Λε Μεριντίν Μπόρα Μπόρα

Οδηγός Gay French Polynesia

Γκέι Ταξίδια στην Ταϊτή και τη Γαλλική Πολυνησία

Λε Μεριντίν Μπόρα Μπόρα

Η Γαλλική Πολυνησία αποτελείται από 118 γεωγραφικά διασκορπισμένα νησιά και ατόλες που εκτείνονται σε μια μεγάλη έκταση στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Οι ηφαιστειακές κορυφές που διαπερνούν τον ουρανό και τα γαλαζοπράσινα νερά αυτού του τροπικού παραδείσου είναι μια μεγάλη κλήρωση για τους πλούσιους και διάσημους. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στη γη για να ζήσετε την πολυτέλεια.

Τα νησιά είναι δημοφιλείς προορισμοί τόσο για γάμους όσο και για μήνα του μέλιτος. Ακολουθώντας τις αρχές του «liberté, égalité, fraternité», η Γαλλική Πολυνησία επιτρέπει το γάμο ομοφυλοφίλων από το 2013. Τώρα οι ταξιδιώτες LGBT+ μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το όμορφο μέρος του κόσμου.

Πόσο φιλική προς τους ομοφυλόφιλους είναι η Γαλλική Πολυνησία;

Αν και τα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας ασκούν αυτοδιοίκηση, υπόκεινται στο γαλλικό δίκαιο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει νομική ή θεσμική διάκριση κατά της κοινότητας των ΛΟΑΤ +.

Η πολυνησιακή κοινωνία είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Ο πολιτισμός της Ταϊτής έχει στην πραγματικότητα ένα τρίτο φύλο που ονομάζεται Ρα ρα, οι οποίοι είναι άνδρες που έχουν μεγαλώσει ως γυναίκες. Είναι κάπως διαφορετικό από τις δυτικές έννοιες της ταυτότητας φύλου, αλλά κάνει τον πολυνησιακό λαό εξαιρετικά φιλόξενο και φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Τουρισμός στη Γαλλική Πολυνησία

Το νησί της Μπόρα Μπόρα είναι αναμφίβολα το επίκεντρο της Γαλλικής Πολυνησίας. Μπορείτε να κοιμηθείτε πάνω από την τυρκουάζ λιμνοθάλασσα σε ένα από τα εμβληματικά μπανγκαλόου. Ξυπνήστε με την εκπληκτική θέα του βουνού. Το Otemanu, το αδρανές ηφαίστειο του νησιού, πριν βουτήξει στα παγκοσμίως διάσημα νερά που φιλοξενούν εξαιρετικά ποικίλη υδρόβια ζωή, που περιβάλλεται από προστατευόμενο ύφαλο.

Τα γύρω νησιά και οι ατόλες διαθέτουν μερικά από τα κορυφαία πολυτελή θέρετρα και ξενοδοχεία στον κόσμο. Ο Μπράντο, για παράδειγμα, φιλοξένησε τον Μπαράκ Ομπάμα όταν έγραφε τα προεδρικά του απομνημονεύματα. Η Πίπα Μίντλετον και ο σύζυγός της Τζέιμς Μάθιους έκαναν μήνα του μέλιτος.

Το Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa προσφέρει εκπληκτικά μπανγκαλόου πάνω από το νερό σε ένα κοντινό νησί σε σχήμα καρδιάς, ενώ το InterContinental Tahiti Resort & Spa βρίσκεται σε καταπράσινο τροπικό κήπο 32 στρεμμάτων δίπλα σε μια λιμνοθάλασσα της Ταϊτής.

Οι περισσότερες δραστηριότητες στη Γαλλική Πολυνησία επικεντρώνονται στα θαλάσσια σπορ. Οι καταδύσεις κυριαρχούν στις δραστηριότητες του θέρετρου μαζί με την κολύμβηση με αναπνευστήρα. Αυτός είναι επίσης ένας εξαιρετικός προορισμός για σαφάρι με σκάφος, τζετ σκι, αλεξίπτωτο και κολύμπι με καρχαρίες - ναι, πραγματικούς καρχαρίες.

Gay Travel στα Μπόρα Μπόρα και Γαλλική Πολυνησία

Η Γαλλική Πολυνησία είναι το ιδανικό μέρος για γκέι ταξιδιώτες που αναζητούν μια ρομαντική απόδραση. Μην περιμένετε μια ακμάζουσα σκηνή πάρτι - αυτή δεν είναι η Μύκονος!

Δεν υπάρχουν γκέι μπαρ στη Γαλλική Πολυνησία, αλλά υπάρχουν γκέι κρουαζιέρες που πλέουν στα νησιά. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να κάνετε κράτηση μέσω Διαδικτύου, επικοινωνήστε με τους συναδέλφους μας στο OutOfOffice.com μια κλήση και μια από τις εξειδικευμένες ταξιδιωτικές ομάδες LGBT θα είναι σε θέση να κλείσει το ταξίδι σας για να περιλαμβάνει επίσης τις εσωτερικές πτήσεις σας ή τις μεταφορές με ταχύπλοο.

Το κλίμα στην περιοχή αλλάζει πολύ λίγο από εποχή σε εποχή λόγω της εξαιρετικής θέσης του κοντά στον ισημερινό. Ωστόσο, στους υγρότερους μήνες του Δεκεμβρίου, του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου θα έχετε περισσότερες από διακόσιες ώρες ηλιοφάνειας.

Η οικονομία των νησιών εξαρτάται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον τουρισμό, οπότε θα βρείτε μια πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα κατά την άφιξή σας, καθώς και εκλεκτό a la carte δείπνο και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Βίντεο

Visa

Ζητήστε από την τοπική σας πρεσβεία για λεπτομέρειες βίζας.

Νόμισμα στη Γαλλική Πολυνησία

Το τοπικό νόμισμα είναι CFP Franc.

Πότε να επισκεφθείτε

Ο Ιούνιος έως τον Αύγουστο είναι οι πιο δημοφιλείς μήνες.

Κράτηση του ταξιδιού σας στη Γαλλική Πολυνησία

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό όταν κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι στη Γαλλική Πολυνησία ως γκέι ζευγάρι ή ζευγάρι λεσβιών. Οι συνάδελφοί μας στην αδελφή μας εταιρεία OutOfOffice.com είναι ειδικοί όταν πρόκειται για ταξίδια LGBT. Πράγματι, τα ακίνητα με τα οποία συνεργάζονται στη Γαλλική Πολυνησία προσφέρουν ακόμη και οφέλη για γαμήλιο γάμο σε ζευγάρια του ίδιου φύλου. Μπορείτε να τους καλέσετε στο +44 (0) 20 7157 1570 ή από τις ΗΠΑ στο 1-888-489-8383 ή να ρωτήσετε απευθείας μαζί τους στο Γκέι Γαλλική Πολυνησία .

Πολυτελή LGBT ταξίδια από OutOfOffice.com

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.