Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Gay Puerto Vallarta · Οδηγός πόλης

Προγραμματίζετε ταξίδι στο Πουέρτο Βαγιάρτα; Ο γκέι οδηγός πόλης Puerto Vallarta είναι η σελίδα για εσάς.

Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Το Puerto Vallarta είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στο Μεξικό. Είναι επίσης μια γκέι Μέκκα. Οι LGBT+ Αμερικανοί συρρέουν στο Puerto Vallarta - γνωστό και ως PV - κάθε χρόνο. Θα βρείτε πολλά εξαιρετικά ξενοδοχεία σε PV, για να μην αναφέρουμε τη νυχτερινή ζωή παγκόσμιας κλάσης. Θεωρείται ότι είναι οι καλύτεροι γαστρονομικοί προορισμοί στο Μεξικό εκτός της πρωτεύουσας.

Κάποτε μια υπνηλία ψαροχώρι, το Πουέρτο Βαγιάρτα εμφανίστηκε ως σημαντικό σημείο όπου η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπέρτον έκαναν το δεύτερο σπίτι τους. Από τη δεκαετία του 1960 και μετά, η PV ήταν ένας πολύ μοντέρνος προορισμός. Προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ήλιου, άμμου και θάλασσας. Στην περίοδο αιχμής είναι επίσης ένα από τα πιο γκέι μέρη στην Αμερική.

Γκέι μπαρ στο Πουέρτο Βαγιάρτα

Η γκέι σκηνή του Puerto Vallarta επικεντρώνεται γύρω από τη Zona Romantica. Είναι ακριβώς στην καρδιά της πόλης. Η Zona Romantica είναι η μεγαλύτερη ομοφυλοφιλία της Λατινικής Αμερικής. Καθώς οι Ευρωπαίοι ΛΟΑΤ + συρρέουν στη Μύκονο, οι Αμερικανοί ΛΟΑΤ + συρρέουν στη Φ / Β. Η Zona Romantica γίνεται πολύ κουραστική και κρουαζιέρα τη νύχτα. Είστε σίγουροι ότι έχετε μια γκέι παλιά. Απλώς αποφύγετε να έχετε ένα τεκίλι με κάθε ποτό και θα πρέπει να είστε καλά.

Κ. Φλαμίνγκο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ στο Puerto Vallarta. Είναι στην καρδιά της Zona Romantica. Θα δείτε ανθρώπους να χύνονται έξω στο δρόμο καθώς προχωράει η νύχτα. Είναι ένα καλό μέρος για ανάμιξη. Για ένα πολιτισμένο κοκτέιλ, κατευθυνθείτε προς Garbo's Piano Bar. Ονομάστηκε από την ίδια τη μεγάλη ντίβα. Το "Tener Garbo" είναι μια ισπανική φράση που αναφέρεται σε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε είναι κομψό. Ακούγεται σαν εσένα;

Κατευθύνομαι προς Ρήνας για μια πραγματικά σουρεαλιστική εμπειρία. Είναι ένα γκέι μπαρ αφιερωμένο στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Θα δείτε φωτογραφίες από τη βασίλισσα και την πριγκίπισσα Νταϊάνα επίχρισμα σε όλους τους τοίχους. Η φωτογραφία του Prince Andrew μπορεί να έχει αφαιρεθεί από την τελευταία μας επίσκεψη, σκεφτείτε το. Μην χάσετε τον Reinas για μια δόση βρετανικής εκκεντρότητας στο Μεξικό. Ράντσο του Πάκο πρέπει να επισκεφτείτε. Θεωρείται το πιο ζωντανό γκέι μπαρ στη Zona Romantica. Θα δείτε μερικές εκπληκτικές παραστάσεις.

Almar Lesbian Resort Πουέρτο Βαγιάρτα

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Puerto Vallarta

Μεγάλο μέρος της τουριστικής βιομηχανίας της PV είναι στραμμένη προς τους ταξιδιώτες LGBT +. Τα Θεία Δολάρια και οι Ροζ Λίρες ρέουν ελεύθερα σε αυτήν την πόλη και τα χρήματα σίγουρα μιλούν. Σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία Puerto Vallarta είναι είτε φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους είτε πολύ φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στο Puerto Vallarta για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες είναι το Θέρετρο Almar. Είναι ένα "ευθύ φιλικό" ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα. Αυτό είναι ένα πολυτελές gay ξενοδοχείο, οπότε μπορείτε να περιμένετε κομψά δωμάτια και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το Top Bar του ξενοδοχείου αξίζει επίσης να το επισκεφτείτε - έχει υπέροχη θέα στην πόλη.

Μυστικά Vallarta Bay είναι μια εξαιρετική επιλογή 5 αστέρων στον περίφημο θαλάσσιο περίπατο Malecon. Μια άλλη δημοφιλής επιλογή για τους gay ταξιδιώτες είναι το Marriott Puerto Vallarta. Είναι λίγο πιο μακριά από τη νυχτερινή ζωή, αλλά μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο Zona Romantica και να επιστρέψετε με ταξί.

Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Γνωρίστε το Puerto Vallarta

Το PV βρίσκεται στην πολιτεία Jalisco και έχει θέα στον κόλπο Banderas. Σε ολόκληρο τον κόλπο θα δείτε την Punta Mita στη γειτονική πολιτεία Nayarit. Αξίζει να κάνετε μια βόλτα με βάρκα γύρω από τον κόλπο Banderas. Είναι γεμάτο δελφίνια και ακόμη και μερικές φάλαινες. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις τοπικές σπηλιές και τις απομακρυσμένες παραλίες.

Το Casa Kimberly είναι το πρώην σπίτι των Liz Taylor και Richard Burton. Είναι πλέον ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μπορείτε να μείνετε εκεί αν έχετε βαθιές τσέπες. Αποτυχία που μπορείτε πάντα να μπείτε για ένα κοκτέιλ σε ένα πολύ περίεργο περιβάλλον. Το Malecon boardwalk είναι όπου θα βρείτε τα καλύτερα καταστήματα PV. Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες σε Puerto Vallarta.

Φιλικό λουτρά στο Πουέρτο Βαγιάρτα

Υπάρχει ένα ομοφυλόφιλο λουτρό στο Puerto Vallarta Σπάρτακος. Είναι ένα καλό μέρος για να κρυώσει και να απαλλαγεί από ένταση, για να το πούμε. Απλώνεται σε τέσσερις ορόφους. Κατά τους πιο πολυσύχναστους μήνες, μπορεί να γεμίσει με άντρες που αναζητούν μόνο ένα πράγμα και ένα μόνο πράγμα. Είναι ακριβώς στην καρδιά της γκέι περιοχής.

Φτάνοντας στο Puerto Vallarta

Θα πετάξετε προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Licenciado Gustavo Díaz Ordaz (PVR). Πολλές πτήσεις από ΗΠΑ ή Ευρώπη θα προσγειωθούν στην Πόλη του Μεξικού. Η πτήση σύνδεσης με φωτοβολταϊκό διαρκεί περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Θα πετάξετε πάνω από μερικά πολύ δραματικά βουνά καθώς πλησιάζετε στο φωτοβολταϊκό. Από τις ΗΠΑ υπάρχουν επίσης απευθείας πτήσεις προς το Puerto Vallarta από το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, την Ατλάντα και άλλους μεγάλους κόμβους.

Συχνές ερωτήσεις για το Puerto Vallarta

Περιήγηση στο Πουέρτο Βαγιάρτα

Το Puerto Vallarta είναι αρκετά συμπαγές ώστε να μπορείτε να περπατήσετε. Είναι πολύ καλά πεζόδρομος. Η εξερεύνησή σας θα πρέπει να ξεκινήσει στο Malecon όπου θα βρείτε το περίφημο σήμα Puerto Vallarta. Ένα σημαντικό σημείο για μια ευκαιρία φωτογραφίας.

Ταξί

Τα ταξί είναι το καλύτερο στοίχημά σας εάν δεν περπατάτε, ειδικά εάν ταξιδεύετε από το ξενοδοχείο σας στην πόλη. Μερικά ξενοδοχεία είναι πολύ κεντρικά, οπότε δεν θα χρειαστείτε ταξί.

λεωφορείο

Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο σε όλο το Puerto Vallarta. Είναι φθηνό και μπορεί να είναι ανώμαλο. Λένε ότι ξέρετε ότι βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης στο Puerto Vallarta όταν αρχίζετε να δονείτε. Βγάλτε το μυαλό σας από την υδρορροή. Είναι επειδή μερικοί από τους δρόμους είναι ανώμαλοι.

Είναι το Puerto Vallarta ασφαλές;

Οι άνθρωποι ανησυχούν για την ασφάλεια στο Μεξικό. Το Puerto Vallarta είναι μια από τις ασφαλέστερες πόλεις της χώρας. Τα βουνά Sierra Madre που περιβάλλουν τα φωτοβολταϊκά προστατεύουν από τους τυφώνες. Μεταφορικά, θα μπορούσατε να πείτε ότι τα βουνά το προστατεύουν επίσης από το έγκλημα.

Πόσο ακριβό είναι το Puerto Vallarta;

Μπορεί να γίνει με αμερικανικά πρότυπα αλλά ακριβό από τα μεξικάνικα πρότυπα. Κυρίως λόγω του ποσού των αμερικανικών χρημάτων στην αγορά ακινήτων Puerto Vallarta. Μπορείτε να κάνετε φωτοβολταϊκά φθηνά ή μπορείτε να το κάνετε με πολυτέλεια.

Πότε να επισκεφθείτε το Puerto Vallarta

Απρίλιος - Ιούνιος είναι μια καλή περίοδος για να επισκεφθείτε το Puerto Vallarta. Είναι ελαφρώς φθηνότερο και λιγότερο γεμάτο με τουρίστες. Η υψηλή περίοδος διαρκεί από Δεκέμβριο - Απρίλιο.

Όλες οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά Θέρετρο Almar.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.