Γκέι Σεβίλλη · Ξενοδοχεία

Γκέι Σεβίλλη · Ξενοδοχεία

Η Σεβίλλη έχει μια εξαιρετική επιλογή ξενοδοχείων στο κέντρο της πόλης, κοντά στην ιστορική Παλιά Πόλη, τον μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και περιβάλλεται από καταστήματα μπουτίκ, δημοφιλή εστιατόρια, καφέ και ζωντανή γκέι σκηνή.

Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία της Σεβίλλης.

Γκέι Σεβίλλη · Ξενοδοχεία

Sacristia de Santa Ana
Εικονίδιο τοποθεσίας

Alameda de Hércules 22, Σεβίλλη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 100

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Ιστορικό κτίριο. Εξαιρετική αξία.
Το εξαιρετικής αξίας Sacristia de Santa Ana βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στον πολυσύχναστο δρόμο του μπαρ της Σεβίλλης, Alameda de Hércules, λίγα βήματα μακριά από 1987 γκέι μπαρ και επιλογές νυχτερινής ζωής.

Στεγάζεται σε ένα κτήριο του 18ου αιώνα, το boutique ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, 24ωρη ρεσεψιόν και 23 κομψά διακοσμημένα δωμάτια, το καθένα με δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και επιφάνεια εργασίας.

Το κέντρο της Σεβίλλης απέχει 15 λεπτά με τα πόδια, ή μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο που αναχωρεί τακτικά από τη στάση του λεωφορείου κοντά στο ξενοδοχείο.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Petit Palace Marques Santa Ana
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Jimios 9, Σεβίλλη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Όμορφη θέα. Κοντά στη νυχτερινή ζωή των γκέι.
Μοντέρνο boutique ξενοδοχείο στην καρδιά της Παλιάς Πόλης και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης. Το Petit Palace Marques Santa Ana στεγάζεται σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα και διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο με υπέροχη θέα στην πόλη, δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν ενοικίαση ποδηλάτων.

Κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει ξύλινο δάπεδο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, φορητό υπολογιστή, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας. Ο πρωινός μπουφές σερβίρεται καθημερινά στην όμορφη εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου.

Πολλά εστιατόρια και τάπας μπαρ βρίσκονται κοντά. Δημοφιλής γκέι χορευτικός σύλλογος Itaca και η γκέι σκηνή γύρω από την Alameda de Hércules είναι προσβάσιμη σε 10-15 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Hostel One Sevilla Centro
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Angostillo 6, Σεβίλλη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή προϋπολογισμού. Φανταστική τοποθεσία & εξυπηρέτηση.
Στην οικονομική πλατεία San Andrés στην Παλιά Πόλη, το οικονομικό Hostel One Sevilla Centro στεγάζεται σε ένα κτήριο σε παραδοσιακό στιλ Ανδαλουσίας. Διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη, δωρεάν Wi-Fi και αρκετούς σταθμούς υπολογιστών.

Κάθε κλιματιζόμενο, απλά επιπλωμένο δωμάτιο διαθέτει δικό του μπάνιο. Το μπαρ του ξενοδοχείου σερβίρει ποτά και σνακ, ενώ υπάρχει μια κοινόχρηστη κουζίνα όπου μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματά σας. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν εστιατόρια.

Εξαιρετική αξία, εξυπηρέτηση και τοποθεσία - το ξενοδοχείο απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από τον περίφημο καθεδρικό ναό της Σεβίλλης, καθώς και από τα μπαρ και τη νυχτερινή ζωή στο Alameda de Hércules.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Ηλιόλουστη βεράντα
America Sevilla
Εικονίδιο τοποθεσίας

Plaza Del Duque 9, Σεβίλλη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Ιδανικό για ψώνια και γκέι νυχτερινή ζωή.
Στο κέντρο της παλιάς πόλης της Σεβίλλης, το smart Value Hotel America βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλές τοποθεσίες, καταστήματα, εστιατόρια και το σιδηροδρομικό σταθμό. MEN TO MEN gay gay cruise bar και Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Itaca βρίσκονται και οι δύο σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Υπάρχει μια επιλογή από μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, καθένα με δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό και δωρεάν WiFi Το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει μια ποικιλία από ανδαλουσιανή και διεθνή κουζίνα.

Το προσωπικό της ρεσεψιόν μπορεί να παρέχει πληροφορίες για τη Σεβίλλη και να κανονίσει εισιτήρια και περιηγήσεις. Διατίθεται δωρεάν πρόσβαση στο internet στο λόμπι.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.