Μαρακές

Gay Marrakesh · Ξενοδοχεία

Ο οδηγός μας για τα πιο φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχεία στο Μαρακές, μια συναρπαστική πόλη που πρέπει να δείτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Είναι εδώ και καιρό ένας δημοφιλής γκέι προορισμός

Gay Marrakesh · Ξενοδοχεία

Es Saadi Marrakech Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

Λεωφόρος Quadissia, Μαρακές

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μαροκινή γοητεία. Εκπληκτικοί κήποι.

Το Es Saadi Marrakech Resort, που βρίσκεται στη ζωντανή συνοικία Hivernage του Μαρακές, στέκεται ως φάρος ηρεμίας και πολυτέλειας μέσα σε ένα καταπράσινο πάρκο 8 στρεμμάτων.

Αυτό το θέρετρο είναι ένας αρμονικός συνδυασμός παραδοσιακής μαροκινής γοητείας και σύγχρονης κομψότητας, σχεδιασμένος να προσφέρει στους επισκέπτες μια απαράμιλλη εμπειρία ευεξίας και γαλήνης. Το θέρετρο διαθέτει μια ποικιλία καταλυμάτων, όπως 8 Ksars, 10 ιδιωτικές βίλες και σουίτες με εκπληκτική θέα στα βουνά του Άτλαντα, όλα περιβάλλονται από εκπληκτικούς κήπους, δύο πισίνες και ένα γήπεδο τένις.

Με τη μοναδική συλλογή μαροκινής σύγχρονης τέχνης, τα εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin και την εγγύτητα σε πολιτιστικά ορόσημα, το Es Saadi προσφέρει μια διαχρονική απόδραση για όσους αναζητούν πολυτέλεια, αυθεντικότητα και αναζωογόνηση στο Μαρακές.

Royal Mansour Marrakech
Εικονίδιο τοποθεσίας

Rue Abou Abbas El Sebti, Μαρακές

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελή. Ανατολικό άκρο της Μεδίνας. Καταπληκτικά μπαρ και εστιατόρια στις εγκαταστάσεις.
Το Royal Mansour είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της Μεδίνας.

Κατασκευασμένο από πάνω από 1,500 άτομα, αυτό το ξενοδοχείο χτίστηκε για να χρησιμοποιείται από την οικογένεια και τους φίλους του Βασιλιά, οπότε φυσικά, οι λεπτομέρειες κόβουν την ανάσα. Η μαροκινή χλιδή φαίνεται στα μωσαϊκά, στα μεταξωτά χαλιά και στις κεντημένες κουρτίνες. Το Royal Mansour διαθέτει εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως μεγάλους κήπους, εστιατόριο Michelin και πολλά μπαρ. Υπάρχει επίσης μια τεράστια πισίνα, για να δροσιστείτε στη μαροκινή ζέστη.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχει μια εναλλαγή DJs τρεις φορές την εβδομάδα, καθώς και διάφορα μπαρ και σαλόνια για να σας διασκεδάσουν. Δημοφιλείς λέσχες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους όπως VIP Club, βρίσκονται σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
πλυντήριο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Ατμόλουτρο/Χαμάμ
wi-fi
Riad Melhoun & Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Riad Melhoun, Μαρακές, Μαρακές, Marrakesh-Safi 40, Μαρόκο, Μαρακές

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Όμορφοι, πολύχρωμοι εσωτερικοί χώροι!

Σε κεντρική τοποθεσία, λίγα βήματα από τα ανάκτορα El Badi και El Bahia, το Riad Melhoun είναι μια γαλήνια όαση του Μαρακές με παραδοσιακή μαροκινή διακόσμηση. Τα δωμάτια ανοίγουν σε εσωτερική αυλή και πισίνα, με ιδιωτικό μπάνιο εξοπλισμένο με καμπίνα ντους.

Χαλαρώστε στη βεράντα του τελευταίου ορόφου με θέα στη Μεδίνα, κάντε μια βουτιά στη θερμαινόμενη πισίνα εκεί και απολαύστε θέα 360° από την κορυφή. Το ριάντ διαθέτει επίσης σαλόνι με τζάκι, σαλόνι με βιβλία, Wi-Fi σε όλους τους χώρους και χαμάμ.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν πλούσιο μπουφέ πρωινού στη βεράντα ή στην αυλή πριν βγείτε για εξερεύνηση. Καθώς πέφτει η νύχτα, μαζευτείτε γύρω από τη φωτιά ή παραγγείλετε ένα μαγειρεμένο σπιτικό μαροκινό γεύμα.

Με επαγγελματικές υπηρεσίες και σύγχρονες ανέσεις σε συνδυασμό με την ιστορική γοητεία, το Riad Melhoun αποτελεί την ιδανική βάση για να ζήσετε τη μαγεία του Μαρακές.

Δείτε τον ιστότοπό τους για απευθείας κράτηση και ερωτήσεις.

Χαρακτηριστικά:
Πισίνα
αυλή
Ιστορική διακόσμηση
Ταράτσα στον τελευταίο όροφο
σαλόνι
Ατμόλουτρο/Χαμάμ
Palais Namaskar
Εικονίδιο τοποθεσίας

No.88/69, Route de Bab Atlas, Μαρακές

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Βρίσκεται στο Palmeraie.
Το Palais Namaskar είναι ένα πολυτελές, φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Palmeraie. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από έρημο, καθιστώντας το απομονωμένο και οικείο.

Τα περισσότερα από τα μεγάλα δωμάτια διαθέτουν υπέροχα ιδιωτικά μπαλκόνια, ενώ άλλα έχουν ιδιωτικά υδρομασάζ ή θερμαινόμενες πισίνες. Υπάρχουν μερικά εστιατόρια για φαγητό, συμπεριλαμβανομένου του Le Namaskar που σερβίρει μαροκινή και γαλλική κουζίνα.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες, κάνοντας την εξερεύνηση της νυχτερινής ζωής της πόλης πολύ πιο εύκολη!
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
ενοικίαση αυτοκινήτων
Γυμναστήριο
πλυντήριο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Ιαματική πηγή
Ατμόλουτρο/Χαμάμ
wi-fi
La Mamounia
Εικονίδιο τοποθεσίας

Avenue Bab Jdid, Μαρακές

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στο Minaret de la Koutoubia. Ιστορικοί Κήποι.
Το La Mamounia είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία, κοντά στον μιναρέ Κουτούμπια. Αυτό είναι το πιο πολυώροφο ξενοδοχείο στο Μαρακές και διαθέτει απίστευτες εγκαταστάσεις, όπως τέσσερα εστιατόρια, πέντε μπαρ, ένα υπόγειο σπα, ένα μίνι εμπορικό κέντρο και πολλά άλλα!

Το La Mamounia έχει μεγάλα δωμάτια και σουίτες - ορισμένες διαθέτουν περισσότερα από ένα δωμάτια - έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια που βλέπουν στους ιστορικούς κήπους. Τα δημοφιλή κλαμπ φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους στην περιοχή περιλαμβάνουν το VIP Club, που απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια ή 3 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
πλυντήριο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Ιαματική πηγή
wi-fi
Riad La Maison Rouge
Εικονίδιο τοποθεσίας

54 Bis Derb Zemrane Quartier Berrima 54, Μαρακές

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Κομψό ξενοδοχείο που βρίσκεται γύρω από μια αυλή, διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο, ηλιόλουστη βεράντα, σάουνα και χαμάμ. Καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό.

Είναι ένα οικείο περιβάλλον με μόλις 12 δωμάτια και 4 σουίτες. Η διακόσμηση είναι ζεστή και κλασικά μαροκινή.

Βρίσκεται στην περιοχή Berrima και προσφέρει ένα ευχάριστο καταφύγιο από τη φασαρία της πόλης. Η πλατεία Djemaa el Fna απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Πισίνα
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.