Γκέι Πίτσμπουργκ

Ξενοδοχεία Gay Pittsburgh

Ψάχνετε μέρος για να μείνετε στο Πίτσμπουργκ; Επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα, από οικονομικά ξενοδοχεία μέχρι πολυτελή καταλύματα

Ξενοδοχεία Gay Pittsburgh

The Priory Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

614 Pressley St, Πίτσμπουργκ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιστορικό ξενοδοχείο. Παλαιότερα μοναστήρι.
Το Priory είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο στη βόρεια πλευρά του Πίτσμπουργκ. Παλαιότερα μοναστήρι των Βενεδικτίνων (φανταχτερό!) είναι τώρα ένα boutique ξενοδοχείο ευρωπαϊκού στιλ. Είναι γεμάτο στυλ και χαρακτήρα. Θα μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους ότι κοιμηθήκατε σε ένα φανταχτερό μοναστήρι. Ένα μοναστήρι με μπαρ: το Priory Bar, για την ακρίβεια. Λίγα λεπτά μακριά βρίσκεται το διάσημο Μουσείο Andy Warhol, καθώς και το πάρκο PNC.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
wi-fi
Omni William Penn Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

530 William Penn Place, Πίτσμπουργκ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιστορικό κτίριο. Εμβληματικό ξενοδοχείο.
Το Omni William Penn Hotel είναι ένα σημαντικό ξενοδοχείο αρ ντεκό που περιλαμβάνεται στο National Trust for Historic Preservation. Είχε πολλούς αξιόλογους καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων διάφορων πρώην προέδρων. Το λόμπι του ξενοδοχείου έχει μια παρακμιακή αίσθηση, με κρυστάλλινους πολυελαίους και χειροποίητη σκαλιστή οροφή. Στο εσωτερικό θα βρείτε κομψά δωμάτια, γκουρμέ εστιατόρια και έναν εξαιρετικό χώρο δεξιώσεων. Είναι ένας δημοφιλής χώρος για γάμους. Ορόσημα όπως το Μουσείο Andy Warhol βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
wi-fi
Renaissance Pittsburgh Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

107 6th Street · Πίτσμπουργκ, Πενσυλβάνια 15222 ΗΠΑ, Πίτσμπουργκ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιστορικό κτίριο. Πολύ κεντρικό.
Το Renaissance Hotel βρίσκεται στο κτήριο Fulton και είναι ένα εμβληματικό χαρακτηριστικό του ορίζοντα της πόλης. Βρίσκεται στην όχθη του ποταμού στην πολιτιστική καρδιά της πόλης. Εδώ, είστε μόλις 900 μέτρα από το Μουσείο Andy Warhol και το πάρκο PNC.

Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης διαθέτει 2 εστιατόρια και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Το Braddock's Rebellion σερβίρει κοκτέιλ στο λόμπι.

Είναι μια δημοφιλής επιλογή για επαγγελματικά ταξίδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
wi-fi
Drury Plaza Hotel Pittsburgh Downtown
Εικονίδιο τοποθεσίας

745 Grant Street, Πίτσμπουργκ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Ευρύχωρα δωμάτια.
Το Drury Plaza Hotel είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο στην περιοχή Downtown του Πίτσμπουργκ. Οι παροχές υψηλής ποιότητας περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, εστιατόριο και γυμναστήριο. Κάθε ευρύχωρο δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Είστε μόλις 900 μέτρα μακριά από το Point State Park και είναι πέντε λεπτά με ταξί στην περιοχή South Side Flats,

Αυτή είναι μια αξιόπιστη επιλογή για την απόδραση γκέι σας στο Πίτσμπουργκ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Hot Tub
εσωτερική πισίνα
Εστιατόρια
wi-fi
Hampton Inn and Suites Pittsburgh Downtown
Εικονίδιο τοποθεσίας

1247 Smallman St, Πίτσμπουργκ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βολική τοποθεσία. Καλή τιμή.
Το Hampton Inn and Suites βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή του κέντρου της πόλης. Αυτό το καλοδιατηρημένο ξενοδοχείο προσφέρει καθαρά και άνετα δωμάτια, καθώς και πολλές ανέσεις.

Ως επισκέπτης του Hampton Inn and Suites, θα επωφεληθείτε από την πισίνα, το γυμναστήριο και το δωρεάν πρωινό.

Εδώ, βρίσκεστε μόλις λίγα λεπτά από το Frick Art and Historical Centre, ένα συγκρότημα 6 στρεμμάτων με μουσεία και κήπους.
Χαρακτηριστικά:
Γυμναστήριο
Hot Tub
εσωτερική πισίνα
wi-fi

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.