Μεταβείτε στο Μπουένος Άιρες

Gay Buenos Aires · Οδηγός πόλης

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Μπουένος Άιρες; Ο γκέι οδηγός πόλης Μπουένος Άιρες είναι η σελίδα για εσάς.

Μεταβείτε στο Μπουένος Άιρες

Το Μπουένος Άιρες είναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής. Είναι γεμάτο με πολιτισμό και ιστορία. Το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα από τους κατακτητές. Η χώρα έγινε ανεξάρτητη από την Ισπανία το 1816. Είναι μια από τις πόλεις με τις περισσότερες επισκέψεις στη Λατινική Αμερική.

Υπάρχει ένας αέρας ξεθωριασμένου μεγαλείου στο Μπουένος Άιρες. Είναι μια πολύ ρομαντική πόλη. Είχε μια αρκετά ταραχώδη ιστορία. Η ζωή δεν ήταν ποτέ βαρετή στο Μπουένος Άιρες. Είναι μια πόλη με υπέροχο χαρακτήρα και γοητεία.

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο Μπουένος Άιρες

Το Μπουένος Άιρες έχει τη μεγαλύτερη και καλύτερη γκέι σκηνή στην Αργεντινή. Δεν υπάρχει πραγματικά γκέι περιοχή στο Μπουένος Άιρες. Τα γκέι μπαρ και κλαμπ είναι διάσπαρτα. Τα περισσότερα βρίσκονται στην περιοχή του Παλέρμο. Η Αργεντινή είναι μια κοινωνικά συντηρητική χώρα με πολλούς τρόπους, αλλά είναι μια από τις πιο φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Τούτου λεχθέντος, τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι υψηλότερα στη Λατινική Αμερική, οπότε αξίζει να πάρετε ταξί τη νύχτα και να κρατάτε το μυαλό σας για εσάς. Διαφορετικά δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Ω, και μάλλον όπως οι Ισπανοί, οι Αργεντινοί θέλουν να τρώνε αργά και να γιορτάζουν αργά.

Ένα από τα πιο ζωντανά γκέι μπαρ στο Μπουένος Άιρες ονομάζεται Σίτγκες - Ναι, όπως η γκέι πόλη στην Ισπανία. Είναι ένα καλό μέρος για να πιάσεις και ένα αργεντίνικο drag show. Μια άλλη καλή επιλογή είναι ΚΜ μηδέν, είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα από τα μεσάνυχτα έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Σίγουρα ένα καλό μέρος για τα πάρτι ζώα που σκοπεύουν να κάνουν μια νύχτα από αυτό.

Τα κλαμπ και τα μπαρ τείνουν να ξεκινούν ταυτόχρονα. Δεν είναι σαν το κεντρικό Λονδίνο όπου τα γκέι μπαρ είναι γεμάτα μόλις τελειώσουν οι άνθρωποι. Εάν σκοπεύετε να κάνετε μια ομοφυλόφιλη βραδιά στο Μπουένος Άιρες, καλύτερα να προετοιμαστείτε για μια αργά.

Μπουένος Άιρες · Ξενοδοχεία

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Μπουένος Άιρες

Υπάρχουν πολλά καλά ξενοδοχεία στο Μπουένος Άιρες. Θα βρείτε επιλογές πολυτέλειας και προϋπολογισμού πέντε αστέρων. Το Παλέρμο είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για διαμονή. Είναι ακριβώς στην καρδιά των δράσεων στο κέντρο του Μπουένος Άιρες, με την καλύτερη νυχτερινή ζωή gay στο κατώφλι σας. Έχει μια μποέμ, αρτηριακή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καφετέριες για εξερεύνηση, και πραγματικά ζωντανεύει τη νύχτα.

Γίνε Χόλιγουντ είναι ένα από τα πιο περίεργα ξενοδοχεία στην πόλη. Είναι προσιτό και πήρε το όνομά του από τη βιομηχανία ταινιών και τηλεόρασης που βρίσκεται στο κέντρο του Palermo Soho. Πάλο Σάντο είναι μια καλή επιλογή για το οικολογικό. Είναι το πρώτο βιώσιμο αστικό ξενοδοχείο στη Λατινική Αμερική και είναι επίσης στο Παλέρμο.

Το Recoleta είναι επίσης μια εξαιρετική περιοχή για να μείνετε. Είναι το πιο εύπορο barrio στην πόλη. Πολλές από τις ελίτ της Αργεντινής ζουν σε αυτήν την περιοχή. Mio Μπουένος Το Aires είναι ένα πολύ κομψό πολυτελές ξενοδοχείο. Μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να ξεχωρίσετε.

Απολαύστε το Μπουένος Άιρες

Το Casa Rosada είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο που δεν πρέπει να χάσετε. Αυτό το ροζ παλάτι είναι το προεδρικό κτίριο και το κυβερνητικό κτίριο. Έγινε διαβόητο όταν η Eva Peron έδωσε την τελευταία της ομιλία από ένα μπαλκόνι στο Casa Rosada. Βασίστηκε στο τραγούδι Don't Cry For Me Argentina.

Το ταγκό είναι μια μεγάλη παράδοση της Αργεντινής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σόου ταγκό στο Μπουένος Άιρες. Κάποια θα είναι πιο τουριστικά από άλλα. Ένα είναι σίγουρο, ότι το δράμα και ο αισθησιασμός του ταγκό είναι πάντα μια χαρά. Θα πρέπει επίσης να επισκεφθείτε την αγορά San Telmo - λειτουργεί από το 1897. Δείτε Περισσότερα: Δραστηριότητες στο Μπουένος Άιρες.

Γκέι σάουνες στο Μπουένος Άιρες

Η μία από τις μεγαλύτερες γκέι σάουνες στο Μπουένος Άιρες ονομάζεται Ομοσαπίνες. Δεν είναι σαν τον τύπο της σάουνας που θα περίμενε κανείς στο Βερολίνο, natch. Παρόλα αυτά, θα βρείτε έναν καλό συνδυασμό ανδρών -πολλοί ντόπιοι- και δεν λείπουν οι καυτερές γεύσεις εδώ. Μπορεί να είναι αρκετά απασχολημένο και συχνά υπάρχει δράση σε κάθε γωνιά και γωνιά.

Μπουένος Άιρες

Φτάνοντας στο Μπουένος Άιρες

Υπάρχουν μερικά αεροδρόμια μέσα και γύρω από το Μπουένος Άιρες. Το κύριο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Ezeiza. Είναι αυτό που πιθανόν να πετάξετε. Είναι περίπου 1.5 ώρα μακριά από το κέντρο της πόλης. Ο ευκολότερος τρόπος για να μπείτε στο κέντρο της πόλης είναι με ταξί. Ένα λεωφορείο πηγαίνει στην πόλη κάθε 30 λεπτά. Εάν έχετε έναν προϋπολογισμό, μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο για το Μπουένος Άιρες.

Συχνές ερωτήσεις για το Μπουένος Άιρες

Μετακίνηση στο Μπουένος Άιρες

Το Μπουένος Άιρες είναι μια μεγάλη πόλη αλλά συνδέεται καλά με ταξί και μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο ευκολότερος τρόπος να ταξιδέψετε στο Μπουένος Άιρες είναι με το μετρό ή με ταξί.

Υπόγειος σιδηρόδρομος

Επίσης γνωστό ως "subte", ο υπόγειος σιδηρόδρομος είναι ο ευκολότερος και πιο προσιτός τρόπος για να ταξιδέψετε στο Μπουένος Άιρες.

λεωφορείο

Δεν χρησιμοποιούν πολλοί τουρίστες το λεωφορείο στο Μπουένος Άιρες, αλλά είναι αρκετά αποδοτικό και πολύ φθηνό. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να χαρτογραφήσετε τις διαδρομές των λεωφορείων γύρω από μια τόσο μεγάλη πόλη στο πρώτο σας ταξίδι.

Ταξί

Τα ταξί είναι πολύ αποτελεσματικά, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τα επίσημα, με άδεια. Είναι κίτρινα και μαύρα. Οι οδηγοί ταξί στο Μπουένος Άιρες είναι γνωστό ότι υπερβαίνουν τους τουρίστες.

Είναι το Μπουένος Άιρες ασφαλές;

Το Μπουένος Άιρες είναι μια από τις ασφαλέστερες πόλεις της Λατινικής Αμερικής. Θεωρείται ασφαλέστερο από το Λος Άντζελες. Ακόμα, είναι μια μεγάλη πόλη, οπότε κρατήστε το μυαλό σας για εσάς τη νύχτα.

Πόσο ακριβό είναι το Μπουένος Άιρες;

Το Μπουένος Άιρες δεν είναι φθηνό αλλά δεν είναι πολύ ακριβό. Μπορείτε να το κάνετε με οικονομικό, μεσαίο εύρος ή απόλυτη πολυτέλεια.

Πότε να επισκεφθείτε το Μπουένος Άιρες

Απρίλιος - Ιούνιος ή Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος είναι δημοφιλείς περίοδοι για να επισκεφθείτε το Μπουένος Άιρες. Αξίζει να περάσετε τουλάχιστον τρεις μέρες στο Μπουένος Άιρες.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.