Daytona Beach

Παραλία Daytona · Ξενοδοχεία

Το Daytona Beach έχει πολλά ξενοδοχεία για να διαλέξετε. Ήταν από καιρό ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Παραλία Daytona · Ξενοδοχεία

Hard Rock Hotel Daytona Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

918 N Atlantic Ave, Daytona Beach

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ροκ'ν'ρολ. Διασκεδαστικο. Χαλαρή. Καλή τοποθεσία. Θέα στον Ωκεανό. Θέα στην πόλη.
Το Hard Rock Hotel Daytona Beach, είναι ξεχωριστό στο ροκ εν ρολ στυλ του. Το κατάλυμα είναι διακοσμημένο με διάφορα αναμνηστικά, τα οποία περιλαμβάνουν αντικείμενα που ανήκαν στο παρελθόν στους Elvis, Rihanna, Taylor Swift και Bette Midler. Βρίσκεται λίγο λιγότερο από ένα μίλι από τη φασαρία της προβλήτας και 25 λεπτά οδικώς από το Ponce Inlet, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το Marine Science Center ή να κάνετε μια περιήγηση με σκάφος.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ειδικές υπηρεσίες όπως: μουσική της επιλογής σας στο δωμάτιό σας που διοργανώνεται από το «Vibe Manager», αναμνηστικές περιηγήσεις, το Rock Spa που περιλαμβάνει το μασάζ «rock bed» με δονήσεις μπάσων μέσα από το κρεβάτι και υποβρύχια ηχεία στις πισίνες.

Τα δωμάτια έχουν θέα στην πόλη ή στην παραλία. Για μια πιο πολυτελή εμπειρία, οι Rock Royalty Suites προσφέρουν ακριβώς αυτό. Τα πρόσθετα πλεονεκτήματα αυτού περιλαμβάνουν τζάκι διπλής όψης, μεγάλα μπαλκόνια και επιπλέον παροχές (αναφέρονται).
Χαρακτηριστικά:
Άλατα Μπάνιου Αρωματοθεραπείας
Μπαρ
παραλία
Τζάκι Διπλής Όψης
γυμναστήριο
Μεγάλος Ζωντανός Άρης
στάθμευση
μενού μαξιλαριού
Πισίνα
Προτιμώμενες κρατήσεις για δείπνο
Εστιατόρια
Οι σουίτες Rock Royalty περιλαμβάνουν: Ιδιωτικό θύλακα
Υπηρεσία δωματίου
Ιαματική πηγή
wi-fi
The Shores Resort And Spa Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

2637 S. Atlantic Avenue Daytona Beach Shores Daytona Beach 32118 FL,, Daytona Beach

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Θέα στον Ωκεανό. Κοντά στο αεροδρόμιο Daytona Beach. Στην παραλία.
Το Shores Resort and Spa είναι ένα αμμώδες boutique ξενοδοχείο μπροστά στον ωκεανό, που βρίσκεται στην έκταση 23 μιλίων της παραλίας Daytona. Καθ 'όλη τη διάρκεια, τα 221 δωμάτια διαθέτουν εσωτερικό με άμμο, βαθύ σκοτεινό ξύλο, γαλαζοπράσινα χρώματα. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στον ωκεανό και διαθέτουν μπαλκόνι για χαλάρωση και χαλάρωση στο τοπίο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 7 μίλια μακριά από το αεροδρόμιο Daytona Beach. Τα παραθαλάσσια αξιοθέατα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. με το υδάτινο πάρκο Daytona Lagoon και το φάρο Ponce Inlet 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Αξιοσημείωτα γκέι μπαρ στην περιοχή είναι Η βεράντα στο Main και το Razzle's Dance Club, και τα δύο σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Οι επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν: το εστιατόριο του ξενοδοχείου, εμπνευσμένο από θαλασσινά, το Azure Oceanfront Dining και το Tiki Hut Barefoot Beach Bar προσφέρουν εξαιρετική χαλαρωτική επιλογή. Εναλλακτικά, τα τοπικά εστιατόρια με φρέσκα θαλασσινά προσφέρουν χαλαρωτικές γευστικές εμπειρίες δίπλα στην παραλία.
Χαρακτηριστικά:
μπαλκόνι
Μπαρ
παραλία
Γυμναστήριο
Δωρεάν Wi-Fi
Θέα στον Ωκεανό
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Ιαματική πηγή
TV
Acapulco Hotel And Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

2505 South Atlantic Ave.,, Daytona Beach

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Θέα στον Ωκεανό. Κοντά στην προβλήτα Main Street. Θέα στον Ωκεανό. Παραλία.
Το Delta Hotels by Marriott Daytona Beach Oceanfront, βρίσκεται στο Daytona Beach Shores, με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Προσφέρει μια υπέροχη πισίνα μπροστά στον ωκεανό, καθώς και ένα υδρομασάζ για να χαλαρώσετε. Στο Ocean View Terrace Bar and Grill, το εστιατόριο του ξενοδοχείου, διατίθενται υγιεινές επιλογές φαγητού και χαλαρό δείπνο.

Βρίσκεται πολύ κοντά στην καρδιά της Daytona και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από δημοφιλή αξιοθέατα και προορισμούς. Αυτά περιλαμβάνουν το Main Street Pier και το φάρο Ponce Inlet. Δημοφιλείς χώροι νυχτερινής διασκέδασης για gay Η βεράντα στον κεντρικό δρόμο, απέχουν μόλις 7 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Γυμναστήριο
Δωρεάν Wi-Fi
σαλόνι
με θέα τον ωκεανό
στάθμευση
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.