Πηγαίνετε στο Ντάλας

Gay Dallas · Οδηγός πόλης

Προγραμματίζετε ταξίδι στο Ντάλας; Στη συνέχεια, η σελίδα οδηγού της gay gay Dallas είναι για εσάς.

Πηγαίνετε στο Ντάλας

Ένας διαρκής κόμβος οικονομικών, πολιτικής και πολιτισμού, ο Ντάλας κατάφερε να αντισταθεί στην πτώση που βίωσαν άλλες πόλεις του Τέξας και παραμένει μια από τις πιο επιδραστικές στη χώρα. Σε αυτήν την πολυσύχναστη μητρόπολη, οι πανύψηλοι γυάλινοι ουρανοξύστες υποχωρούν σε μικρότερες και πιο περίεργες περιοχές, διάσημες για την καλλιτεχνική και πολιτιστική τους ταυτότητα.

Ο Ντάλας διαθέτει επίσης μια από τις πιο δραστήριες και καθιερωμένες γκέι σκηνές στις ΗΠΑ και ισχυρίζεται ότι ο έκτος μεγαλύτερος πληθυσμός LGBT + της χώρας. Η πόλη έχει γίνει πρωτεύουσα του ομοφυλόφιλου τουρισμού, με γκέι ταξιδιώτες να συρρέουν στους δρόμους της κάθε χρόνο για να απολαύσουν τους φιλόξενους και αποδεκτούς ντόπιους, την ακμάζουσα νυχτερινή ζωή και την πλούσια κουλτούρα.

Γκέι δικαιώματα στο Ντάλας

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα από τα πιο κοινωνικά συντηρητικά και θρησκευτικά κράτη της Αμερικής, το ίδιο το Ντάλας είναι ο προμαχώνας της φιλελεύθερης ανοιχτής σκέψης και της αποδοχής των ΛΟΑΤ +. Η πόλη έχει τον έκτο μεγαλύτερο πληθυσμό ΛΟΑΤ + στη χώρα και οι περισσότεροι ταξιδιώτες το θεωρούν φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και συνολικά φιλόξενο.

Η πόλη του Ντάλας άρχισε να εκδίδει άδειες γάμου ομοφυλοφίλων μόλις λίγες ώρες μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σχετικά με την ισότητα των γάμων το 2015. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη νομοθεσία που να προστατεύει τα άτομα ΛΟΑΤ + στο Τέξας από σεξουαλικές διακρίσεις και τα άτομα τρανς πρέπει πρώτα να υποβληθούν σε επιβεβαίωση φύλου χειρουργική επέμβαση πριν επιτραπεί να αλλάξει το νόμιμο φύλο τους.

Γκέι μπαρ στο Ντάλας

Η καλύτερη νυχτερινή ζωή gay που προσφέρεται στο Ντάλας μπορεί να βρεθεί μέσα και γύρω από τη γειτονιά Oak Lawn. Η περιοχή διαθέτει μια ζωντανή και συγκεντρωμένη συλλογή γκέι μπαρ και κλαμπ που εκτείνεται σε μια σειρά από ενδιαφέροντα και γούστα και είναι εγγυημένο ότι θα προσελκύσει οποιονδήποτε gay ταξιδιώτη.

Ποιος καλύτερος τρόπος για να περάσετε μια νύχτα στο Ντάλας από το να ζήσετε την πραγματική φαντασία καουμπόη σας σε ένα από τα μοναδικά γκέι και δυτικά μπαρ της χώρας. Σαλόνι Round-Up είναι ένα τεράστιο κλαμπ, που διαθέτει 12 μπαρ και συνηθίζει να τραβάει τα μεγαλύτερα γκέι πλήθη της πόλης. Οι ύμνοι τεκίλα, ποπ και της χώρας και η απίστευτη ατμόσφαιρα καθιστούν το Round-Up Saloon έναν από τους καλύτερους χώρους στη γκέι σκηνή του Oak Lawn.

Βρίσκεται στην καρδιά του Oak Lawn, Κρυφή πόρτα είναι ένας μικρός και φιλόξενος χώρος με ευρύχωρο εξωτερικό κατάστρωμα. Δημοφιλές στον πληθυσμό αρκούδων του Ντάλας, το μπαρ είναι ένας από τους παλαιότερους γκέι χώρους στην πόλη και είναι ένα από τα αγαπημένα της τοπικής ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Με μια χαλαρή ατμόσφαιρα και νόστιμα ποτά, το Hidden Door είναι η ιδανική τοποθεσία για να γνωρίσετε ντόπιους και γκέι. Δείτε Περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Ντάλας.

Γκέι ξενοδοχεία στο Ντάλας

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους βρίσκονται στη γκέι συνοικία Oak Lawn του Ντάλας και στην πολυσύχναστη περιοχή Downtown. Αυτές οι τοποθεσίες υπόσχονται εύκολη και απλή πρόσβαση στο ευρύ φάσμα των γκέι χώρων και ορόσημων που βρίσκονται σε όλη την πόλη. Ενώ η πόλη δεν διαθέτει ξενοδοχεία για συγκεκριμένους ομοφυλόφιλους ή μόνο για ομοφυλόφιλους, η επιλογή να μείνει στις περιοχές Downtown και Oak Lawn της πόλης θα εξασφαλίσει ότι οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες θα λαμβάνουν υπηρεσίες χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς κρίσεις.

Σε μια πόλη που είναι γνωστή για την κορυφή της, ταιριάζει μόνο ότι το Ν Ντάλας Νίκη δίνει έμφαση στο μεγάλο και τολμηρό. Η πισίνα του τελευταίου ορόφου είναι μια ευρύχωρη περιοχή διασκορπισμένη με μεγάλες κολώνες και που δημιουργεί μια πραγματικά νότια αίσθηση. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν πάντα την εκπληκτική θέα στον ορίζοντα στο W, είτε είναι από το απίστευτο Bliss Spa του ξενοδοχείου, τα σύγχρονα και κομψά δωμάτια ή ακόμα και το γαστρονομικό κέντρο. Η κεντρική τοποθεσία του W σημαίνει ότι δεν είστε ποτέ μακριά από τη δράση.

Αν ψάχνετε για ένα ιδιόμορφο ξενοδοχείο στην καρδιά της ανθισμένης περιοχής τεχνών του Ντάλας, μην ψάχνετε άλλο από το Ξενοδοχείο Belmont. Το Belmont παρέχει στους επισκέπτες γρήγορη πρόσβαση στην περιοχή Bishop Arts District, μια περιοχή της πόλης που γνώρισε δραματική αναγέννηση τα τελευταία χρόνια και τώρα φιλοξενεί μια εκκεντρική και διαφορετική δημιουργική κοινότητα. Διακοσμημένο σε ρετρό θέμα, το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό για να προσφέρει αισθητική πολυτέλεια σε προσιτή τιμή.

Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Ντάλας κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων ή φεστιβάλ, συνιστάται να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας εκ των προτέρων, καθώς τα δωμάτια εξαντλούνται γρήγορα, ειδικά κατά τη διάρκεια του Ντάλας Υπερηφάνεια τον Ιούλιο.

Γκέι σάουνες στο Ντάλας

Το Ντάλας δεν έχει μια τεράστια κουλτούρα σάουνας, αλλά οι χώροι που υπάρχουν σίγουρα θα ενθουσιάσουν. Το κύριο σημείο εστίασης της σκηνής της σάουνας εδώ είναι το The Club, μια ομοφυλόφιλη σάουνα που αποτελεί μέρος της εθνικής εταιρείας The Club. Ο χώρος είναι μοναδικός στο ότι διαθέτει ευρύχωρη εξωτερική πισίνα, καθώς και σολάριουμ, υδρομασάζ, σάουνα και ατμόλουτρο.

Το Club λειτουργεί με πολιτική ιδιωτικής συμμετοχής και για να χρησιμοποιήσει τις παροχές που θα χρειαστείτε για να αγοράσετε μια καθημερινή κάρτα μέλους.

Ντάλας

Φτάνοντας στο Ντάλας

Η πόλη εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο Dallas Fort Worth. Το αεροδρόμιο βρίσκεται 17 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης. Η πιο γρήγορη και πιο βολική επιλογή είναι το Light Rail, ένα σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας που διαθέτει στοιχεία τόσο των τραμ όσο και των συστημάτων μετρό. Το Τραμ εκτελεί συχνά δρομολόγια από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης όλη την ημέρα και είναι εξαιρετικά προσιτό. Η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο θα σας μεταφέρει στους σταθμούς του Τραμ.

Το λεωφορείο είναι επίσης μια δημοφιλής εναλλακτική λύση για ταξίδια μεταξύ του κέντρου της πόλης και του αεροδρομίου. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία λεωφορείου θα πρέπει πρώτα να επιβιβαστείτε στη δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο προς το σταθμό των λεωφορείων. Η συχνότητα των λεωφορείων είναι μία φορά κάθε δεκαπέντε λεπτά και οι ναύλοι είναι φθηνοί και εύκολα πληρωτέοι.

Μετακίνηση στο Ντάλας

λεωφορείο

Τα λεωφορεία είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες που διαμένουν στο Ντάλας. Το κύριο δίκτυο λεωφορείων της πόλης είναι γνωστό ως DART και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τους τουρίστες να ταξιδέψουν στο Ντάλας. Το λεωφορείο είναι βολικό και φθηνό, και οι ναύλοι μπορούν να πληρωθούν σε μετρητά ή κάρτα.

Το τρόλεϊ της λεωφόρου McKinney

Ενώ το τρόλεϊ της λεωφόρου McKinney δεν είναι απαραίτητα η πιο αποτελεσματική ή ολοκληρωμένη μέθοδος μεταφοράς όταν βρίσκεστε στο Ντάλας, είναι ένα τοπικό αγαπημένο και συναισθηματικό χαρακτηριστικό του δικτύου δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης. Το σύστημα αποτελείται από μια σειρά από vintage καροτσάκια που οδηγούν τους αναβάτες κατά μήκος της λεωφόρου McKinney, σταματώντας σε μερικές από τις πιο σημαντικές και σημαντικές τουριστικές τοποθεσίες. Επιπλέον, το McKinney Avenue Trolley είναι εντελώς δωρεάν.

Ταξί

Το Uber και το Lyft είναι εξαιρετικά δημοφιλείς ταξιδιωτικές επιλογές στο Ντάλας και η κοινή χρήση μέσω αυτών των εφαρμογών είναι επίσης κοινή. Υπάρχουν επίσης πολλά αδειοδοτημένα ταξί στο Ντάλας και τείνουν να λειτουργούν με ναύλους που εξαρτώνται από το χρόνο.

Δραστηριότητες σε Ντάλας

Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες όσον αφορά τις δραστηριότητες στο Ντάλας. Ωστόσο, τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα περιλαμβάνουν:

  • Επισκεφθείτε τον τόπο της δολοφονίας του John F Kennedy
  • Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Μουσείο του XNUMXου ορόφου στο Dealey Plaza
  • Επισκεφθείτε το Μουσείο Τέχνης του Ντάλας
  • Περάστε μια μέρα στο ζωολογικό κήπο του Ντάλας
  • Εξερευνήστε το ενυδρείο του Ντάλας
  • Περιπλανηθείτε στην περιοχή Bishop Arts
  • Μάθετε στο Μουσείο Φύσης και Επιστημών Perot
  • Ανεβείτε στον Πύργο Ρεϊνιόν
  • Κάντε μια βόλτα στο Ντάλας και τον Βοτανικό Κήπο
  • Πάρτε τις βόλτες στο Six Flags Over Texas

FAQs

Πότε να επισκεφθείτε το Ντάλας

Το Ντάλας βιώνει αρκετά τυπικές θερμοκρασίες όλο το χρόνο, ωστόσο, οι μερικές φορές πνιγμένες θερμοκρασίες του καλοκαιριού και ο βροχερός χειμώνας κάνουν το φθινόπωρο και την άνοιξη τις καλύτερες στιγμές για επίσκεψη. Η άνοιξη είναι επίσης όταν το φύλλωμα και οι χώροι πρασίνου της πόλης θα είναι άφθονοι.

Αν ψάχνετε για τις πιο προσιτές τιμές σε ξενοδοχεία και πτήσεις, σκεφτείτε να επισκεφθείτε την πόλη το χειμώνα. Αν και μπορεί να είναι κρύο, οι δρόμοι θα είναι λιγότερο πολυσύχναστοι αυτή τη στιγμή και το Ντάλας θα είναι σε πλήρη γιορτή.

Visa

Όσοι ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών θα απαιτήσουν προσωρινή ταξιδιωτική βίζα, και μπορεί να ζητηθεί μέσω του επίσημου ιστότοπου της Πρεσβείας των ΗΠΑ ή στην τοπική σας πρεσβεία των ΗΠΑ.

Χρήματα

Υπάρχουν πολλά μηχανήματα ATM σε όλο το Ντάλας και η πλειονότητα των καταστημάτων θα δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο, ορισμένα μηχανήματα ATM και αναγνώστες καρτών ενδέχεται να προσθέσουν επιπλέον χρέωση για συναλλαγές που επιχειρούνται με κάρτες στο εξωτερικό.

Τα γενικά αποδεκτά και αναμενόμενα ποσοστά ανατροπής στο Ντάλας είναι 15-20% για καλή εξυπηρέτηση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.