Hotel Le Place d'Armes Λουξεμβούργο

Gay Λουξεμβούργο · Ξενοδοχεία

Ingάχνετε το ιδανικό μέρος για να μείνετε; Τα κορυφαία ξενοδοχεία του 2022 στο Λουξεμβούργο για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες βρίσκονται στο κέντρο της παλιάς πόλης, κοντά στο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, τις δημοφιλείς εμπορικές περιοχές και τη γκέι νυχτερινή ζωή.



Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία του Λουξεμβούργου.

Gay Λουξεμβούργο · Ξενοδοχεία

Sofitel Luxembourg Grand Ducal
Εικονίδιο τοποθεσίας

40 boulevard d Avranches,,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλές ξενοδοχείο. Ιδανικό για περιηγήσεις και ψώνια. Πολυτελής επιλογή.
Το Sofitel Le Grand Ducal προσφέρει πολυτελή δωμάτια κοντά στο κέντρο της πόλης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την ιστορική περιοχή Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, μπουτίκ καταστήματα και τοπική γκέι σκηνή.

Το Sofitel διαθέτει ένα πολυτελές γκουρμέ εστιατόριο στον τελευταίο όροφο. Το κοκτέιλ μπαρ στον 8ο όροφο είναι ένας προορισμός από μόνος του - αγαπητός σε γκέι ντόπιους και τουρίστες.

Όλα τα κομψά δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi -Fi, μίνι μπαρ και καφετιέρα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Hotel Parc Beaux Arts
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βρίσκεται κεντρικά Άνετη αίσθηση, σερβίρεται πρωινό.
Το Hotel Parc Beaux Arts προσφέρει μεγάλες, άνετες σουίτες σε αγγλικό εξοχικό στιλ, με τζάκι, δωρεάν WiFi, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Αυτό είναι ιδανικό για ομοφυλόφιλα ζευγάρια που θέλουν περισσότερο χώρο και ιδιωτικότητα.

Η τοποθεσία είναι επίσης εξαιρετική - περιβάλλεται από το κέντρο της πόλης του Λουξεμβούργου, το Palais Grand-Ducal, το Εθνικό Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης, μαζί με εστιατόρια, μπαρ, να γκέι σκηνή.

Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά, με εστιατόριο με καλές κριτικές στο χώρο του ξενοδοχείου. Οι γκέι καλεσμένοι μας σχολιάζουν πάντα τη μεγάλη φιλοξενία όλου του προσωπικού.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Hotel Français
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή προϋπολογισμού. Ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, ψώνια, gay σκηνή.
Το Hotel Français είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Λουξεμβούργου, που βρίσκεται ακριβώς στην Place d'Armes, με πολιτιστικά αξιοθέατα, καφετέριες και εστιατόρια στο γύρω περιοχές.

Τα δωμάτια και τα στούντιο διαθέτουν άνετα κρεβάτια και δωρεάν Wi-Fi. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες. Το Restaurant-Café Français διαθέτει μια όμορφη εξωτερική βεράντα και καλή γαλλική και λουξεμβουργιανή κουζίνα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.