Κροατία · Ξενοδοχεία

Κροατία · Ξενοδοχεία

Ψάχνετε για ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο κατά την επίσκεψή σας στην Κροατία; Ακολουθεί μια συλλογή από μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία σε Plitvicka Jezera, Pula και Split.

Επίσης, επισκεφτείτε το Γκέι Ζάγκρεμπ και Γκέι Ντουμπρόβνικ σελίδες.

Κροατία · Ξενοδοχεία

Best Western Premier Hotel Astoria
Εικονίδιο τοποθεσίας

Petrinjska 71,, Ζάγκρεμπ

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική αξία. Ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και γκέι νυχτερινή ζωή.
Το BEST WESTERN Astoria προσφέρει καταλύματα με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής σε ιδανική τοποθεσία, κοντά σε τουριστικά αξιοθέατα, τον κεντρικό σταθμό και τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων. Το δημοφιλές του Ζάγκρεμπ γκέι μπαρ HotPot είναι μόλις λίγα βήματα μακριά.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό, άνετα κρεβάτια. Υπάρχει μπαρ και εστιατόριο. Συνιστάται εξαιρετικό προσωπικό και πρωινό σε μπουφέ.

Ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία μας στο Ζάγκρεμπ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
δωρεάν WiFi
Εστιατόρια
Main Square Residence
Εικονίδιο τοποθεσίας

Trg bana Jelacica 5, 24, Ζάγκρεμπ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Στην κεντρική πλατεία. Μοντέρνα δωμάτια. Κοντά στην gay σκηνή.
Η τοποθεσία του Apartments Angel ακριβώς στην κεντρική πλατεία είναι δύσκολη. Μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για ένα δωμάτιο σε στυλ διαμερίσματος. Μας αρέσει επίσης ο μεγάλος χώρος και τα πολύ μοντέρνα, κομψά σχέδια.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πλυντήριο ρούχων, παροχές σιδερώματος και δωρεάν Wi-Fi. Υπάρχει ένα παντοπωλείο στο ίδιο κτήριο και πολλά εστιατόρια σε κοντινή απόσταση.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης κοντά στην υπαίθρια αγορά Dolac και στην κύρια εμπορική περιοχή της οδού Ilica. Γκέι μπαρ HotPot βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών.
Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi
My Way Hostel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Trpimirova 4/1, Ζάγκρεμπ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή προϋπολογισμού. Εξαιρετική τοποθεσία. Κοντά σε gay σκηνή.
Εξαιρετική οικονομική επιλογή κοντά στην κεντρική πλατεία του Ζάγκρεμπ. Το My Way βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και τα καλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της Παλιάς Πόλης.

Τα δωμάτια (με ιδιωτικό μπάνιο) και οι κοιτώνες είναι κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi. Υπάρχει ένα κοινόχρηστο μπάνιο σε κάθε όροφο και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κοινόχρηστο χώρο στο λόμπι.

Το My Way διαθέτει μπαρ και εστιατόριο. Το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, όπως και η κύρια γκέι σκηνή.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
The Pucic Palace
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ulica Od Puca 1, Ντουμπρόβνικ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Τέλεια τοποθεσία. Στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ντουμπρόβνικ. Εξαιρετικό φαγητό.
Το The Pucic Palace βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής παλιάς πόλης του Ντουμπρόβνικ και μόλις 5 λεπτά από την παραλία Banje, και προσφέρει δωμάτια εξαιρετικής ποιότητας με θέα στην όμορφη πλατεία Gundulic.

Τα δωμάτια στεγάζονται σε ένα κτήριο του 18ου αιώνα και ανακαινίστηκαν πρόσφατα με ηχομονωτικά παράθυρα, ψηλή οροφή, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και προϊόντα Bvlgari.

Το Puclic Palace διαθέτει ένα εξαιρετικό μπαρ κρασιού και εστιατόριο με εξωτερική βεράντα. Διατίθεται βιολογικό πρωινό κατόπιν αιτήματος. Πολλά τοπικά εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Abi Apartment
Εικονίδιο τοποθεσίας

Tkalčićeva 13/2, Ζάγκρεμπ

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Γκέι. Στην καρδιά του Ζάγκρεμπ. Κοντά σε εστιατόρια, καταστήματα, σιδηροδρομικό σταθμό.
Το Abi Apartment βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στην καρδιά του Ζάγκρεμπ, μόλις 50μ. Από την κεντρική πλατεία, μπαρ, εστιατόρια, σιδηροδρομικό σταθμό και λίγα βήματα από την πλησιέστερη στάση του τραμ.

Κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με τραπέζι φαγητού και καναπέ-κρεβάτι. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ντους, ιδιωτικό μπάνιο και στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να εξερευνήσουν το κέντρο του Ζάγκρεμπ και διάφορα αξιοθέατα, όπως ο καθεδρικός ναός του Ζάγκρεμπ, η τοπικά δημοφιλής πράσινη αγορά Dolac και η διάσημη εμπορική οδός Ilica που βρίσκονται λίγα βήματα μακριά.

Το Abi Apartment is βρίσκεται στον πεζόδρομο. Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός απέχει 900μ., Ενώ ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων είναι 2χλμ. Μακριά.
Χαρακτηριστικά:
κλιματισμός
Δωρεάν Wi-Fi
Κουζίνα
Απαγορεύεται το κάπνισμα
Ιδιωτικό μπάνιο
Ηλιόλουστη βεράντα
Boutique Hostel Kings N'Queens
Εικονίδιο τοποθεσίας

Krajiska 4/1,, Ζάγκρεμπ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους B&B. Μοντέρνα μοναδικά δωμάτια. Εξαιρετική αξία.
Ο ξενώνας Kings n' Queens που ανήκει σε ομοφυλόφιλους στεγάζεται σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο και θεματικά διακοσμημένο κτήριο του 19ου αιώνα. Η ιδέα του φαντάζεται ως αναπαράσταση της πλούσιας ιστορίας της Κροατίας.

Καθένας από τους πέντε ορόφους αντιπροσωπεύει μια περιοχή στην Κροατία και τα δωμάτια έχουν το όνομά τους από τις πόλεις. Διατίθενται κοιτώνες και ιδιωτικά δωμάτια, το καθένα με κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi. Περιλαμβάνεται πρωινό.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια «βασιλική περιποίηση» στο Kings n' Queens και το φιλικό προσωπικό μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με μέρη που πρέπει να πάτε και δραστηριότητες στο Ζάγκρεμπ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
δωρεάν WiFi
Κουζίνα

Πλιτβίτσκα Τζεζέρα

Ethno Houses Plitvica Selo
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ήσυχη τοποθεσία. Αυθεντική ατμόσφαιρα. Εξαιρετικό πρωινό.
Αν ψάχνετε για ένα αυθεντικό μέρος για να μείνετε για την απόδρασή σας στην Plitvicka Jezera, τότε σας προτείνουμε το Ethno Houses Plitvica Selo.

Στο θέρετρο Plitvicka Jezera, το θέρετρο διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση LCD, κρεβάτι king size, καθιστικό, ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν Wi-Fi.

Υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για φαγητό στο χώρο του ξενοδοχείου. Αν θέλετε να ασκηθείτε ή να ιδρώσετε, υπάρχει γυμναστήριο, σάουνα και εγκαταστάσεις σπα στις εγκαταστάσεις. Μεγάλη ατμόσφαιρα και καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα

Σπλιτ

Hotel Park Split
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Υπέροχο ξενοδοχείο στο κέντρο του Σπλιτ, ακριβώς δίπλα στην παραλία Bačvice, τον τερματικό σταθμό των φέρι, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και με εύκολη πρόσβαση στο Παλάτι του Διοκλητιανού που αναφέρεται στη UNESCO

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια στεγάζονται σε ένα ιστορικό κτήριο και διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, θυρίδα ασφαλείας, μεγάλα μπάνια. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει μπαρ και εστιατόριο, καθώς και μεγάλη βεράντα.

Το Hotel Park διαθέτει εξωτερική πισίνα και εστιατόριο. Το πολυτελές κέντρο ευεξίας διαθέτει σπα με τζακούζι, σάουνα και γυμναστήριο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.