Gay Seville · Οδηγός πόλης

Gay Seville · Οδηγός πόλης

Πρώτη φορά στη Σεβίλλη; Στη συνέχεια, η σελίδα οδηγού της γκέι Σεβίλλης είναι για εσάς.

θέα στον Χρυσό Πύργο (Torre del Oro)

Σεβίλλη | Σεβίλλη

Η πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας και το κέντρο μιας μητροπολιτικής περιοχής 1.5 εκατομμυρίων ανθρώπων, η Σεβίλλη είναι η 4th μεγαλύτερη πόλη στην Ισπανία.

Με μαυριτανικές επιδρομές και επαγγέλματα που κυριαρχούν στη Μεσαιωνική περίοδο, η Σεβίλλη έχει πλούσια ιστορία με τον μεγαλύτερο συγγραφέα της Ισπανίας Θερβάντες να περνά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του εδώ.

Σήμερα, η Σεβίλλη είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τουρίστες, Ισπανούς και διεθνείς. Όσοι έρχονται ελκύονται από τη φανταστική αρχιτεκτονική του, τον χαλαρό τρόπο ζωής, την κοσμοπολίτικη κουλτούρα των καφέ και την επιβλητική γκέι σκηνή.

 

Γκέι δικαιώματα στην Ισπανία

Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην Ισπανία, μεταβείτε στο Οδηγός Gay Madrid City .

Γκέι σκηνή

Αν και το Torremolinos μπορεί να διεκδικήσει την ομοφυλοφιλική πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, η γκέι σκηνή της Σεβίλλης δεν κάνει σε καμία περίπτωση μια σιέστα. Η πλειονότητα των gay χώρων της Σεβίλλης είναι συγκεντρωμένη γύρω από την Alameda de Hercules και είναι ανοιχτά μέχρι τη νύχτα.

Εδώ στη Σεβίλλη θα βρείτε μια αξιοπρεπή επιλογή Μπαρ για ομοφυλόφιλους, Κλαμπ Gay Dance, Ομοφυλοφιλικοί σύλλογοι κρουαζιέρας και Γκέι σάουνες. Υπάρχει επίσης ένα Ισπανική γλώσσα απευθύνεται ειδικά σε ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, αν επιθυμείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας και να πιείτε λίγο ισπανικά.

 

 

Φτάνοντας στη Σεβίλλη

Με αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο της Σεβίλλης (SVQ), ή το αεροδρόμιο San Pablo, βρίσκεται 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης. Είναι καλά συνδεδεμένο με ευρωπαϊκούς προορισμούς τόσο από τους μεγάλους αερομεταφορείς όσο και από τις αεροπορικές εταιρείες του προϋπολογισμού.

Η γραμμή λεωφορείου EA σας μεταφέρει από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης με τη στάση λεωφορείου ακριβώς έξω από τον τερματικό σταθμό. Η διαδρομή διαρκεί 30 λεπτά και οι υπηρεσίες διαρκούν από τις 4.30πμ έως τις 1.15πμ. Τα μονά κοστίζουν 4 € και μπορούν να αγοραστούν από τον οδηγό.

Ένα ταξί είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μπείτε στο κέντρο της πόλης, αν και αυτό είναι το πιο ακριβό. Τα ταξίδια διαρκούν μισή ώρα και κοστίζουν 20-25 € ανάλογα με την κίνηση. Η ταξί βρίσκεται επίσης λίγο έξω από τον τερματικό σταθμό.

Με το τρένο

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Santa Justa διαθέτει σιδηροδρομικές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας από και προς τις μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής Ισπανίας. Δεν υπάρχουν απευθείας διεθνείς συνδέσεις από τη Σεβίλλη.

 

Περιήγηση στη Σεβίλλη

Με τα ΠΟΔΙΑ

Μια πόλη τόσο γοητευτική όσο η Σεβίλλη εξερευνάται καλύτερα με τα πόδια. Η πόλη είναι σχετικά συμπαγής, οπότε το περπάτημα από ιστότοπο σε τοποθεσία δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Ίσως θελήσετε να πάρετε τη μεταφορά, ωστόσο, εάν η καλοκαιρινή ζέστη είναι υπερβολική ή εάν επιβαρύνεστε με βαριές αποσκευές.

Με μετρό

Το σύστημα του μετρό της Σεβίλλης επεκτείνεται επί του παρόντος, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα αποτελεσματικό μέσο μετακίνησης. Τα single ξεκινούν από 1.35 € ανάλογα με το πόσες ζώνες θα διασχίσετε και τα ημερήσια πάσο για όλες τις ζώνες είναι 4.50 €. Οι υπηρεσίες εκτελούνται από τις 6:30 π.μ. έως τις 11:XNUMX την εβδομάδα με αργότερα τρένα το Σαββατοκύριακο.

Με λεωφορείο

Η Σεβίλλη διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο λεωφορείων με πολλές κυκλικές διαδρομές. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 1.40 € και μπορούν να αγοραστούν εν πλω. Οι υπηρεσίες εκτελούνται από τις 6 π.μ. έως τις 11.30 μ.μ. με τις νυχτερινές υπηρεσίες έως τις 2 π.μ. Για να εξοικονομήσετε χρήματα μπορείτε να πάρετε μια κάρτα πολλαπλών ταξιδιών τόσο για τα τραμ όσο και για τα ταξίδια με λεωφορείο.

Με τραμ

Η υπηρεσία τραμ της Σεβίλλης ονομάζεται με σύγχυση Metro-Centre, αλλά δεν είναι συνδεδεμένη με το σύστημα του μετρό και τα αντίστοιχα εισιτήρια δεν θα ισχύουν για κάθε μέσο μεταφοράς. Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο από τον σταθμό με 1.20€. Οι υπηρεσίες λειτουργούν από 6:1.30 έως XNUMX:XNUMX π.μ.

Με άλογο

Μια εμβληματική εικόνα της Σεβίλλης είναι αυτή των αλόγων και των αμαξών της. Αν και είναι σίγουρα ένα ρομαντικό μέσο για να μετακινηθείτε, θα σας ζητούσαμε να αφιερώσετε μια σκέψη για τα άλογα και να αποφύγετε αυτή τη μέθοδο στην καταιγιστική καλοκαιρινή ζέστη.

Ο καθεδρικός ναός του πύργου Giralda

 

Πού να μείνετε στη Σεβίλλη

Για μερικές από τις καλύτερες επιλογές ξενοδοχείων της Σεβίλλης για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, επισκεφθείτε το ξενοδοχείο μας Ξενοδοχεία σε Γκέι Σεβίλλη .

 

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε

Καθεδρικός Ναός και La Giralda - ένα εντυπωσιακό επίτευγμα αρχιτεκτονικής που χτίστηκε στα ερείπια του παλιού τζαμιού. Το La Giralda ήταν ο μιναρές και προσφέρει καταπληκτική θέα. Ο καθεδρικός ναός είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι είναι ο τελικός χώρος ανάπαυσης του Κρίστοφερ Κολόμβου.

The Real Alacazar - φανταστικό παλάτι του 14ου αιώνα χτισμένο σε μαυριτανικό στιλ όπου ο Christopher Columbus σχεδίασε το ταξίδι του στην Αμερική. Έχει πολλά δωμάτια, κήπους, αυλές και λίμνες για να εξερευνήσετε και είναι ένα καλό στοίχημα για να ξεφύγετε από τη ζέστη.

Plaza de España - γνωστή δημόσια πλατεία που μπορεί να αναγνωρίσετε ως τοποθεσία γυρισμάτων στην τριλογία του Star Wars prequel.

Parque María Luisa - χτισμένο για την Παγκόσμια Έκθεση Iber-Americano του 1929, αυτό το πάρκο είναι γεμάτο όμορφα μνημεία και συναρπαστικά μουσεία.

Museo de Bellas Artes - θεωρείται από πολλούς ως το σημαντικότερο μουσείο στην Ισπανία μετά το El Prado της Μαδρίτης. Αυτό το μουσείο είναι ένα πρώην μοναστήρι που φιλοξενεί μια εξαιρετική επιλογή της τέχνης της Σεβίλλης από τη γοτθική περίοδο έως τις αρχές του 20ού αιώνα.

Museo del Baile Flamenco - άλλη μια από τις εμβληματικές εικόνες της Σεβίλλης είναι αυτή του χορευτή φλαμένκο και εδώ μπορείτε να μάθετε την ιστορία ενός από τους πιο διάσημους χορούς στον κόσμο. Το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου υπάρχουν ζωντανές παραστάσεις.

 

Πότε να έρθετε

Η Σεβίλλη είναι γνωστή ως η θερμότερη μητροπολιτική περιοχή της Δυτικής Ευρώπης, η οποία καταλήγει σε μέση καλοκαιρινή υψομετρική θερμοκρασία 35 ° C. Θα συνιστούσαμε να επισκεφθείτε την άνοιξη ή το φθινόπωρο όταν η θερμοκρασία είναι πιο κρύα και οι τουρίστες είναι λιγότερο άφθονοι. Οι χειμώνες είναι δροσεροί, αλλά τείνουν να είναι πιο υγροί.

Όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Ισπανίας, υπάρχει μια ποικιλία από γιορτές και εκδηλώσεις που διοργανώνονται όλο το χρόνο με θρησκευτικές Πασχαλινές πομπές και το Φεστιβάλ του Απριλίου, αντιπαραθέτοντας την πανηγυρική με το carnivalesque. Η πόλη φιλοξενεί ένα γκέι φεστιβάλ Pride τον Ιούνιο.

 

Χρήματα

Η Ισπανία είναι χώρα της ζώνης του ευρώ. Διαθέσιμα μετρητά είναι ευρέως διαθέσιμα. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες γίνονται ευρέως αποδεκτές. Τα ξενοδοχεία, οι τράπεζες και ορισμένες τοπικές επιχειρήσεις λειτουργούν επίσης γραφεία συναλλάγματος.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.