Λισαβόνα

Lisbon Gay Guesthouses & B&B

Ακολουθεί η συλλογή των καλύτερων γκέι μπουτίκ B&B, ξενώνες και πανδοχεία που έχει να προσφέρει η Λισαβόνα και οι γύρω περιοχές

Lisbon Gay Guesthouses & B&B

Villa 3 Caparica
Εικονίδιο τοποθεσίας

R. Teresa Leitão Barros 4, Λισαβόνα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στην gay παραλία.

Το Villa 3 Caparica είναι ένα όμορφο gay ξενοδοχείο, σε ιδανική τοποθεσία μεταξύ της Λισαβόνας και της πολύ διάσημης παραλίας των ομοφυλόφιλων της Λισαβόνας, "Praia 19" ή "beach 19". Το ξενοδοχείο απέχει περίπου 15 λεπτά από το Gay Center της Λισαβόνας "Principe Real".

Το δωμάτιό σας διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, ψηλά κρεβάτια με κορυφαίες πορτογαλικές στρώσεις (Koala Rest). Η μικρή απόσταση από την πόλη και την παραλία καθιστά αυτό το θέρετρο μήκους 2700 μέτρων το καλύτερο μέρος για τις διακοπές σας στη Λισαβόνα. Αρκετά κοντά για επίσκεψη, αλλά σε μια όαση πράσινου και με έναν καταπράσινο τροπικό κήπο. Ιδανικό για διακοπές στην πόλη, σε συνδυασμό με μια χαλαρωτική μέρα στο σπα, ή χαλάρωση στον ιδιωτικό κήπο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου ή συναναστροφή με τον ημερήσιο επισκέπτη στην πισίνα και στο σπα.

Ένα πλούσιο πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου σας, το ποιοτικό Wi-Fi είναι δωρεάν, ένα πλήρες μπαρ με σνακ και ένα πολύ φιλικό προσωπικό που θα σας βοηθήσει και θα κάνει τη διαμονή σας μια υπέροχη εμπειρία.

Μια μεγάλη ποικιλία από πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκτός από την επίσκεψη στη φανταστική πόλη της Λισαβόνας είναι εκτός από την gay παραλία, την όμορφη πόλη Sesimbra, τη Serra de Arrábida, το Setubal, την Palmela με το Κάστρο, τα τυροκομεία και τον αμπελώνα όπου παρασκευάζεται το κρασί της Villa 3. Το επίσημα 3 αστέρων, αποκλειστικά για άντρες γκέι ξενοδοχείο (ετερόφιλο), προσφέρει υπηρεσίες που θα βρείτε μόνο σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, όπως πλήρες σπα με σάουνα, τζακούζι, ατμόλουτρο και μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα.

Το Villa 3 είναι κάτι περισσότερο από ένα Gay resort Hotel, είναι τρόπος ζωής.

Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
πλήρες μπαρ
πλήρες πρωινό
Θερμαινόμενη πισίνα
τζακούζι
Ιδιωτικό μπάνιο
ιδιωτικό κήπο
Σάουνα
Ιαματική πηγή
ατμόλουτρο

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.