Πηγαίνετε στο Λος Άντζελες

Οδηγός Πόλης Gay Los Angeles

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες; Ο γκέι οδηγός μας για την πόλη του Λος Άντζελες είναι η σελίδα για εσάς

 

Πηγαίνετε στο Λος Άντζελες

Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι μια μεγάλη πόλη στη Νότια Καλιφόρνια. Είναι η πρωτεύουσα ψυχαγωγίας στον κόσμο. Ο Χόλιγουντ υπήρξε ο πιο σημαντικός εξαγωγέας πολιτισμού τον τελευταίο αιώνα. Το Tinseltown είναι εκεί που έχουν δημιουργηθεί και χαθούν τόσα όνειρα.

Είναι τεχνικά γνωστή ως η πόλη του Λος Άντζελες - είναι επίσης γνωστή ως LA και ακόμη και η Πόλη των Αγγέλων. Το Λος Άντζελες έχει πληθυσμό περίπου 4 εκατομμυρίων. Είναι απλωμένο σε μια σειρά από πολύ χαρακτηριστικές συνοικίες, συμπεριλαμβανομένων των WeHo, Venice Beach, Malibu, Beverly Hills και Pacific Palisades. Είναι μια από τις πλουσιότερες πόλεις στον κόσμο, που παράγει GMP 1 τρισεκατομμύριο δολάρια κάθε χρόνο, καθιστώντας την πλουσιότερη από πολλές χώρες. Διαβάστε περισσότερα: Οι πιο όμορφες γειτονιές του Λος Άντζελες.

Γκέι μπαρ στο Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες έχει μια από τις καλύτερες σκηνές γκέι στον πλανήτη. Το μεγαλύτερο μέρος της γκέι σκηνής του LA επικεντρώνεται στο Δυτικό Χόλιγουντ, γνωστό και ως WeHo. Με ορισμένα μέτρα, το WeHo είναι η μεγαλύτερη γκέι Μέκκα της Αμερικής. Καθώς οι γκέι συρρέουν στο Σαν Φραν τη δεκαετία του '70, συρρέουν στο WeHo σήμερα. Τόσοι πολλοί LGBT+ «influencers» χτίζουν ολόκληρη την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω από selfies χωρίς πουκάμισο στο Λος Άντζελες

Αυτή η πόλη είχε από καιρό τη φήμη ότι είναι πλαστική-φανταστική. Είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι αφιερώνουν πολύ χρόνο στην εμφάνισή τους. Το να έχεις μεγάλους δικέφαλους και ένα six-pack φαίνεται να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Θα δείτε πολλούς όμορφους ανθρώπους στο Η Μονή, ίσως το πιο διάσημο gay bar στο WeHo. Είναι κάτι σαν θεσμός. Υπάρχει ένας μεγάλος υπαίθριος χώρος που είναι ιδανικός για παρακολούθηση ανθρώπων. Μπορείτε να πάτε εκεί το απόγευμα για ένα ποτό και επίσης να κάνετε πάρτι όλη τη νύχτα.

Υπάρχουν τόσα πολλά γκέι μπαρ για εξερεύνηση. Αυτό το μέρος είναι κεντρικό gay bar.

Beverly Wilshire Hotel Λος Άντζελες Καλιφόρνια

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Λος Άντζελες

Μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αμερικής βρίσκονται στο Λος Άντζελες. Δεν υπάρχουν πραγματικά ξενοδοχεία ειδικά για γκέι στο Λος Άντζελες, αλλά όλα τα ξενοδοχεία θα είναι πολύ φιλικά προς τους γκέι. Andaz West Hollywood είναι ένα δημοφιλές ξενοδοχείο Travel Gay. Βρίσκεται στη λεωφόρο Sunset, ακριβώς στην καρδιά της δράσης. Μια πιο προσιτή επιλογή είναι το Ramada Plaza WeHo. Έχει πολύχρωμο στιλ αρ ντεκό.

Θα βρείτε μερικά πολυτελή ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης στο LA The Λονδίνο Δυτικό Χόλιγουντ είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο βρετανικού στιλ με έναν αέρα μεγαλείου παλαιού κόσμου. Το Chateau Marmont είναι ένα από τα, αν όχι τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στο Λος Άντζελες, όπου έχουν μείνει πολλά από τα μεγαλύτερα αστέρια της Τίνσελταουν και έχουν μείνει σε πάρτι, από την Garbo μέχρι το DeNiro. Αν οι τοίχοι μπορούσαν να μιλήσουν, θα ταρακουνούσες.

Γνωρίστε το Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι μια τεράστια, εκτεταμένη πόλη. Δεν είναι τόσο εύκολο να πλοηγηθείτε και η κίνηση μπορεί να είναι ένας εφιάλτης, υποθέτοντας ότι σκοπεύετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Είναι καλύτερο να εξερευνήσετε την περιοχή ανά περιοχή και επίσης πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό ξενοδοχείο στη σωστή τοποθεσία. Το WeHo είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε, ειδικά για τους gay ταξιδιώτες. Εκεί θα βρείτε την καλύτερη νυχτερινή ζωή και πολλά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα.

Δείτε Περισσότερα: Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Υπάρχουν πολλοί εμβληματικοί τουριστικοί προορισμοί που θα θέλατε να σημειώσετε από τη λίστα κουβάδων σας. Κάντε μια βόλτα στο Hollywood Walk of Fame και επίσης στη Sunset Boulevard. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το Κινέζικο Θέατρο του Γκράουμαν. Αξίζει να συμμετάσχετε σε μια περιοδεία στο Χόλιγουντ για να μάθετε για την επιρροή των ταινιών στο Λος Άντζελες και τον υπόλοιπο κόσμο. Η παραλία της Βενετίας αξίζει μια επίσκεψη. Από εκεί μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την παραλία Muscle και να δείτε μερικούς από τους πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο.

Φιλικό λουτρά στο Λος Άντζελες

Το LA έχει μία από τις τελευταίες αξιοπρεπείς σκηνές λουτρών της Αμερικής. Flex LA είναι ένα ομοφυλόφιλο λουτρό στη λεωφόρο Melrose. Είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα. Βόρειο Χόλιγουντ Σπα βρίσκεται στη λεωφόρο Vineland κοντά στο WeHo.

Δείτε Περισσότερα: Η Ιστορία των Gay Bathhouse της Αμερικής και το "Bathhouse Betty".

Λος Άντζελες · Γκέι μπαρ

Φτάνοντας στο Λος Άντζελες

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX) είναι το κύριο αεροδρόμιο στο Λος Άντζελες. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Αμερικής, οπότε είναι πολύ εύκολο να έχεις πρόσβαση. Μπορείτε να πάρετε λεωφορείο ή μετρό από το LAX στο Χόλιγουντ. Δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μία ώρα. Ένα ταξί προς WeHo κοστίζει περίπου 40 δολάρια.

Συχνές ερωτήσεις για το Λος Άντζελες

Μετακίνηση στο Λος Άντζελες

Η πτήση προς το Λος Άντζελες είναι εύκολη. Η περιήγηση στο Λος Άντζελες μπορεί να είναι πιο δύσκολη. Το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών δεν είναι τόσο καλό όσο σε άλλες μεγάλες πόλεις. Οι αυτοκινητόδρομοι μπορεί επίσης να μπλοκάρουν πολύ. Πρέπει να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι η επιλογή του ξενοδοχείου σας είναι το κλειδί. Αν θέλετε να κάνετε όλα τα πράγματα του Χόλιγουντ, τότε πάρτε ένα ξενοδοχείο στο Χόλιγουντ. Αν θέλετε να κάνετε την παραλία, σκεφτείτε την παραλία της Βενετίας.

μετρό

Το μετρό δεν καλύπτει όλους τους προορισμούς. Καλύπτει όμως αρκετά. Ελέγξτε τη διαδρομή του μετρό και λάβετε υπόψη σας σε σχέση με το ξενοδοχείο σας. Θα μπορείτε να εξετάσετε το δρομολόγιό σας σε αυτό το πλαίσιο. Το μετρό είναι ο πιο οικονομικός τρόπος μεταφοράς.

λεωφορείο

Το λεωφορείο θα είναι φίλος σου. Τα δρομολόγια των λεωφορείων καλύπτουν όλη την πόλη. Καθώς το Λος Άντζελες είναι τεράστιο, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους τουρίστες. Φροντίστε να σχεδιάσετε προσεκτικά τη διαδρομή του λεωφορείου.

Ταξί

Μπορείτε να πάρετε ταξί, αλλά αν διανύσετε μεγάλη απόσταση θα ξοδέψετε πολλά χρήματα. Είναι καλύτερο να μεταφέρετε ταξί σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Είναι ασφαλές το Λος Άντζελες;

Το Λος Άντζελες έχει κάποιες δύσκολες περιοχές. Κάποτε είχε αρκετά φήμη. Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Το Λος Άντζελες είναι αρκετά ασφαλές αλλά είναι μια μεγάλη, πολυσύχναστη πόλη, οπότε διατηρήστε το μυαλό σας για εσάς και αποφύγετε αβέβαιες περιοχές τη νύχτα.

Είναι το LA ακριβό;

Είναι. Το μέσο ενοίκιο ενός διαμερίσματος είναι διπλάσιο του εθνικού μέσου όρου. Είναι ένα εξαιρετικά επιθυμητό μέρος για να ζήσετε και προσελκύει πολλούς φιλόδοξους ανθρώπους. Το Λος Άντζελες είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε προϋπολογισμό εάν δεν κερδίζετε δολάρια.

Πότε να επισκεφθείτε το Λος Άντζελες

Μάρτιος - Μάιος είναι μια εξαιρετική εποχή για να επισκεφθείτε το LA Ο Σεπτέμβριος έως τον Νοέμβριο είναι επίσης δημοφιλής εποχή. Μπορεί να κάνει πολύ ζέστη και πολύ κόσμο στο απόγειο του καλοκαιριού. Σκεφτείτε ένα χειμωνιάτικο ταξίδι, εάν έχετε έναν προϋπολογισμό.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.