Κορκ · Ξενώνες και B&B

Κορκ · Ξενώνες και B&B

Εδώ είναι η επιλογή μας από τα καλύτερα B&B που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους, μπουτίκ Bed and Breakfasts, ξενώνες και πανδοχεία για γκέι στο Κορκ και στις γύρω περιοχές.

Κορκ · Ξενώνες και B&B

No. 14 Wolfe Tone Square
Εικονίδιο τοποθεσίας

14 Wolfe Tone Square, Φελλός, Ιρλανδία

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους γεωργιανό αρχοντικό βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, λίγα μόλις βήματα από το Bantry Bay, το οποίο φημίζεται για το τραγούδι και την ιστορία.

Απολαμβάνοντας τη θέα στην πλατεία Wolfe Tone και στην πόλη Bantry, θα βρίσκεστε σε ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε όλες τις ομορφιές και τις δραστηριότητες που προσφέρει το Bantry και το Wild Atlantic Way.

No. 14 Η πλατεία Wolfe Tone είναι ένα μεγάλο αρχοντικό 5 υπνοδωματίων, διαμορφωμένο σε 3 ορόφους, που αποπνέει όλη την κατηγορία και την κομψότητα των εποχών που έχουν περάσει, προσφέροντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες ανέσεις για τη διαμονή σας.

Με έναν ανοιχτό σχεδιασμό ανάμεσα σε χώρους καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, προσφέρει τον ιδανικό χώρο για μια παρέα φίλων, ένα οικογενειακό διάλειμμα ή μια ρομαντική απόδραση στο West Cork. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 13 άτομα.
Χαρακτηριστικά:
Κεντρική θέρμανση
πέντε υπνοδωμάτια
Δωρεάν Wi-Fi
πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα
εξωτερικό κατάστρωμα
Δορυφορική τηλεόραση/Netflix

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.