Παλμ Σπρινγκς

Γκέι Παλμ Σπρινγκς · Οδηγός πόλης

Πρώτο ταξίδι στο Παλμ Σπρινγκς; Τότε ο οδηγός πόλεων των Παλμ Σπρινγκς μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε από το Α στο Ω.

Παλμ Σπρινγκς

Το Palm Springs είναι ένας από τους πιο φιλικούς προς τους ομοφυλόφιλους προορισμούς στον κόσμο και αυτή η ηλιόλουστη όαση της ερήμου είναι γεμάτη δυνατότητα εξερεύνησης, διασκέδασης και χαλάρωσης.

Λειτουργώντας ως καταφύγιο στην έρημο για τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1950 και του 60, η πόλη είναι γεμάτη με αρχιτεκτονική στα μέσα του αιώνα, συναρπαστικές πολιτιστικές τοποθεσίες και μια ζωντανή και εκλεκτική σκηνή τέχνης. Σε μια εκτεταμένη και άγρια ​​έρημο, το Palm Springs είναι εξαιρετικά συνδεδεμένο με τη φύση και υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας και περιηγήσεις στην έρημο που υπόσχονται στους γκέι ταξιδιώτες τις απόλυτες διακοπές στην έρημο.

Το Παλμ Σπρινγκς έχει καθιερωμένη φήμη ως μέκκα για τους γκέι τουρίστες. Το 40% του πληθυσμού της πόλης ταυτίζεται ως ΛΟΑΤ + και ως εκ τούτου είναι πραγματικά ένα καταφύγιο για παράξενες κουλτούρες και κοινότητες. Με την πόλη να φιλοξενεί έναν τεράστιο και συγκεντρωμένο χώρο LGBT + εκδηλώσεων και εκδηλώσεων, υπάρχει πραγματικά κάτι για κάθε gay ταξιδιώτη.

Ομοφυλοφιλικά δικαιώματα στο Παλμ Σπρινγκς

Το 2018 η Παλμ Σπρινγκς καλωσόρισε την πρώτη τοπική αυτοδιοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελούμενη εξ ολοκλήρου από άτομα ΛΟΑΤ +. Η στιγμή ήταν ιστορική και αντικατοπτρίζει τις φιλελεύθερες στάσεις των κατοίκων της πόλης.

Η Καλιφόρνια θεωρείται συχνά ως το πιο φιλελεύθερο κράτος στις ΗΠΑ και τα δικαιώματα και οι προστασία που παρέχονται στους ΛΟΑΤ + εδώ επιβεβαιώνουν αυτό. Ο γάμος του ίδιου φύλου νομιμοποιήθηκε το 2013 και οι πολιτικές συμπράξεις είναι νόμιμες από το 1999. Το κράτος ήταν επίσης ένας από τους πρώτους που απαγόρευσε τον «πανικό ομοφυλόφιλων» ως υπεράσπιση για δολοφονία και βία, η οποία ήταν μια κοινώς χρησιμοποιούμενη νομική υπεράσπιση που μείωσε τις κατηγορίες δολοφονίας αν ο δράστης πίστευε ότι το θύμα έκανε ομοφυλοφιλικές προόδους.

Τα άτομα LGBT + στην Καλιφόρνια απολαμβάνουν επίσης μια σειρά νομοθετικών νόμων που τους προστατεύουν από διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου.

Γκέι μπαρ στο Παλμ Σπρινγκς

Το Παλμ Σπρινγκς θεωρείται ένας από τους πιο φιλικούς προς τους ομοφυλόφιλους προορισμούς στις ΗΠΑ και ακόμη και στον κόσμο, και αναπάντεχα διαθέτει μια εξαιρετική σειρά από γκέι νυχτερινά κέντρα και μπαρ. Τα μπαρ είναι ανοιχτά όλη την ημέρα, καθώς το ποτό της ημέρας είναι δημοφιλές στην πόλη και τείνει να παραμένει ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Υπάρχει μια σειρά από επιλογές για νυχτερινή διασκέδαση, από μεγάλα κλαμπ που παίζουν ποπ ύμνους έως casual κοκτέιλ μπαρ.

κυνηγοί είναι ο κύριος ομοφυλόφιλος σύλλογος στο Παλμ Σπρινγκς και προσελκύει μεγάλο πλήθος με τις υπέροχες προσφορές για ποτά, τις εντυπωσιακές οθόνες βίντεο και τη ζωντανή ατμόσφαιρα. Το κλαμπ απασχολείται τις περισσότερες νύχτες και ιδιαίτερα τα Σάββατα. Εκτός από το ηχητικό σύστημα παγκόσμιας κλάσης και την εκτεταμένη πίστα, οι Hunters διαθέτουν επίσης έναν εξωτερικό χώρο που συχνά φιλοξενεί βραδιές μπάρμπεκιου και θεματικές εκδηλώσεις.

Συνδυάζοντας μια κλασική ατμόσφαιρα μπαρ tiki με μερικές από τις καλύτερες βασίλισσες drag στο Palm Springs, Toucans Tiki Lounge είναι ένα δημοφιλές σημείο στη σκηνή της νυχτερινής ζωής των gay. Το μπαρ σερβίρει μια ποικιλία από σπεσιαλιτέ κοκτέιλ που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ενώ απολαμβάνουν τις απίστευτες παραστάσεις του μπαρ.

Δείτε Περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Παλμ Σπρινγκς

Gay ξενοδοχεία σε Παλμ Σπρινγκς

Το Παλμ Σπρινγκς είναι ένας κόμβος χαλαρής διαβίωσης και φιλελεύθερης συμπεριφοράς στην έρημο, καθώς όλα τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα στο Παλμ Σπρινγκς μπορούν να θεωρηθούν φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους και υπάρχει ένας αριθμός που απευθύνεται ειδικά σε γκέι ταξιδιώτες και διοργανώνει μια ποικιλία εκδηλώσεων εστιασμένων στο ΛΟΑΤ +. . Colony Palms είναι ένα κρυμμένο στολίδι κρυμμένο από τους κύριους δρόμους της πόλης. Αυτό το δημοφιλές boutique ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικά επιπλωμένα και διακοσμημένα δωμάτια μέσα σε πλούσιους και τροπικούς κήπους. Το ξενοδοχείο εμπνέεται από την ισπανική και μαροκινή σχεδίαση και το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Το Τρίγωνο Πανδοχείο είναι ένα από τα ξενοδοχεία με έμφαση στο Παλμ Σπρινγκς και είναι μοναδικό στην προαιρετική του ένδυσης πολιτική. Ένα μικρό ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια οικεία διαμονή σε αυτό το ιδιωτικό και καλοδιατηρημένο συγκρότημα. Το ξενοδοχείο διαθέτει τροπικούς κήπους, εξωτερική πισίνα και εκπληκτική θέα στο βουνό.

Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες που αναζητούν μια πιο πολυτελή και πολυτελή διαμονή θα πρέπει να το εξετάσουν Ritz Carlton Rancho Mirage. Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων στην κορυφή του βουνού προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλη πανοραμική θέα στο Palm Springs και στην κοιλάδα Coachella.

Παλμ Σπρινγκς

Πηγαίνοντας στο Παλμ Σπρινγκς

Το Palm Springs βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της ενδοχώρας της Νότιας Καλιφόρνιας. Η πόλη βρίσκεται μόλις δύο ώρες από το Σαν Ντιέγκο και το Λος Άντζελες. Σε βολική τοποθεσία στο I-10, το Palm Springs είναι προσβάσιμο από σχεδόν οπουδήποτε στη Βόρεια Αμερική.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Παλμ Σπρινγκς καλωσορίζει πτήσεις από δεκαοχτώ πόλεις παγκοσμίως. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο προς το κεντρικό Παλμ Σπρινγκς θα διαρκέσει μόνο περίπου 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και υπάρχουν διάφορα λεωφορεία και ταξί που εκτελούν δρομολόγια από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης.

Τα λεωφορεία μπορούν να μεταφερθούν από διάφορες πόλεις στην Καλιφόρνια προς το Palm Springs σε προσιτή τιμή και αυτό τείνει να είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην πόλη για όσους έχουν προϋπολογισμό. Το λεωφορείο από το Λος Άντζελες προς το Παλμ Σπρινγκς διαρκεί μόνο δύο ώρες και κοστίζει 10 $.

Περιήγηση στο Παλμ Σπρινγκς

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ταξιδέψετε στο Παλμ Σπρινγκς και ενώ οι επιλογές μαζικής μεταφοράς είναι φανταστικές, η πόλη είναι απίστευτα φιλική προς τους πεζούς, πράγμα που σημαίνει ότι τα περισσότερα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και αξιοθέατα είναι προσβάσιμα με τα πόδια. Ωστόσο, τους καλοκαιρινούς μήνες, η υψηλή θερμότητα μπορεί να επηρεάσει τους πεζούς.

Ποδήλατο

Το Παλμ Σπρινγκς είναι πολύ καυτό και οι ταξιδιώτες που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον καιρό και να κάνουν εξερεύνηση στα χέρια τους θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να νοικιάσουν ένα ποδήλατο. Ορισμένες εταιρείες, όπως η Bike Palm Springs Rentals, επιτρέπουν στους πελάτες να νοικιάζουν ποδήλατα για μισές ημέρες, πλήρεις ημέρες ή πολλές ημέρες και έρχονται πλήρεις με μια σειρά προγραμματισμένων διαδρομών ποδηλάτου και εξυπηρετικό προσωπικό.

λεωφορείο

Το λεωφορείο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε στην περιοχή της πόλης και είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και γενικά δεν είναι πολύ απασχολημένο. Ωστόσο, οι διαδρομές των λεωφορείων στην πόλη είναι περιορισμένες και υπάρχουν μόνο γύρω από το κέντρο της πόλης και το κέντρο της πόλης. Υπάρχουν μερικές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια προς άλλες περιοχές ενδιαφέροντος γύρω από το Palm Springs.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Τα τοπία της ερήμου που περιβάλλουν το Παλμ Σπρινγκς γεμίζουν με τη φύση που περιμένει να ανακαλυφθεί και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με την ενοικίαση αυτοκινήτου και ξεφεύγοντας από τα σύνορα της πόλης. Υπάρχουν πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Παλμ Σπρινγκς που προσφέρουν μια γκάμα οχημάτων. Η ενοικίαση οχήματος είναι ιδανική για ταξιδιώτες που θέλουν περισσότερο έλεγχο στο ταξίδι τους.

Δραστηριότητες σε Παλμ Σπρινγκς

Το Palm Springs συνδυάζεται με μοντέρνα αρχιτεκτονική, πολιτιστικά ιδρύματα και φυσικά θαύματα, μερικά από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε περιλαμβάνουν:

  • Ταΐστε τα ζώα στον Ζωολογικό Κήπο και τους Κήπους της Ερήμου
  • Εξερευνήστε την αεροπορία στο Μουσείο Παλμ Σπρινγκς
  • Απολαύστε τον πολιτισμό στο Μουσείο Τέχνης του Παλμ Σπρινγκς
  • Ανακαλύψτε μια κρυφή όαση στο Tahquitz Canyon
  • Περιπλανηθείτε στους χώρους του Sunnyland Estate

FAQs

Visa

Όσοι ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών θα απαιτήσουν προσωρινή ταξιδιωτική βίζα, και μπορεί να ζητηθεί μέσω του επίσημου ιστότοπου της Πρεσβείας των ΗΠΑ ή στην τοπική σας πρεσβεία των ΗΠΑ.

Πότε θα επισκεφθείτε

Ο Ιανουάριος έως τον Απρίλιο είναι γενικά η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τις πηγές φοινικών. Κατά τους πρώτους μήνες του έτους, η τουριστική περίοδος θα πέσει αργά, πράγμα που σημαίνει ότι οι χώροι και οι εκδηλώσεις είναι λιγότερο απασχολημένες, ενώ διατηρούν μια ζωντανή και πολυσύχναστη ατμόσφαιρα.

Αυτοί οι μήνες τείνουν επίσης να έχουν τον καλύτερο καιρό, με θερμοκρασίες ζεστές αλλά όχι βρασμένες όπως είναι η τυπική του Palm Springs το καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι ταξιδιώτες που αναζητούν τις φθηνότερες τιμές σε πτήσεις και ξενοδοχεία θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επισκεφθούν μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, όταν ο καιρός είναι καλός και όλα είναι φθηνότερα, ειδικά τα σαββατοκύριακα.

Χρήματα

Υπάρχουν πολλά μηχανήματα ATM γύρω από το Παλμ Σπρινγκς και η πλειονότητα των καταστημάτων θα δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο, ορισμένα μηχανήματα ATM και αναγνώστες καρτών ενδέχεται να προσθέσουν επιπλέον χρέωση για συναλλαγές που επιχειρούνται με κάρτες στο εξωτερικό.

Οι γενικά αποδεκτές και αναμενόμενες τιμές ανατροπής στο Palm Springs είναι 15-20% για καλή εξυπηρέτηση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.