Γκέι Μπράιτον

Γκέι Μπράιτον · Ξενοδοχεία

Το Μπράιτον έχει μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες ομοφυλόφιλων στο Ηνωμένο Βασίλειο και συχνά αναφέρεται ως «πρωτεύουσα ομοφυλόφιλων».

Η μεγάλη επιλογή της γκέι νυχτερινής ζωής κάνει το Μπράιτον έναν εξαιρετικό προορισμό «όλο το χρόνο», ιδιαίτερα για τα διαλείμματα του Σαββατοκύριακου.



Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία του Μπράιτον.

Ξενοδοχεία για ομοφυλόφιλους σε Μπράιτον ανά περιοχή

Γκέι Μπράιτον · Ξενοδοχεία

Η συλλογή μας με τα ξενοδοχεία με τις περισσότερες κρατήσεις μέσα ή κοντά στο gay χωριό.
The Grand Brighton
Εικονίδιο τοποθεσίας

97-99 King's Rd, Μπράιτον, Ανατολικό Σάσεξ, Μπράιτον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Το πιο διάσημο ξενοδοχείο στην πόλη. Old school πολυτέλεια.

Το μακράν το πιο διάσημο ξενοδοχείο στο Μπράιτον, το The Grand είναι ένα κλασικό παραθαλάσσιο πολυτελές καταφύγιο. Είναι ένα για να σημειώσετε από τη λίστα σας. Θα μπορείτε να πείτε, "Έμεινα στο The Grand στο Μπράιτον, ξέρεις." Είναι ακριβώς μπροστά στη θάλασσα σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία. Αν και είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο, η διακόσμηση δεν είναι παλιά και αποπνικτική - ανακαινίστηκε πρόσφατα. Η χρωματική παλέτα είναι ελαφριά και ευάερη, επωφελούμενη από το έντονο φως την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Το Grand είναι, φυσικά, ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο IRA παραλίγο να καταφέρει να δολοφονήσει τη Μάργκαρετ Θάτσερ σε αυτό το ξενοδοχείο το 1984. Απέτυχαν, αλλά αν είχαν πετύχει η ιστορία θα είχε πάρει διαφορετική τροπή.

Το απογευματινό τσάι στο The Grand είναι μια εμπειρία. Αυτή είναι μια υπέροχη επιλογή για μια γκέι διαμονή στο Μπράιτον.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
πρόσβαση στην παραλία
Καλό φαγητό
Drakes Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

43-44 Marine Parade, Μπράιτον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχη θέα. Καλά εξοπλισμένα δωμάτια. Περπατήστε σε γκέι μπαρ.
Το 4 αστέρων boutique παραθαλάσσιο Drakes Hotel απέχει λιγότερο από 2 λεπτά με τα πόδια Θρύλοι και R-Bar. Διαθέτει 24ωρο lounge bar με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει εξαιρετικά άνετα στρώματα Vi-spring, σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι, δορυφορική τηλεόραση LCD (συμπεριλαμβανομένου του Sky Sports), δωρεάν Wi-Fi. Το μπάνιο έχει αρκετά ωραία προϊόντα περιποίησης White Company και αφράτες πετσέτες.

Η πραγματική απόλαυση είναι στον κάτω όροφο. Το κομψό του Ντρέικς 2Το εστιατόριο AA Rosette είναι γνωστό για το ότι σερβίρει μερικά από τα καλύτερα φαγητά στο Μπράιτον. Οι επισκέπτες εκτός του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν ένα υπέροχο πρωινό.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία σε Μπράιτον

Το Μπράιτον είναι απίστευτα δημοφιλές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τα σαββατοκύριακα όλο το χρόνο. Κάντε κράτηση νωρίς για να λάβετε τις καλύτερες προσφορές. Αποφύγετε την οδήγηση στο Μπράιτον, καθώς ο χώρος στάθμευσης οπουδήποτε είναι βολικός είναι δύσκολος και ακριβός.
Myhotel Brighton
Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Ιωβηλαίου 17, Μπράιτον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μοντέρνος σχεδιασμός. Κοντά στην παραλία και γκέι νυχτερινή ζωή.
Ξενοδοχείο αιχμής στο ντιζάιν στο κέντρο του Μπράιτον. Τα δωμάτια εμπνευσμένα από το Φενγκ Σούι μοιάζουν με ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1990 με καμπυλωτούς τοίχους, ζωηρά χρώματα και μοντέρνα έπιπλα κατά παραγγελία.

Κάθε δωμάτιο στο My είναι κλιματιζόμενο και διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ηχοσύστημα, δωρεάν Wi-Fi και θυρίδα ασφαλείας. Τα μπάνια διαθέτουν καμπίνα ντους πλήρους μεγέθους.

Βρίσκεται λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και στα περισσότερα από τα gay μπαρ και κλαμπ. Διατίθεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης (απαιτείται κράτηση εκ των προτέρων).
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Jurys Inn Brighton Waterfront
Εικονίδιο τοποθεσίας

Kings Road, Μπράιτον

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσια τοποθεσία Άνετα δωμάτια. Κοντά στα γκέι μπαρ.
Αν περπατήσετε κατά μήκος του Promenade, ίσως σκεφτείτε ότι το The Waterfront (μέχρι πρόσφατα το Thistle Brighton) ήταν ένα κουρασμένο παλιό τετράγωνο γραφείων. Εξωτερικά το χειρότερο του βρετανικού σχεδιασμού της δεκαετίας του 1970, αλλά μέσα είναι ένα αρκετά καλό ξενοδοχείο. Διαθέτει πισίνα, σπα και μικρό γυμναστήριο.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια είναι ευρύχωρα, μοντέρνα και εξοπλισμένα με πολύ άνετο κρεβάτι king size και δωρεάν Wi-Fi. Τα deluxe δωμάτια με πρόσοψη έχουν εξαιρετική θέα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του ιδιωτικό υπόγειο χώρο στάθμευσης (ισχύουν χρεώσεις). Εάν επισκεφθείτε το Μπράιτον και προσπαθήσετε να βρείτε ένα χώρο στάθμευσης για μια νύχτα, θα εκτιμήσετε πόσο χρήσιμη είναι αυτή η εγκατάσταση.

Η παραλία είναι ακριβώς απέναντι από το δρόμο και απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τα gay μπαρ και κλαμπ στο Kemptown.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Πισίνα
The Old Ship Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

31-38 Kings Road, Μπράιτον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Παραθαλάσσια τοποθεσία. Εξαιρετική αξία.
Το ξενοδοχείο Old Ship βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία μπροστά στη θάλασσα, λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια από τα γκέι μπαρ και κλαμπ στο Kemptown και ακόμη πιο κοντά στα καταστήματα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει 24ωρη υπηρεσία δωματίου και δωρεάν Wi-Fi. Πολλές τιμές περιλαμβάνουν τον πλούσιο μπουφέ πρωινού του The Old Ship.

Το φιλικό, πολύ αποτελεσματικό προσωπικό, άνετα δωμάτια και εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής κάνουν το Old Ship ένα σταθερά δημοφιλές ξενοδοχείο Travel Gay.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Queens Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

1-3 Kings Road, Μπράιτον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσια τοποθεσία. Μεγάλα δωμάτια, με πισίνα και γυμναστήριο.
Εξαιρετική επιλογή για όλες τις βασίλισσες. Το παραθαλάσσιο Queens Hotel απέχει μόλις 100μ. Από την εμβληματική προβλήτα του Μπράιτον και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης, το Lanes και το γκέι χωριό Kemptown.

Τα ευρύχωρα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο διαθέτουν τηλεόραση LCD, παροχές για τσάι και καφέ και εμφιαλωμένο νερό. Περισσότερα από τα μισά δωμάτια έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα. Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μία από τις μεγαλύτερες εσωτερικές πισίνες και καλύτερα εξοπλισμένα γυμναστήρια στην πόλη.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Nineteen
Εικονίδιο τοποθεσίας

19 Broad Street, Μπράιτον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φιλικό B&B. Κοντά στην παραλία και το gay χωριό Kemptown.
Το Nineteen είναι ένα οικείο Bed & Breakfast, που βρίσκεται στην καρδιά του gay χωριού Kemptown και μόλις λίγα βήματα από την παραλία.

Στο δωμάτιό σας, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε - προϊόντα περιποίησης Kenneth Turner, πεντακάθαρα βαμβακερά σεντόνια, αφράτες πετσέτες, μπουρνούζια, δωρεάν WiFi. Το πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιό σας και υπάρχει πάντα τσάι, καφές και ένα πιάτο με μπισκότα διαθέσιμα στην κουζίνα.

Ο ιδιοκτήτης Mark είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει με προτάσεις για εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
ibis Brighton City Centre - Station
Εικονίδιο τοποθεσίας

88-92 QUEENS ROAD Ανατολικό Σάσεξ, Μπράιτον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Νέο οικονομικό ξενοδοχείο. Περπατήστε στα καταστήματα «The Lanes». Εξαιρετική αξία.
Μια δημοφιλής επιλογή προϋπολογισμού. Το ibis Brighton City Center βρίσκεται πολύ κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, 5 λεπτά με τα πόδια από την εμπορική περιοχή «The Lanes» και περίπου 15 λεπτά κατηφορικά προς τα gay μπαρ στην παραλία.

Κάθε μοντέρνο δωμάτιο διαθέτει ένα εκπληκτικά άνετο κρεβάτι (το έχουμε δοκιμάσει), δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, επιφάνεια εργασίας και παροχές για τσάι και καφέ. Μερικά από τα δωμάτια του τελευταίου ορόφου έχουν επίσης (μακρινή) θέα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του κομψό καφέ μπαρ που σερβίρει υπέροχα φρεσκοψημένα κρουασάν και άλλα προϊόντα αρτοποιίας για πρωινό. Δημοφιλής επιλογή προϋπολογισμού.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Jurys Inn Brighton
Εικονίδιο τοποθεσίας

101 Stroudley Road, Μπράιτον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράιτον. Μοντέρνο ξενοδοχείο. Εξαιρετική αξία.
Το Jurys Inn βρίσκεται δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράιτον - βολικό αν ταξιδεύετε από το Λονδίνο για ένα σαββατοκύριακο. Η παραλία και το γκέι χωριό απέχουν 15 λεπτά με τα πόδια.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια είναι μοντέρνα και μεγαλύτερα από ό, τι σε πολλά ξενοδοχεία της περιοχής. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, παροχές για τσάι και καφέ. Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.