Alexander Inn Hotel Φιλαδέλφεια Πενσυλβάνια

Gay Philadelphia · Οδηγός πόλης

Σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Φιλαδέλφεια; Τότε ο γκέι οδηγός πόλης της Φιλαδέλφειας είναι για εσάς.

Η Φιλαδέλφεια είναι ένα φωτεινό και πολυσύχναστο κέντρο κοσμοπολίτικης διαβίωσης και η πρωτεύουσα της Πενσυλβανίας. Ένας κόμβος πολιτισμού, τόσο παλιά όσο και καινούργια, η πόλη είναι ένα από τα πιο παγκόσμια επιρροή στις ΗΠΑ με αξιοθέατα όπως το Liberty Bell και το Benjamin Franklin Parkway.

Μέκκα για άτομα LGBT +, η Φιλαδέλφεια έχει μια μεγάλη, διαφορετική και παθιασμένη γκέι σκηνή που μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή και ποικίλη γκάμα γκέι μπαρ και κλαμπ. Η Φιλαδέλφεια ήταν επίσης εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη διαδήλωση για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ + το 1965 και έκτοτε είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη των δικαιωμάτων του ΛΟΑΤ + για ισότητα, αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Γκέι δικαιώματα στη Φιλαδέλφεια

Ο γάμος του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε στην Πενσυλβάνια το 2014 και τώρα οι οικογένειες ομοφυλοφίλων απολαμβάνουν τα ίδια οφέλη και δικαιώματα με τις ετεροφυλόφιλες οικογένειες. Η Φιλαδέλφεια είναι μία από τις λίγες πόλεις της πολιτείας που αναφέρει ρητά την ταυτότητα του φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό στους νόμους κατά των διακρίσεων και ως εκ τούτου τα άτομα ΛΟΑΤ + προστατεύονται από το νόμο από κακή και παράνομη μεταχείριση. Η Πενσυλβανία είχε νόμο για το έγκλημα μίσους που αναγνώρισε την ομοφοβία και την τρανσφοβία ως κινητήρια δύναμη για βίαιο έγκλημα, ωστόσο, αυτός ο νόμος καταργήθηκε το 2008 και δεν αντικαταστάθηκε ποτέ.

Γκέι μπαρ στη Φιλαδέλφεια

Η Φιλαδέλφεια έχει μια από τις μεγαλύτερες και πιο διαφορετικές σκηνές ομοφυλόφιλων στη χώρα. Η πόλη ήταν η πρώτη στον κόσμο που περιλάμβανε μαύρες και καφέ ρίγες στις επίσημες σημαίες υπερηφάνειας, αντικατοπτρίζοντας την περιεκτική ταυτότητά της. Υπάρχει μια σειρά από γκέι μπαρ και κλαμπ στην πόλη που εξυπηρετούν όλα τα ενδιαφέροντα και τα γούστα.

Η κύρια γκέι συνοικία στη Φιλαδέλφεια είναι η Washington Square West, ένας πολυσύχναστος και γοητευτικός κόμβος του πολιτισμού LGBT + στην πόλη και φιλοξενεί πολλά γκέι μπαρ και κλαμπ. Ταμπού ήταν το πρώτο γκέιμπ σπορ μπαρ στην πόλη και τώρα καταλαμβάνει ένα τριώροφο κτίριο, που δείχνει σπορ όλη την ημέρα και μέχρι τη νύχτα. Το μπαρ διαθέτει ένα ευρύχωρο κατάστρωμα στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της Φιλαδέλφειας.

Μπαρ όπως U μπαρ και Μπόξερ Προσφέρετε ένα απλό και χαλαρό περιβάλλον για πόσιμο στην καρδιά της γκέι περιοχής της πόλης και είναι ιδανικά μέρη για προθέρμανση πριν πάτε στα μεγαλύτερα κλαμπ όπως Γούντι.

Alexander Inn Hotel Φιλαδέλφεια Πενσυλβάνια

Γκέι ξενοδοχεία στη Φιλαδέλφεια

Η καλύτερη τοποθεσία για να μείνετε στη Φιλαδέλφεια εξαρτάται από το τι θα κάνετε στην πόλη. Εάν τα αξιοθέατα βρίσκονται στην κορυφή του δρομολογίου σας, σκεφτείτε να μείνετε στην Παλιά Πόλη, το σπίτι πολλών από τα κορυφαία αξιοθέατα της Φιλαδέλφειας, καθώς και να είστε ένα ιστορικό και καλά συνδεδεμένο τμήμα της πόλης. Ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους gay ταξιδιώτες, ωστόσο, είναι η Washington Square West, η γκέι περιοχή της πόλης, με μια επιλογή από ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους και απίστευτη νυχτερινή ζωή LGBT +.

Μερικές από τις καλύτερες επιλογές για τους γκέι ταξιδιώτες που θέλουν να μείνουν μέσα και γύρω από το Washington Square West είναι το Ανεξάρτητο ξενοδοχείο, Alexander Inn και Το ξενοδοχείο Warwick. Αυτά τα ξενοδοχεία θα σας επιτρέψουν να έχετε εύκολη πρόσβαση στους γκέι χώρους και τα ορόσημα της περιοχής, καθώς και να ταξιδεύετε στην ευρύτερη πόλη.

Η πλειονότητα των ξενοδοχείων στη Φιλαδέλφεια μπορεί να θεωρηθεί φιλική προς τους ομοφυλόφιλους, καθώς το προσωπικό υποχρεούται να μεταχειρίζεται όλους τους επισκέπτες με τον ίδιο σεβασμό και αξιοπρέπεια ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, όπως περιγράφεται στους νόμους κατά των διακρίσεων του κράτους.

Γκέι σάουνες στη Φιλαδέλφεια

Η Φιλαδέλφεια φιλοξενεί μια μικρή αλλά δημοφιλή επιλογή καλά συντηρημένων γκέι σάουνες. Ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους είναι Club Philly, η κορυφαία γκέι σάουνα της πόλης, που βρίσκεται κοντά στο γκέι χωριό και πολλά από τα κλαμπ και τα μπαρ της περιοχής. Το Club Philly προσελκύει πλήθη τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών με τις εγκαταστάσεις του, όπως γυμναστήριο, χαμάμ, ιδιωτικές καμπίνες και χώρους VIP.

Πολλές από τις σάουνες της πόλης συνδυάζουν παραδοσιακές εγκαταστάσεις με γυμναστήρια ή γυμναστήρια, όπως το Γυμναστήριο Sansom Street - σάουνα, κλαμπ κρουαζιέρας και γυμναστήριο.

Φτάνοντας στη Φιλαδέλφεια

Η Φιλαδέλφεια εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας, το οποίο βρίσκεται περίπου 7 μίλια από το κέντρο της πόλης. Είναι ένα μεγάλο και πολυσύχναστο αεροδρόμιο που χρησιμοποιείται από 31.7 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, καθιστώντας το το 20ο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στις ΗΠΑ.

Η πιο γρήγορη και πιο δημοφιλής μέθοδος για τους τουρίστες για να φτάσουν στο κέντρο της πόλης είναι με το Regional Rail. Αυτή η γραμμή τρένου σταματά σε όλους τους κύριους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου και μεταφέρει επιβάτες στην πόλη σε περίπου 25 λεπτά. Το τρένο πληρώνεται μόνο με μετρητά, αλλά οι ναύλοι τείνουν να έχουν λογικές τιμές.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας παρέχει επίσης υπηρεσία μεταφοράς προς τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της πόλης, οπότε φροντίστε να ελέγξετε αν το κατάλυμα σας εξυπηρετείται από αυτό το σύστημα πριν επισκεφθείτε.

Περιήγηση στη Φιλαδέλφεια

λεωφορείο

Ο πιο βολικός τρόπος για να ταξιδέψετε στη Φιλαδέλφεια είναι μέσω του Philly Phlash Downtown Loop, μιας αποτελεσματικής υπηρεσίας λεωφορείων που λειτουργεί γύρω από το κέντρο της πόλης. Το λεωφορείο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τα κορυφαία αξιοθέατα και αξιοθέατα της πόλης. Τα εισιτήρια για το Philly Phlash είναι πολύ προσιτά και μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια πολλαπλών ημερών ή εβδομάδων.

Ταξί

Τα ταξί είναι άφθονα στη Φιλαδέλφεια και μπορούν να βρεθούν σε όλη την πόλη. Υπάρχουν καθορισμένοι κόμβοι μεταφοράς σε μεγάλες τοποθεσίες σε όλη τη Φιλαδέλφεια, και εδώ θα μπορείτε εύκολα να βρείτε ταξί. Δύο από τους κύριους κόμβους μεταφοράς είναι το διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας και ο σταθμός William H. Gray III 30th Street. Το Uber και το Lyft είναι επίσης δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις όταν ταξιδεύετε στην πόλη και η κοινή χρήση κοινών διαδρομών είναι συνηθισμένη εδώ.

Ποδήλατο

Η Φιλαδέλφεια είναι μια από τις πιο φιλικές προς το ποδήλατο πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες με ειδικές λωρίδες ποδηλάτων σε πολλούς από τους δρόμους της. Το Indego είναι ένα πρόγραμμα κοινής χρήσης ποδηλάτων σε όλη την πόλη που σας επιτρέπει να παραλαμβάνετε και να αφήνετε ποδήλατα σε διάφορους κόμβους γύρω από την πόλη. Η ενοικίαση ποδηλάτων είναι σε λογικές τιμές και μετά την κράτηση, τα ποδήλατα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 24 ώρες. Υπάρχουν περίπου 1,500 ποδήλατα ως μέρος του προγράμματος που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να εντοπίσετε ένα.

Δραστηριότητες σε Φιλαδέλφεια

Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες όσον αφορά τις δραστηριότητες στη Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, τα πιο αξιοσημείωτα αξιοθέατα περιλαμβάνουν:

  • Επισκεφθείτε το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας
  • Εξερευνήστε την αγορά του Reading Terminal
  • Περιηγηθείτε στο Δημαρχείο της Φιλαδέλφειας
  • Ψωνίστε στην κοσμοπολίτικη περιοχή στο κέντρο της πόλης
  • Κάντε μια βόλτα στο Love Park

Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες σε Φιλαδέλφεια.

FAQs

Visa

Όσοι ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών θα απαιτήσουν προσωρινή ταξιδιωτική βίζα, και μπορεί να ζητηθεί μέσω του επίσημου ιστότοπου της Πρεσβείας των ΗΠΑ ή στην τοπική σας πρεσβεία των ΗΠΑ.

Πότε να επισκεφθείτε τη Φιλαδέλφεια

Η Φιλαδέλφεια βιώνει και τις τέσσερις εποχές πολύ εξαιρετικά με βραστά ζεστά καλοκαίρια και συχνά παγωμένους χειμώνες. Ως εκ τούτου, ο πιο ήπιος και πιο ευχάριστος καιρός εμφανίζεται συνήθως την άνοιξη ή το φθινόπωρο.

Ενώ το καλοκαίρι μπορεί να φέρει την καλύτερη ατμόσφαιρα στους δρόμους της Φιλαδέλφειας, είναι επίσης όταν η πόλη είναι στην πιο πολυσύχναστη και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα θα είναι πολύ γεμάτα.

Ωστόσο, οι ταξιδιώτες που αναζητούν τις φθηνότερες τιμές σε πτήσεις και ξενοδοχεία θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επισκεφθούν μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου, όταν όλα είναι φθηνότερα για το χειμώνα.

Χρήματα

Υπάρχουν χιλιάδες μηχανήματα ATM σε όλη τη Φιλαδέλφεια, και τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα ιδρύματα θα δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο, ορισμένα μηχανήματα ATM και αναγνώστες καρτών ενδέχεται να προσθέσουν επιπλέον χρέωση για συναλλαγές που επιχειρούνται με κάρτες στο εξωτερικό.

Τα γενικά αποδεκτά και αναμενόμενα ποσοστά ανατροπής στην Πενσυλβάνια είναι 15-20% για καλή εξυπηρέτηση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.