

Κάθε μεγάλο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Ο πρωινός μπουφές γερμανικού τύπου σερβίρεται μέχρι τις 11:XNUMX. Μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό γεύμα / δείπνο στο εστιατόριο και να απολαύσετε ποτά στην αυλή το καλοκαίρι.

Η διάσημη πλατεία Marienplatz, ο χώρος του Oktoberfest βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Σάουνα

Κέντρο Πόλης/Παλιά Πόλη

Τα ξενοδοχεία στην Παλιά Πόλη του Μονάχου (Altstadt) είναι εξαιρετικά για να εξερευνήσετε τα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, τα διάσημα μουσεία και τους πεζόδρομους εμπορικούς δρόμους.

Μόναχο Hauptbahnhof

Τα ξενοδοχεία κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό (Hauptbahnhof) είναι εξαιρετικά για το περίφημο Oktoberfest και κοντά στο κέντρο της πόλης, τουριστικά αξιοθέατα, καταστήματα και επιλογές για φαγητό.
Eurostars Book Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Schwanthalerstraße 44, Μόναχο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Μεγάλη αξία για τα χρήματα. Δημοφιλής επιλογή.
Ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στο κέντρο του Μονάχου. Το Eurostars Book Hotel βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής περιοχής, 5 λεπτά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και περίπου 10 λεπτά από το δημοφιλές Γκέι πάρτι Garry Klein.

Διακοσμημένο με δημιουργικό «θέμα βιβλίου», κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και παροχές για τσάι και καφέ. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα κομψό λόμπι μπαρ, εστιατόριο με μπουφέ και γυμναστήριο. Ελεύθερο ασύρματο ίντερνετ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Cocoon Stachus
Εικονίδιο τοποθεσίας

ADOLF KILPING STRASSE 11 Munich MUNICH 80336 Germany,, Μόναχο

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες. Εξαιρετική επιλογή για το Oktoberfest.
Ένα άλλο υποκατάστημα του δημοφιλούς ξενοδοχείου Cocoon, που βρίσκεται σε έναν ήσυχο παράδρομο κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου και την εμπορική περιοχή Karlsplatz.

Κάθε κομψό δωμάτιο ρετρό με θέμα το κάπνισμα διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, DVD player, ντους ψιλής βροχής και κρεμαστή καρέκλα. Υπάρχει εστιατόριο και μπαρ.

Το Cocoon Stachus είναι μια εξαιρετική επιλογή για το Oktoberfest (10 λεπτά με τα πόδια). Τα μπαρ Marienplatz και gay γύρω από την περιοχή Glockenbachviertel βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.