Κέρκυρα · Ξενοδοχεία

Κέρκυρα · Ξενοδοχεία

Αναζητάτε ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε; Τα κορυφαία ξενοδοχεία μας στην Κέρκυρα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης με εξαιρετική θέα και κοντά στο Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, το περίφημο Φρούριο και τα τουριστικά αξιοθέατα.

Κέρκυρα · Ξενοδοχεία

Corfu Mare Boutique Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Νικολάου Ζερβού 5, Κεφαλομαντούκο, 5, Κέρκυρα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στο κέντρο της πόλης. Υπέροχο για περιήγηση στα αξιοθέατα. Ωραία πισίνα και γυμναστήριο στο χώρο του ξενοδοχείου.
Καλή βαθμολογία, boutique ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες στην πόλη της Κέρκυρας. Η ήσυχη τοποθεσία του Corfu Mare με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής το καθιστούν δημοφιλή επιλογή.

Τα μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του γυμναστήριο και μια όμορφη πισίνα με ξαπλώστρες. Το προσωπικό παρέχει φιλική εξυπηρέτηση. Μπορείτε να απολαύσετε ποτά και ελαφριά γεύματα δίπλα στην πισίνα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
τζακούζι
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Arcadion Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Βλασοπούλου 2 Καποδιστρίου Λιστόν, Κέρκυρα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Στην καρδιά της Κέρκυρας. Υπέροχη θέα. Υπέροχο για περιήγηση στα αξιοθέατα.
Με θέα στην πλατεία Σπιανάδα και περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, το Arcadion Hotel προσφέρει καταλύματα με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής σε ένα δημοφιλές σημείο της Κέρκυρας.

Αυτό το boutique ξενοδοχείο προσφέρει υπέροχη θέα στο Φρούριο και την Πλατεία. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Καθημερινά σερβίρεται καλός μπουφές πρωινού. Το προσωπικό προσφέρει εξυπηρετική, εξυπηρετική εξυπηρέτηση.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
δωρεάν WiFi
Konstantinoupolis Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ζαβιτσιάνου 11, Κέρκυρα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Οικονομική επιλογή στην Παλιά Πόλη. Κοντά σε καταστήματα, καφέ, εστιατόρια.
Το εξαιρετικό Konstantinoupolis Hotel βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από τη διάσημη πλατεία Σπιανάδα και λιγότερο από 20 λεπτά με τα πόδια από την παραλία.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο του 19ου αιώνα και προσφέρει εξαιρετική θέα στη θάλασσα. Κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και δωρεάν Wi-Fi.

Υπάρχει ένα μπαρ στις εγκαταστάσεις και η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά τοπικά καφέ και εστιατόρια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
    More Corfu Offers
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Κέρκυρα

    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;

    Έχουμε κάτι λάθος;

    Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.