Ultimate Tour του Μόντρεαλ - Αγγλικά

Οδηγός για την πόλη του Μόντρεαλ για ομοφυλόφιλους

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Μόντρεαλ; Ο γκέι οδηγός μας για την πόλη του Μόντρεαλ είναι η σελίδα για εσάς

 

Ultimate Tour του Μόντρεαλ - Αγγλικά

Μόντρεαλ

Το Μόντρεαλ είναι η μεγαλύτερη πόλη του Κεμπέκ, της επαρχίας Francophone του Καναδά. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στον Καναδά. Το Μόντρεαλ ιδρύθηκε το 1642 από Γάλλους αποικιοκράτες. Η ιστορία θα μπορούσε να είχε μια πολύ διαφορετική στροφή, αλλά για τον πόλεμο των επτά ετών όταν οι Βρετανοί νίκησαν τους Γάλλους. Η «Νέα Γαλλία» δεν ξεκίνησε αρκετά και η Βόρεια Αμερική έγινε Αγγλοσαξονική.

Το Μόντρεαλ διατηρεί μια ισχυρή γαλλική ταυτότητα. Η περιοχή του Κεμπέκ πλησίασε την απόσπαση από τον Καναδά το 1995. Η πολιτική ιστορία του Μόντρεαλ έχει θερμανθεί, τουλάχιστον, αλλά είναι μια από τις πιο πολιτισμικά δυναμικές πόλεις της Βόρειας Αμερικής.

Ξενοδοχεία στο Μόντρεαλ

Γκέι μπαρ στο Μόντρεαλ

Θα βρείτε μια εξαιρετική γκέι σκηνή στο Μόντρεαλ. Είναι μια από τις πιο φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους πόλεις στον κόσμο. Η γκέι σκηνή επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από το γκέι χωριό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα gaybourhoods στην Αμερική.

Η γκέι σκηνή του Μόντρεαλ είναι παρόμοια με αυτή που θα βρείτε στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη. Υπάρχουν γκέι μπαρ που μπορείτε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας για ένα πολιτισμένο ποτό, υπάρχουν μέρη για να πάρετε ένα κοκτέιλ νωρίς το βράδυ, και υπάρχουν κλαμπ για να πάτε αν θέλετε να χορέψετε τη νύχτα.

Πολλά από τα γκέι μπαρ του Μόντρεαλ έχουν παραστάσεις με drag το βράδυ - ετοιμαστείτε να διαβαστείτε στα γαλλικά. Οι καλοί άνθρωποι του Μόντρεαλ είναι αρκετά ιδιαίτεροι για τη γαλλική γλώσσα. Αν και βρίσκεστε στον Καναδά, το Κεμπέκ έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα. Αξίζει τουλάχιστον να ξεκινήσετε τις διαπραγματεύσεις με τον μπάρμαν στα γαλλικά, ακόμα κι αν πείτε απλώς «Bonjour» για αρχή. Διάβασε περισσότερα: Ανακαλύψτε το Gay Village του Μόντρεαλ.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Μόντρεαλ

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά ξενοδοχεία για να διαλέξετε στο Μόντρεαλ. Εάν επιλέξετε να μείνετε στο γκέι χωριό, θα μπορούσατε να βρείτε μια ελαφρώς φθηνότερη προσφορά από ό, τι στην παλιά πόλη. Και οι δύο περιοχές είναι πολύ κεντρικές. Δεν υπάρχουν πραγματικά ξενοδοχεία για τους ομοφυλόφιλους στο Μόντρεαλ, αλλά είναι μια πολύ φιλική προς τους ομοφυλόφιλους πόλη.

Στο κέντρο του Μόντρεαλ θα βρείτε Ξενοδοχείο Loft. Το Downtown είναι μια καλή περιοχή για να μείνετε. Ο κεντρικός δρόμος Rue Sainte-Catherine είναι γεμάτος καταστήματα και εστιατόρια. Συνδέεται επίσης με το γκέι χωριό. Το Loft Hotel είναι ένα ξενοδοχείο αρτ ντεκό και είναι πολύ κεντρικό. Chateau Versaille είναι επίσης μια καλή επιλογή και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το γκέι χωριό.

Ζήστε το Μόντρεαλ

Το Μόντρεαλ είναι ένας υπέροχος προορισμός για φαγητό. Ο θρυλικός σεφ Anthony Bourdain ήταν μεγάλος θαυμαστής. Θα βρείτε πολλά εξαιρετικά εστιατόρια για εξερεύνηση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ένα ταξίδι στο Mount Royal Park. Μπορείτε να ανεβείτε στο λόφο για πανοραμική θέα στο Μόντρεαλ.

Η Παλιά Πόλη του Μόντρεαλ είναι εκεί όπου θα βρείτε τα παλαιότερα και πιο όμορφα κτίρια της πόλης. Το Μόντρεαλ φημίζεται επίσης για τη φιλοξενία του μεγαλύτερου φεστιβάλ τζαζ στον κόσμο. Πραγματοποιείται τον Ιούλιο και προσέλκυσε πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής.

Γκέι σάουνες στο Μόντρεαλ

Υπάρχουν τέσσερις γκέι σάουνες στο Μόντρεαλ. Έχει μια καλύτερη σκηνή σάουνας gay από τις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ. Σάουνα Όαση είναι η μεγαλύτερη γκέι σάουνα στο Μόντρεαλ και βρίσκεται στο γκέι χωριό. Είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα. Εάν υπάρχουν λιγότερα από 10 παιδιά μέσα, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Sauna GI Joe είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή - απλώνεται σε τρεις ορόφους και είναι αρκετά ευρύχωρο. Αν ψάχνετε να παίξετε πιο δυνατά, μπορεί κάλλιστα να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο Μόντρεαλ.

Πηγαίνετε στο Μόντρεαλ

Φτάνοντας στο Μόντρεαλ

Είναι εύκολο να πετάξετε στο Μόντρεαλ. Υπάρχουν δύο κύρια αεροδρόμια στην πόλη. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Montréal-Pierre Elliott Trudeau είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο. Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο / 747 Express από το αεροδρόμιο προς το κέντρο του Μόντρεαλ και δεν διαρκεί περισσότερο από 25 λεπτά.

Μπορείτε επίσης να πετάξετε προς το αεροδρόμιο Montreal Saint-Hubert Longueuil. Χρειάζονται επίσης περίπου 25 λεπτά για τη μεταφορά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο κεντρικό Μόντρεαλ.

Συχνές ερωτήσεις για το Μόντρεαλ

Μετακίνηση στο Μόντρεαλ

Το Μόντρεαλ είναι μια υπέροχη πόλη για εξερεύνηση με τα πόδια. Είναι μια αρκετά μεγάλη πόλη και είναι πολύ μια πόλη συνοικιών, οπότε επιλέξτε μια περιοχή που θέλετε να επισκεφθείτε και περιπλανηθείτε. Τα ταξίδια μεταξύ διαμερισμάτων είναι εύκολο με τη δημόσια συγκοινωνία. Το σύστημα μετρό είναι εύκολο στην πλοήγηση και είναι αρκετά φθηνό.

Το μετρό

Ένα εισιτήριο κοστίζει περίπου 2.50 $. Είναι φθηνότερο να πάρετε μια ημερήσια κάρτα ή μια κάρτα τριών ημερών. Υπάρχουν 68 σταθμοί του μετρό στο Μόντρεαλ.

λεωφορείο

Υπάρχουν πολλά λεωφορεία στο Μόντρεαλ. Μπορείτε να εξερευνήσετε ολόκληρη την πόλη με λεωφορείο. Δεν είναι πολύ φθηνότερο από το μετρό και λίγο πιο δύσκολο να το καταλάβεις. Θα συνιστούσαμε το Μετρό για ένα πιο ομαλό ταξίδι.

Ταξί

Η απόκτηση ταξί στο Μόντρεαλ είναι εύκολη. Μπορείτε απλώς να εμφανίσετε τη διεύθυνσή σας στο πρόγραμμα οδήγησης στο τηλέφωνό σας. Σημειώστε και κουνήστε αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη γλώσσα.

Είναι ασφαλές το Μόντρεαλ;

Ο Καναδάς φιλοξενεί τους πιο ευγενικούς ανθρώπους στον κόσμο. Εάν κάνατε κλοπή στον Καναδά, ο επιτιθέμενος πιθανότατα θα ζητούσε συγνώμη αρκετές φορές όπως το έκανε. Το Μόντρεαλ έχει χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας, οπότε θα πρέπει να είστε πολύ ασφαλείς στο Μόντρεαλ.

Μπορώ να μιλήσω Αγγλικά στο Μόντρεαλ;

Μπορείς να είσαι που μπορεί να αγνοηθεί έντονα. Οι ντόπιοι τείνουν να μιλούν στα γαλλικά. Ακόμα κι αν οι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν αγγλικά, δοκιμάστε και μάθετε μερικές φράσεις πριν πάτε. Υπάρχουν πολλά ανέκδοτα σχετικά με το ότι οι αγγλόφωνοι τουρίστες αγνοούνται στα μπαρ.

Πότε να επισκεφθείτε το Μόντρεαλ

Μάρτιος-Μάιος είναι μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε το Μόντρεαλ. Ο καιρός θα είναι εύκρατος αλλά τα ξενοδοχεία μπορεί να είναι πληρέστερα Σεπτέμβριος έως Νοέμβριος μπορεί επίσης να είναι πολύ δημοφιλείς. Οι Καναδοί χειμώνες μπορεί να είναι πολύ κρύοι και χιονισμένοι, αλλά περισσότερο από λίγο ατμοσφαιρικοί.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.