Gay Shenzhen · Ξενοδοχεία

Gay Shenzhen · Ξενοδοχεία

Το Shenzhen έχει μια εξαιρετική επιλογή ξενοδοχείων, πολλά από τα οποία προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές, βρίσκονται σε εξαιρετική τοποθεσία και διαθέτουν αγγλόφωνο προσωπικό.


Τα κορυφαία ξενοδοχεία του Σένζεν για γκέι ταξιδιώτες του 2022 παρατίθενται παρακάτω.


Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση όλων των ξενοδοχείων σε Σενζέν.

Gay Shenzhen · Ξενοδοχεία

Best Western Premier Shenzhen Felicity Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

1085 Heping Road Luohu District, Shenzhen

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καλύτερος πωλητής. Φανταστική θέα. Μεγάλη αξία.
Μια δημοφιλής επιλογή Travel Gay. Το πολύ προσιτό Best Western Felicity προσφέρει εξαιρετική θέα στον ποταμό Σενζέν, με περισσότερα από 500 δωμάτια, 5 εστιατόρια, σπα και γυμναστήριο.

Τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, καλωδιακή τηλεόραση, ψυγείο και παροχές για τσάι και καφέ. Το κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου διαθέτει χαμάμ και σπα. Διατίθεται υπηρεσία μασάζ.

Σε τοποθεσία, το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι Luohu και το σιδηροδρομικό σταθμό Luohu, 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον πεζόδρομο Dongmen και Γιατί όχι γκέι κλαμπ και Ελισάβετ Πρίγκιπα Μπαρ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Πισίνα
The St. Regis Shenzhen
Εικονίδιο τοποθεσίας

5016 Shennan Road East, Luohu District, Shenzhen

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη γκέι σκηνή. Εξαιρετικό γυμναστήριο, πισίνα και σπα. Μεγάλη αξία.
Ένα από τα καλύτερα και νεότερα πολυτελή ξενοδοχεία στο Shenzhen, που βρίσκεται στην οικονομική περιοχή Luohu, το St Regis προσφέρει 5 εστιατόρια, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, σπα και 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ.

Τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με εκπληκτική θέα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης 46 ιντσών, DVD player, βάση σύνδεσης για iPod. Το πολυτελές σπα του ξενοδοχείου προσφέρει μια σειρά από περιποιήσεις σώματος και μασάζ.

Η βολική τοποθεσία του St Regis είναι ιδανική για ψώνια, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το CITIC Plaza και κοντά στη γκέι σκηνή.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Πισίνα
The Ritz-Carlton Shenzhen
Εικονίδιο τοποθεσίας

116 Fuhua San Road, Futian District, Shenzhen

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Το καλύτερο του Σενζέν. Κεντρική τοποθεσία. Πολυτελής επιλογή.
Το γνωστό Ritz-Carlton ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Σενζέν, με 7 εστιατόρια, εξωτερική πισίνα και σπα, που βρίσκεται στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής Futian.

Όλα τα κομψά σχεδιασμένα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και DVD player. Μπορείτε να απολαύσετε ένα μασάζ, να ασκηθείτε με έναν εκπαιδευτή στο καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο ή να κάνετε ένα ιδιωτικό μάθημα γιόγκα δίπλα στην πισίνα.

Ακριβώς απέναντι από το Συνεδριακό Κέντρο Shenzhen, το Ritz-Carlton απέχει περίπου 30 χλμ. Από το αεροδρόμιο. Συνοικία γκέι νυχτερινής ζωής του Shenzhen μπορείτε να φτάσετε σε περίπου 10 λεπτά με ταξί.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Metropark Hotel Shenzhen
Εικονίδιο τοποθεσίας

2088 Dongmen Middle Rd, Luohu District, Shenzhen

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχο για ψώνια. Στυλ διαμερίσματος. Βολική τοποθεσία.
Εάν τα ψώνια είναι ο κύριος λόγος για να επισκεφθείτε το Shenzhen, τότε το Metropark Hotel είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη δημοφιλή εμπορική περιοχή Dongmen.

Αυτή η εξαιρετική αξία προσφέρει μεγάλα δωμάτια σε στιλ διαμερίσματος με κουζίνα, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας και δωρεάν Wi-Fi, καθώς και γυμναστήριο και σάουνα. Ασιατικά και δυτικά φαγητά και ποτά σερβίρονται στο καφέ του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο απέχει 5 λεπτά με ταξί από το σιδηροδρομικό σταθμό Luohu και 10 λεπτά από την κεντρική γκέι σκηνή και αξιοθέατα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Novotel Shenzhen Watergate
Εικονίδιο τοποθεσίας

1019 Shennan Zhong Rd, Futian, Shenzhen

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Ιδανικό για ψώνια και γκέι νυχτερινή ζωή.
Το Novotel Watergate Shenzhen βρίσκεται σε μια πολύ καλή κεντρική τοποθεσία, 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης, κοντά σε όλα τα καταστήματα και στη δεξιά πλευρά της πόλης για την ομοφυλοφιλική νυχτερινή ζωή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εστιατόρια, μια εξωτερική πισίνα, ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο και ένα σπα. Το φιλικό προσωπικό στο τουριστικό γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει με ρυθμίσεις ημερήσιων εκδρομών και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Όλα τα μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό, μίνι μπαρ, καθιστικό και δωρεάν Wi-Fi. Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Πισίνα
Shenzhen Sunon Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

55 Yongxin St, Dongmen, Luohu District, Shenzhen

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βολική τοποθεσία. Ιδανικό για ψώνια και gay σκηνή.
Ένα πολύ προσιτό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης Σενζέν. Το Sunon βρίσκεται κατά μήκος του East Gate Walking Street, κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια, γκέι χώρους και 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Luohu του μετρό.

Τα δωμάτια είναι μοντέρνα επιπλωμένα, καθένα με καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi και παροχές για τσάι / καφέ. Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, μπαρ και καφέ, θυρωρείο. Διατίθενται υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, πλυντηρίου και μασάζ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Massage
Εστιατόρια
Holiday Inn Express Shenzhen Luohu
Εικονίδιο τοποθεσίας

6 Guiyuan North Rd, Luohu District, Shenzhen

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική αξία. Έννοια αυτοεξυπηρέτησης. Κοντά στην gay σκηνή.
Υψηλής ποιότητας οικονομικό ξενοδοχείο με ιδέα αυτοεξυπηρέτησης. Το Holiday Inn Express διαθέτει ξεχωριστό χώρο check-in, εγκαταστάσεις πλυντηρίων με πλυντήριο ρούχων και σιδερώστρες και επιχειρηματικό κέντρο με υπολογιστές.

Τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μίνι μπαρ. Ένας καλός μπουφές πρωινού σερβίρεται στο εστιατόριο.

Σε βολική τοποθεσία, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Luoho, κοντά στην πλατεία Shun Hing και σε δημοφιλείς γκέι περιοχές.

 
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.