Μαϊάμι

Οδηγός Gay City Miami

Προγραμματίζετε ταξίδι στο Μαϊάμι; Στη συνέχεια, η γκέι οδηγός της πόλης του Μαϊάμι είναι για εσάς.

 

Μαϊάμι

Το πολιτιστικό, οικονομικό και οικονομικό κέντρο της Φλόριντα, το Μαϊάμι έχει τον τρίτο ψηλότερο ορίζοντα της χώρας με πάνω από 300 πολυώροφα κτίρια. Η πόλη όπου πανύψηλα επιτεύγματα μοντέρνας αρχιτεκτονικής συναντούν τα παρθένα γαλάζια νερά και τις παραλίες με λευκή άμμο, το Μαϊάμι είναι ένας εκθαμβωτικός προορισμός ηλιόλουστης κουλτούρας και ψυχαγωγίας.

Διαθέτοντας μια από τις πιο εμβληματικές και καθιερωμένες γκέι περιοχές της χώρας, το South Beach είναι ένας κόμβος γκέι κοινότητας, πολιτισμού και νυχτερινής ζωής στην πιο λαμπερή και λαμπερή μορφή του. Η πόλη φιλοξενεί μια ευρεία και ποικίλη γκάι γκέι κλαμπ, μπαρ, ξενοδοχεία και άλλους χώρους που είναι εγγυημένα για να ξεδιπλώσουν τα ενδιαφέροντα οποιουδήποτε gay ταξιδιώτη.

Γκέι δικαιώματα στο Μαϊάμι

Η Φλόριντα δεν είναι γνωστή ως το πιο κοινωνικά φιλελεύθερο ή φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους κράτος στις ΗΠΑ, ωστόσο, όπως και οι γείτονές της Φορτ Λόντερντεϊλ και Ορλάντο, το Μαϊάμι έχει γίνει προμαχώνας για την ομοφυλοφιλική κοινότητα και τον πολιτισμό στην πολιτεία.

Η σεξουαλική δραστηριότητα του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε μόνο το 2003, αλλά έκτοτε υπήρξαν μια σειρά προοδευτικών νόμων και νομοθετικών νόμων που προσέφεραν στους ΛΟΑΤ + άτομα αυξημένες ελευθερίες και ισότητα. Ο γάμος του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε το 2015 και το Ανώτατο Δικαστήριο προστατεύει τους ΛΟΑΤ + άτομα από διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου.

Οι στάσεις απέναντι στους ΛΟΑΤ + έχουν βιώσει δραστική πρόοδο την τελευταία δεκαετία, με αυξανόμενο σεβασμό και ενσυναίσθηση για τα ΛΟΑΤ + άτομα και θέματα.

Γκέι μπαρ στο Μαϊάμι

Το Μαϊάμι έχει μια μακρά και καθιερωμένη ιστορία ως hotspot για τη νυχτερινή ζωή των γκέι που συνεχίζεται σήμερα. Το South Beach είναι το σπίτι της κουλτούρας LGBT+ στην πόλη και οι γκέι ταξιδιώτες θα βρουν έναν εκλεκτικό, λαμπερό και ποικίλο συνδυασμό γκέι εμπειριών νυχτερινής ζωής. Από drag shows και καμπαρέ μέχρι gay superclubs, υπάρχει κάτι εδώ για κάθε γκέι ταξιδιώτη.

Το αποκορύφωμα των νυχτερινών προσφορών της South Beach είναι συστροφή, το πιο δημοφιλές και πιο μακροχρόνιο γκέι μπαρ στο Μαϊάμι. Το Twist είναι ανοιχτό για πάνω από 25 χρόνια και μπορεί να υπερηφανεύεται για DJs παγκόσμιας κλάσης, επαγγελματίες και ερμηνευτές μπάρμαν και νυχτερινούς άντρες χορευτές. Το μπαρ συχνά φιλοξενεί τις πιο γνωστές και εντυπωσιακές δράσεις της χώρας, συμπεριλαμβανομένων πολλών στυπτικών του Drag Race του Ru Paul.

Ακριβώς νότια της Μικρής Αβάνας και γνωστή για τον ζωντανό, συναρπαστικό και ποικίλο συνδυασμό εκδηλώσεων, Ζάχαρη Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης προσφέρει μερικά από τα καλύτερα gay clubbing στο Μαϊάμι. Το λάτιν κλαμπ προσελκύει μεγάλα πλήθη με τη ζωντανή του ατμόσφαιρα και τα φανταστικά drag show του.

Gay Miami · Ξενοδοχεία

Γκέι ξενοδοχεία στο Μαϊάμι

Το Μαϊάμι φιλοξενεί ένα ευρύ και εντυπωσιακό φάσμα ξενοδοχείων και καταλυμάτων που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους και φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για γκέι ταξιδιώτες τείνουν να βρίσκονται στην περιοχή South Beach, που φιλοξενεί όμορφες παραλίες, πανύψηλους ουρανοξύστες και το κέντρο της γκέι κουλτούρας και της νυχτερινής ζωής της πόλης.

AxelBeach Μαϊάμι είναι μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην ξενοδοχειακή σκηνή της πόλης και προσφέρει άνετη και κομψή διαμονή σε γκέι ταξιδιώτες. Το ξενοδοχείο διαθέτει 159 δωμάτια, γυμναστήριο και σπα και οι επισκέπτες μπορούν ακόμη και να απολαύσουν εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Μαϊάμι από το όμορφο sky bar του AxelBeach. Στην καρδιά της συνοικίας Art Deco, πολλά από τα καλύτερα γκέι κλαμπ και μπαρ της πόλης βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Ένα άλλο ξενοδοχείο με επίκεντρο τους γκέι είναι Συγκέντρωση, Το πρώτο gay ξενοδοχείο του Μαϊάμι και εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Το Gaythering διαθέτει σάουνα και μπαρ εστιατορίου, που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να φάνε, να κοιμηθούν και να ταξιδέψουν όλα στον ίδιο χώρο.

Υπάρχει επίσης μια πληθώρα φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείων στο Μαϊάμι, πολλά από τα οποία προσφέρουν άνετη και βολική διαμονή στις πιο δημοφιλείς περιοχές της πόλης, όπως Ξενοδοχείο South Beach, Miami Beach Resort and Spa και την Διηπειρωτικό Μαϊάμι.

Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Μαϊάμι σε ένα μεγάλο σαββατοκύριακο πάρτι, συνιστάται να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας εκ των προτέρων καθώς τα δωμάτια εξαντλούνται γρήγορα, ειδικά κατά τη διάρκεια Μαϊάμι Μπιτς Υπερηφάνεια τον Απρίλιο.

Γκέι σάουνες στο Μαϊάμι

Το Μαϊάμι έχει έναν μικρό αριθμό γκέι σάουνες, αλλά ενώ οι προσφορές μπορεί να είναι περιορισμένες, οι χώροι δεν απογοητεύουν. Ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους είναι Club Aqua, μια μεγάλη σάουνα με μεγάλη ποικιλία εγκαταστάσεων, όπως σάουνα, υδρομασάζ, θερμαινόμενη πισίνα και εξωτερικό κατάστρωμα. Ο χώρος λειτουργεί σε ιδιωτικά μέλη, ωστόσο, η ιδιότητα μέλους μπορεί να αγοραστεί σε εφάπαξ προσιτή τιμή. Αυτό θα επιτρέπει απεριόριστες επισκέψεις καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

Gaythering Spa και σάουνα βρίσκεται στο Gaythering gay hotel. Ο χώρος είναι προαιρετικός για ρούχα και είναι ένας δημοφιλής προορισμός κρουαζιέρας. Εκτός από τις εγκαταστάσεις σάουνας, ο χώρος προσφέρει επίσης μια σειρά από περιποιήσεις σπα και μασάζ, όπως αρωματοθεραπεία.

South Beach Miami Φωτογραφία ευγενική προσφορά του GMCVB - http://MiamiandBeaches.com

Γκέι παραλίες στο Μαϊάμι

Το Μαϊάμι μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικές από τις καλύτερες παραλίες σε ολόκληρες τις ΗΠΑ και υπάρχουν πολλές τοποθεσίες που προσελκύουν αρκετά γκέι πλήθη. Το πιο διάσημο είναι αναμφίβολα Παραλία 12ης οδού που βρίσκεται στην κεντρική λωρίδα του Μαϊάμι. Εδώ θα βρείτε άφθονες γκέι σημαίες σε συνδυασμό με πολλά γλυκά για τα μάτια.

Πάρκο Haulover είναι μία από τις μοναδικές παραλίες με προαιρετικά ρούχα στη Φλόριντα και είναι ένα hotspot για ΛΟΑΤ+ παραθαλάσσιους. Ενώ το γυμνό δεν επιτρέπεται σε ορισμένες περιοχές της παραλίας, το βορειότερο άκρο είναι μια δημοφιλής τοποθεσία για γκέι που κάνουν ηλιοθεραπεία και ταξιδιώτες. Ορισμένες περιοχές της παραλίας είναι δημοφιλείς για κρουαζιέρες, οπότε φροντίστε να προσέχετε.

Φτάνοντας στο Μαϊάμι

Η πόλη εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι. Το αεροδρόμιο βρίσκεται αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης. Η πιο γρήγορη και πιο βολική επιλογή είναι το MIA Mover, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα τρένων που μεταφέρει ταξιδιώτες από το αεροδρόμιο στο Κέντρο Intermodel του Μαϊάμι. Ο σταθμός MIA Mover βρίσκεται στον τρίτο όροφο του αεροδρομίου, ανάμεσα στο Dolphin και το Flamingo Garages.

Η διαδρομή από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι προς το Intermodel Center διαρκεί περίπου τέσσερα λεπτά και, όταν φτάσετε στο κέντρο, οι ταξιδιώτες μπορούν στη συνέχεια να πάρουν τη γραμμή του μετρό Orange στη στάση του Κυβερνητικού Κέντρου στο κέντρο του Μαϊάμι. Το μετρό κοστίζει 2.25 δολάρια ανά άτομο και είναι αναμφίβολα ο πιο γρήγορος τρόπος για να ταξιδέψετε.

Εναλλακτικά, το αεροδρόμιο εκτελεί υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς την περιοχή Downtown με κατ 'αποκοπή τιμή $ 22.

Γκέι Μαϊάμι

Περιήγηση στο Μαϊάμι

Metromover

Το Metromover είναι ένα δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών που χρησιμοποιεί vintage λεωφορεία για να παρέχει δωρεάν ταξίδια στο Μαϊάμι. Το Metromover είναι δωρεάν και ενώ το δίκτυο περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό σε τουριστικούς προορισμούς και περιοχές ενδιαφέροντος, μπορεί να είναι ένας χρήσιμος τρόπος να ταξιδέψετε στην πόλη. Προσοχή ότι το Metromover μπορεί να είναι πολύ απασχολημένο σε ώρες αιχμής.

λεωφορείο

Τα λεωφορεία είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για τους ταξιδιώτες που διαμένουν στο Miami Beach. Λόγω του υψηλού τουριστικού πληθυσμού σε αυτό το τμήμα του Μαϊάμι, η πόλη έχει επενδύσει πολύ στο δίκτυο λεωφορείων της. Το λεωφορείο είναι βολικό και φθηνό, ωστόσο, οι ναύλοι πληρώνονται μόνο σε μετρητά και κέρματα.

Ταξί

Οι περιοχές Downtown, Edgewater και Miami Beach είναι γνωστές για τους φθηνούς ναύλους Uber και αυτός μπορεί να είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ταξιδέψετε. Υπάρχουν επίσης πολλά αδειοδοτημένα ταξί στο Μαϊάμι και τείνουν να λειτουργούν σε τιμές ενός ναύλου, προστατεύοντας από τις αυξήσεις των τιμών.

Δραστηριότητες στο Μαϊάμι

Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες όσον αφορά τις δραστηριότητες στο Μαϊάμι. Ωστόσο, τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα περιλαμβάνουν:

 

 

  • Επισκεφθείτε το εμβληματικό Miami Beach
  • Περάστε μια μέρα στο ζωολογικό κήπο του Μαϊάμι
  • Αγορά στο Bayside Marketplace
  • Περιπλανηθείτε στην περιοχή Art Deco
  • Βυθιστείτε στη Μικρή Αβάνα
  • Ανεβείτε στον Πύργο της Ελευθερίας
  • Κάντε μια βόλτα στο θρυλικό Ocean Drive
  • Χαλαρώστε και χαλαρώστε στη South Beach

 

 

Δείτε Περισσότερα: Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μαϊάμι.

FAQs

Πότε να έρθετε

Για τον καλύτερο καιρό, επισκεφτείτε το Μαϊάμι την άνοιξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ζέστη θα είναι λιγότερο έντονη και η εποχή των τυφώνων δεν θα έχει ξεκινήσει ακόμη. Η άνοιξη είναι επίσης ιδανική για ταξιδιώτες που αναζητούν φθηνότερες τιμές σε πτήσεις και ξενοδοχεία και η υψηλή σεζόν θα πεθάνει.

Μαϊάμι Μπιτς Gay Pride, Το Miami Open και το Ultra Music Festival πραγματοποιούνται μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου, οπότε η άνοιξη είναι επίσης η καλύτερη στιγμή για να απολαύσετε τις καλύτερες εκδηλώσεις στην πόλη.

Visa

Όσοι ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών θα απαιτήσουν προσωρινή ταξιδιωτική βίζα, και μπορεί να ζητηθεί μέσω του επίσημου ιστότοπου της Πρεσβείας των ΗΠΑ ή στην τοπική σας πρεσβεία των ΗΠΑ.

Χρήματα

Υπάρχουν πολλά μηχανήματα ATM σε όλο το Μαϊάμι και η πλειονότητα των καταστημάτων θα δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο, ορισμένα μηχανήματα ATM και αναγνώστες καρτών ενδέχεται να προσθέσουν επιπλέον χρέωση για συναλλαγές που επιχειρούνται με κάρτες στο εξωτερικό. Τα γενικά αποδεκτά και αναμενόμενα ποσοστά ανατροπής στο Μαϊάμι είναι 15-20% για καλή εξυπηρέτηση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.