Νέα Ορλεάνη

Gay New Orleans · Οδηγός πόλης

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη; Ο γκέι οδηγός μας για την πόλη της Νέας Ορλεάνης είναι η σελίδα για εσάς

 

Νέα Ορλεάνη

Η μεγαλύτερη πόλη της Λουιζιάνα και το σπίτι σε μερικές από τις πιο μοναδικές και γοητευτικές γειτονιές και αρχιτεκτονική της χώρας, η Νέα Ορλεάνη είναι ένας κόμβος ιστορίας, τέχνης και μουσικής. Η πόλη έχει σφυρηλατήσει μια δυναμική και εκλεκτική κουλτούρα μέσω του πολυπολιτισμικού πληθυσμού και της συναρπαστικής ιστορίας της.

Η Νέα Ορλεάνη είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο ως πόλη πάρτι, νυχτερινής ζωής και γιορτής. Από τους εμβληματικούς εορτασμούς του Mardi Gras μέχρι τα πολυάριθμα φεστιβάλ τζαζ, πάντα κάτι συμβαίνει σε αυτή τη χαρούμενη και εκλεκτική πόλη. Η Νέα Ορλεάνη αποπνέει μια χαλαρή ζωή και δίνει έμφαση στην απόλαυση και τη διασκέδαση, καθιστώντας την έναν φανταστικό προορισμό για κάθε γκέι ταξιδιώτη.

Η Νέα Ορλεάνη διαθέτει επίσης μια ζωντανή και ποικίλη ομοφυλοφιλική σκηνή που επικεντρώνεται γενικά στη γαλλική συνοικία της πόλης. Η σκηνή είναι πολυσύχναστη και ενεργητική και ως εκ τούτου, οι gay ταξιδιώτες μπορούν να βρουν μια σειρά από γκέι χώρους εστίασης σε όλη την πόλη, πολλοί από τους οποίους έχουν μακρά και καθιερωμένη ιστορία.

Γκέι δικαιώματα στη Νέα Ορλεάνη

Η Λουιζιάνα είναι ένα από τα λίγα νότια κράτη που έχουν υιοθετήσει νομοθεσία για εγκλήματα μίσους που αναφέρουν συγκεκριμένα τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου. Υπάρχει επίσης ένας αριθμός νομοθετικών νόμων που εγγυώνται στους ΛΟΑΤ άτομα από διακρίσεις σε όλες τις μορφές βάσει της ταυτότητάς τους.

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις που διεξήχθησαν στη Νέα Ορλεάνη αποκαλύπτουν ότι ενώ η αποδοχή των LGBT + ατόμων είναι γενικά ομοιόμορφα διαιρεμένη, η αποδοχή αυξάνεται και η αντίθεση μειώνεται. Αυτό αντικατοπτρίζει τις όλο και πιο φιλελεύθερες στάσεις όσων ζουν στην πόλη.

Οι νόμοι κατά των διακρίσεων σημαίνουν ότι τα ξενοδοχεία και οι άλλοι χώροι είναι υποχρεωμένοι να μεταχειρίζονται άτομα ΛΟΑΤ + με τον ίδιο σεβασμό και αξιοπρέπεια που θα παρέχεται σε οποιονδήποτε άλλο επισκέπτη, επομένως οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες πρέπει να αισθάνονται γενικά άνετα στην πόλη.

Μετάβαση στη Νέα Ορλεάνη

Γκέι μπαρ στη Νέα Ορλεάνη

Η γκέι σκηνή στη Νέα Ορλεάνη έχει μια καθιερωμένη και ισχυρή ιστορία. Το μεγαλύτερο μέρος της σκηνής βρίσκεται στη γαλλική συνοικία, μια περιοχή γνωστή για τη γοητευτική ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική, τους πολυσύχναστους και πολυσύχναστους δρόμους και τον εκλεκτικό πολιτισμό. Η νυχτερινή ζωή ξεκινά αργά στην Αθήνα. Ο κύριος δρόμος για γκέι χώρους στην περιοχή είναι γνωστός ως "Lavender Line" και πολλά από τα γκέι μπαρ και κλαμπ της πόλης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Με το εκπληκτικό περιτυλιγμένο μπαλκόνι και τα εμβληματικά σόου, δεν αποτελεί έκπληξη Bourbon Pub και Parade είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ της πόλης. Ο χώρος είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους της Νέας Ορλεάνης, εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει πολλά μπαρ και πίστες χορού. Το μπαρ προσφέρει εξαιρετικές προσφορές για happy hour και φιλοξενεί τακτικά τις πιο θρυλικές drag queens της χώρας.

Το γκέι μπαρ με τη μεγαλύτερη λειτουργία στη Νέα Ορλεάνη είναι Η γωνιακή τσέπη, ένα κλασικό μπαρ που μετατρέπεται σε μια ζωντανή και ενεργητική λέσχη μετά τις 9:XNUMX. Το Corner Pocket προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κλαμπ στην καρδιά της Γαλλικής Συνοικίας με προσιτά ποτά και θεματικές βραδιές.

Δείτε Περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για τη Νέα Ορλεάνη

Gay ξενοδοχεία στην Νέα Ορλεάνη

Η γαλλική συνοικία είναι η πιο πολιτιστικά πλούσια περιοχή της Νέας Ορλεάνης και είναι ένας κόμβος ιστορικών ορόσημων, εκπληκτικής αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού. Η περιοχή είναι επίσης η κύρια γκέι συνοικία της πόλης, με πολλά κομψά γκέι μπαρ και κλαμπ που περιβάλλουν τους περίτεχνους δρόμους της. Το ξενοδοχείο Monteleone είναι ίδρυμα της Νέας Ορλεάνης και ανήκει στην ίδια οικογένεια από την ίδρυσή του το 1886. Το ξενοδοχείο είναι σχεδιασμένο σε παραδοσιακό ευρωπαϊκό στιλ του 19ου αιώνα και διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα στον τελευταίο όροφο και ένα υπέροχο εστιατόριο στις εγκαταστάσεις. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου στην καρδιά της Γαλλικής Συνοικίας σημαίνει ότι οι καλύτεροι γκέι χώροι της πόλης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Με την γοητευτική εσωτερική αυλή και τα δωμάτια σε στιλ κρεόλ, το Ξενοδοχείο Mazarin βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε μεγάλο μέρος της γκέι σκηνής της νυχτερινής ζωής της πόλης. Οι επισκέπτες μπορούν να πιουν νόστιμα κοκτέιλ και ζωντανή μουσική, ενώ το μπαρ του ξενοδοχείου σερβίρει ποτό και φαγητό μέχρι αργά το βράδυ. Το Hotel Mazarin έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής και τα δωμάτια είναι άνετα επιπλωμένα.

Άλλα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης που βρίσκονται κοντά στη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων περιλαμβάνουν το Ξενοδοχείο Chateau, Κάστρο lemoyne και Maison Dupuy.

Νέα Ορλεάνη

Mardi Gras στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη είναι πιθανώς πιο γνωστή για τους εορτασμούς της Mardi Gras που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο. Το παραδοσιακό γαλλικό φεστιβάλ προσελκύει πάνω από 1.4 εκατομμύρια ανθρώπους στην πόλη κάθε χρόνο καθώς οι δρόμοι εκρήγνυνται με χρώμα, μουσική και γιορτή. Η Mardi Gras γιορτάζεται στη Νέα Ορλεάνη από το 1699 όταν ο Γάλλος εξερευνητής και αποικιοκράτης Pierre Le Moyne d'Iberville έφτασε στη Λουιζιάνα και εισήγαγε αργά τις παραδόσεις, ξεκινώντας με τις παρελάσεις του Mardi Gras και τις μεταμφιέσεις.

Από τότε που εισήχθη στο Mardi Gras, η πόλη γιόρτασε το φεστιβάλ με τον δικό της μοναδικό και υπερσύγχρονο τρόπο, συνδυάζοντας επιρροές από την Καραϊβική και την Αφρική για να δημιουργήσει ζωντανά άρματα και διακοσμητικά. Ομάδες διοργανωτών φεστιβάλ που ονομάζονται Krewes συντονίζουν τις γιορτές και επιβάλλουν το χρωματικό σχέδιο Mardi Gras του μωβ, χρυσού και πράσινου. Η Γαλλική Συνοικία βρίσκεται στο επίκεντρο των εορτασμών και τα γραφικά μπαλκόνια που είναι τόσο συνώνυμα με την περιοχή γεμίζουν με γλεντζέδες που απολαμβάνουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Διαβάστε περισσότερα: Mardi Gras στη Νέα Ορλεάνη.

Φτάνοντας στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Louis Armstrong της Νέας Ορλεάνης και οι ταξιδιώτες μπορούν να φτάσουν στο κέντρο της πόλης μέσω πολλών δικτύων δημόσιας συγκοινωνίας.

Η υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο παραλαμβάνει ταξιδιώτες από το αεροδρόμιο και τα σημεία παραλαβής επισημαίνονται με κίτρινο και λευκό. Το λεωφορείο πηγαίνει σε μια σειρά από ξενοδοχεία στο Downtown, Uptown και Γαλλική Συνοικία της Νέας Ορλεάνης και οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ελέγξουν αν το ξενοδοχείο τους περιλαμβάνεται στις στάσεις του λεωφορείου. Το λεωφορείο είναι σχετικά φθηνό και τα οχήματα προσβάσιμα με αναπηρικά αμαξίδια μπορούν να κανονιστούν με προειδοποίηση μιας εβδομάδας.

Το αεροδρόμιο διαθέτει επίσης μια μεγάλη θέση ταξί από την οποία οι ταξιδιώτες μπορούν να ταξιδέψουν σε όλη την πόλη. Το Uber και το Lyft είναι και οι δύο δημοφιλείς τρόποι μεταφοράς στη Νέα Ορλεάνη και υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές στο αεροδρόμιο για άτομα που θέλουν να ταξιδέψουν.

Εναλλακτικά, το αστικό λεωφορείο σταματά επίσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο Louis Armstrong της Νέας Ορλεάνης και πραγματοποιεί 9 ημερήσιες εκδρομές στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης.

Περιήγηση στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη είναι μια μεγάλη και εκτεταμένη πόλη, ωστόσο, οι γειτονιές της είναι εύκολα πλεύσιμες και η συμπαγής τους καθιστά εύκολη την εξερεύνηση με τα πόδια. Υπάρχουν πολλά δίκτυα δημόσιων συγκοινωνιών που αποτελούν εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτων και επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να βιώσουν μια πιο αυθεντική Νέα Ορλεάνη.

Τραμ

Τα τραμ στη Νέα Ορλεάνη είναι εμβληματικά, αλλά εξυπηρετούν μια μεγαλύτερη λειτουργία από την αισθητική, καθώς είναι επίσης ένας αποτελεσματικός και δημοφιλής τρόπος για να ταξιδέψετε στην πόλη.

Το δίκτυο τραμ της πόλης εκτελείται σε τέσσερις κύριες διαδρομές που μεταφέρουν αναβάτες στις πιο δημοφιλείς περιοχές. Τα τραμ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε τη Νέα Ορλεάνη και το ξεχωριστό στιλ και γοητεία του, με διαδρομές που περνούν από την ιστορική γαλλική συνοικία, την περιοχή Downtown και δύο πανεπιστημιουπόλεις.

Μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένους ναύλους και εισιτήρια πολλαπλών ημερών και το δίκτυο του τραμ είναι εύκολο να πλοηγηθείτε, όπως τα λεωφορεία σε οποιαδήποτε άλλη πόλη.

Πορθμείο

Για εκπληκτική θέα στην όχθη του ποταμού της Νέας Ορλεάνης, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να σκεφτούν να πάρουν το φέρι από τη Γαλλική Συνοικία στην επιχειρηματική περιοχή στο κέντρο της πόλης. Αυτές οι εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες μπορούν να ταξιδέψουν με 2 $ με το πολύ δημοφιλές Canal Street Ferry.

Ποδήλατο

Η πόλη διαθέτει πρόγραμμα κοινής χρήσης ποδηλάτων και οι κόμβοι ποδηλάτων μπορούν να εντοπιστούν σε όλη την πόλη και να είναι αισθητοί με τα φωτεινά μπλε χρώματα τους. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να εγγραφούν online για να απολαμβάνουν απεριόριστη χρήση των ποδηλάτων σε πολύ προσιτή τιμή. Η Νέα Ορλεάνη διαθέτει υπέροχα ποδήλατα, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να κάνουν ποδήλατο με άνεση και ευκολία.

Δραστηριότητες στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη είναι μια ζωντανή και πολύχρωμη πόλη, γεμάτη συναρπαστικές ευκαιρίες για διασκέδαση και εξερεύνηση. Μερικά από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε περιλαμβάνουν:

 

 

  • Εξερευνήστε τη γοητευτική γαλλική συνοικία
  • Απολαύστε τους ήχους του New Orleans Jazz and Heritage Festival
  • Βυθιστείτε στη γειτονιά Marigny
  • Περιπλανηθείτε στις ιτιές του City Park
  • Επισκεφθείτε το Μουσείο Τέχνης της Νέας Ορλεάνης
  • Απολαύστε την ατμόσφαιρα των εορτασμών του Mardi Gras

 

 

FAQs

Visa

Όσοι ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών θα απαιτήσουν προσωρινή ταξιδιωτική βίζα, και μπορεί να ζητηθεί μέσω του επίσημου ιστότοπου της Πρεσβείας των ΗΠΑ ή στην τοπική σας πρεσβεία των ΗΠΑ.

Πότε θα επισκεφθείτε

Αναμφίβολα η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Νέα Ορλεάνη είναι μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορείτε να εκτιμήσετε τη ζεστή θερμοκρασία χωρίς την αποπνικτική ζέστη. Αυτοί οι μήνες είναι επίσης οι καλύτερες στιγμές για να γνωρίσετε τη Νέα Ορλεάνη στην πληρέστερη και πιο ζωντανή της μορφή κατά τη διάρκεια των ετήσιων εορτασμών Mardi Gras. Οι εορτασμοί συνήθως κορυφώνονται στα μέσα Φεβρουαρίου με την παρέλαση της ημέρας Mardi Gras.

Είναι ελαφρώς φθηνότερο να το επισκεφτείτε τους φθινοπωρινούς μήνες, όταν ο καιρός είναι ήπιος και οι τιμές σε πτήσεις και ξενοδοχεία είναι στο χαμηλότερο επίπεδο.

Χρήματα

Τα μηχανήματα ATM είναι άφθονα στη Νέα Ορλεάνη και η πλειονότητα των καταστημάτων θα δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο, ορισμένα μηχανήματα ATM και αναγνώστες καρτών ενδέχεται να προσθέσουν επιπλέον χρέωση για συναλλαγές που επιχειρούνται με κάρτες στο εξωτερικό.

Τα γενικά αποδεκτά και αναμενόμενα ποσοστά ανατροπής στη Νέα Ορλεάνη είναι 15-20% για καλή εξυπηρέτηση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.