St. Regis

Riviera Nayarit Ξενοδοχεία

Η Riviera Nayarit είναι ο ανερχόμενος προορισμός διακοπών του Μεξικού. Υπάρχουν πολλά υπέροχα ξενοδοχεία για να διαλέξετε.

Riviera Nayarit Ξενοδοχεία

Grand Velas Riviera Nayarit All Inclusive
Εικονίδιο τοποθεσίας

Avenida Cocoteros 98 Sur, Riviera Nayarit

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; All Inclusive Resort. Luxury Resort
Το Grand Velas Riviera Nayarit είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο 5 αστέρων, all-inclusive. Έχει θέα στον κόλπο Μπαντέρας, όπου θα βρείτε πολλές παραλίες με απαλή άμμο. Αυτό δεν είναι το μέσο all-inclusive θέρετρό σας. Είναι το μοναδικό στον Μεξικανικό Ειρηνικό που έχει βραβευτεί με Five Diamonds από την AAA.

Θα απολαύσετε όλες τις ανέσεις ενός μεγαλύτερου θέρετρου, αλλά έχει επίσης το στυλ και τη γοητεία ενός πιο οικείου θερέτρου. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή πολυτελείας στη Ριβιέρα Ναγιαρίτ. Είναι επίσης κοντά στη γκέι νυχτερινή ζωή του Puerto Vallarta.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Riu Vallarta All Inclusive
Εικονίδιο τοποθεσίας

Av. de los Cocoteros s/n, Lote K ? Cond. Φλαμίνγκο, Riviera Nayarit

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Με θέα στην όμορφη παραλία. Όμορφα δωμάτια. Υπέροχο σπα.
Αυτό το πολυσύχναστο ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα συγκρότημα σε στιλ αρ ντεκό στην Playa de Flamingos, 4.5 χλμ. από τις θαλάσσιες βόλτες στο πάρκο Aquaventuras και 17 χλμ. από τους όρμους και τις παραλίες της Costalegre.

Τα παραδοσιακά επιπλωμένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια ή βεράντες, Wi-Fi, τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη και καφετιέρα. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον θέα στον ωκεανό και χώρους καθιστικού με πτυσσόμενους καναπέδες, ενώ οι αναβαθμισμένες σουίτες προσφέρουν σαλόνια και μπανιέρες με υδρομασάζ στο μπάνιο. Διατίθεται υπηρεσία δωματίου.

Ο χώρος στάθμευσης και ο μπουφές πρωινού είναι δωρεάν. Υπάρχουν 4 εστιατόρια και 4 μπαρ (1 ανοιχτό 24/7), καθώς και 2 εξωτερικές πισίνες και υδρομασάζ. Υπάρχει επίσης σπα, σάουνα και γυμναστήριο.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
παραλία
Γυμναστήριο
Hot Tub
Ξενοδοχείο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Riu Palace Pacifico
Εικονίδιο τοποθεσίας

Av de los Cocoteros Lote Hotelero G, Riviera Nayarit

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Θέα στον ωκεανό. Δυνατό all-inclusive θέρετρο.
Σε ένα επιβλητικό λευκό κτήριο, αυτό το κομψό, ζωντανό all-inclusive θέρετρο βρίσκεται σε μια παραλία του Ειρηνικού Ωκεανού. Απέχει 3χλμ. από το Flamingos Golf Club και 6χλμ. από το πάρκο Aquaventuras.

Το Hotel Riu Palace Pacifico είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και δημοφιλές, που βρίσκεται στην όμορφη Ριβιέρα Ναγιαρίτ.

Οι ζεστές, διακριτικές σουίτες διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi και επίπεδες οθόνες, καθώς και καφετιέρες και μπανιέρες με υδρομασάζ. Τα περισσότερα προσφέρουν μπαλκόνια ή βεράντες, ορισμένα με υδρομασάζ ή/και θέα στον ωκεανό. Διατίθεται υπηρεσία δωματίου.

Υπάρχουν 5 εστιατόρια και 5 μπαρ, μεταξύ των οποίων ένα ψητοπωλείο και ένα μπαρ στην πισίνα. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν σπα, εξωτερική πισίνα καθώς και γυμναστήριο. 
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
παραλία
Γυμναστήριο
Ξενοδοχείο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.