Οικονομικά ξενοδοχεία Gay Λονδίνο

Οικονομικά ξενοδοχεία Gay Λονδίνο

Για όσους αναζητούν ένα πιο οικονομικό ξενοδοχείο στο Λονδίνο, η πόλη έχει πολλά οικονομικά ξενοδοχεία για να διαλέξετε

Οικονομικά ξενοδοχεία για ομοφυλόφιλους στο Λονδίνο ανά περιοχή

Soho / Κεντρικό Λονδίνο

Η καρδιά του γκέι Λονδίνου. Το Σόχο φιλοξενεί πολλά από τα καλύτερα του Λονδίνου γκέι μπαρ και είναι κοντά στο θέατρα του West End, Covent Garden, Oxford Street, Chinatown και Trafalgar Square.
Point A Hotel London Kings Cross
Εικονίδιο τοποθεσίας

324 Grey's Inn Road, Λονδίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλής επιλογή. Εύκολη πρόσβαση στη γκέι σκηνή.
Το σύγχρονο Point A (πρώην "Tune Hotel") Kings Cross βρίσκεται στην οδό Gray's Inn, περίπου 300μ. από το σταθμό Kings Cross St Pancras του μετρό.

Αυτό το οικονομικό ξενοδοχείο προσφέρει 217 μικρά (10-11μ²) δωμάτια. Κάθε κομψό δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση LCD, δωρεάν Wi-Fi και ντους υψηλής πίεσης.

Η γκέι σκηνή στο Soho απέχει περίπου 20-25 λεπτά με το λεωφορείο ή τον υπόγειο σιδηρόδρομο, αν και ο δημοφιλής κεντρικός σταθμός και Το Underground gay κρουαζιερόπλοιο είναι λιγότερο από 15 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Point A Hotel London Westminster
Εικονίδιο τοποθεσίας

118-120 Westminster Bridge Road, Λονδίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη γκέι σκηνή. Περπατήστε στη σάουνα Chariots και στο Pleasuredrome.
Το Point A London (πρώην "Tune Hotel") προσφέρει έναν υπέροχο βραδινό ύπνο σε πραγματικά χαμηλή τιμή. Τα μικρά δωμάτια διαθέτουν στρώμα υψηλής ποιότητας, ιδιωτικό μπάνιο με ζεστό ντους υψηλής πίεσης και δωρεάν Wi-Fi.

Βρίσκεται στη νότια πλευρά του ποταμού Τάμεση κοντά στο London Eye και τη νότια όχθη και είναι κυριολεκτικά μόλις μερικά βήματα από το σταθμό Lambeth North του μετρό (Bakerloo Line).

Υπέροχο για μια βραδινή έξοδο στην κοντινή γκέι σκηνή Vauxhall. Ακόμη καλύτερα, Pleasuredrome γκέι σάουνα είναι μόλις μερικά λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi
Stylotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

160 Sussex Gardens, Paddington, Λονδίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Urban chic. Βολική τοποθεσία. Επιλογή προϋπολογισμού.

Η μοναδική, πολύ μοντέρνα μπουτίκ Stylotel βρίσκεται κρυμμένη πίσω από την πρόσοψη της Βικτώριας του 19ου αιώνα στο κέντρο του Λονδίνου, με 40 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, με τιμή για να προσελκύσει ταξιδιώτες οικονομικού κόσμου που τους αρέσει λίγο στυλ.

Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επενδύσεις τοίχων από αλουμίνιο, επικαλυμμένα κεφαλάρια και έπιπλα από φωτιζόμενο γυαλί. Οι σουίτες διαθέτουν μικρή κουζίνα. Ένας πλήρης ζεστός και κρύος μπουφές περιλαμβάνεται στις περισσότερες τιμές.

Το Stylotel απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Paddington και 5 λεπτά από το Hyde Park. Μια διαδρομή 10 λεπτών με λεωφορείο ή μετρό θα σας μεταφέρει στο Τα γκέι μπαρ του Σόχο, συμπεριλαμβανομένου Πόλη του Κεμπέκ και ΠΕΡΙΠΟΥ Σόχο. Εξαιρετική αξία για τα χρήματα, αν και συχνά είναι πλήρως κρατημένη.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Best Western Buckingham Palace Road
Εικονίδιο τοποθεσίας

10 St Georges Drive, Βικτώρια, Λονδίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Στα μισά του δρόμου μεταξύ Soho και Vauxhall.
Αυτή η οικονομική επιλογή βρίσκεται δίπλα στο σταθμό Victoria, έναν από τους σημαντικότερους κόμβους του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη τη μετακίνηση στην πόλη.

Διατίθεται μια ποικιλία από μεγάλα και μικρά άνετα μοντέρνα δωμάτια (μονά έως τετράκλινα), καθένα από τα οποία διαθέτει πρόσφατα ανακαινισμένο μπάνιο, παροχές για τσάι και καφέ.

Ιδανικό για μια σύντομη διαμονή και ιδανικό για μια ομοφυλόφιλη βραδιά, καθώς το ξενοδοχείο βρίσκεται στα μισά του δρόμου Γκέι χωριά Soho και Vauxhall.
Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Central Hotel London
Εικονίδιο τοποθεσίας

16-18 Argyle St, Λονδίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλής επιλογή προϋπολογισμού. Εξαιρετική τοποθεσία, εξυπηρέτηση και καλή σχέση ποιότητας τιμής.
Μεγάλη αξία για τα χρήματα και πραγματικά πολύ "Κεντρικό". Αυτό το ιδιόκτητο οικονομικό ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το Βρετανικό Μουσείο και λίγο πιο μακριά από την Oxford Street και το Covent Garden.

Τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση, παροχές για τσάι και καφέ, ιδιωτικό μπάνιο (ορισμένα κοινόχρηστα). Παρέχονται φρέσκες πετσέτες και λευκά είδη. Καθημερινά σερβίρεται πλήρες αγγλικό πρωινό σε μπουφέ. Φιλικό προσωπικό και εξυπηρέτηση.
Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi

Vauxhall / Νότια όχθη

Το 2ο μεγαλύτερο gay χωριό του Λονδίνου βρίσκεται στο Vauxhall. Η περιοχή φιλοξενεί γκέι μπαρ, σάουνες, μπαρ κρουαζιέρας και κλαμπ χορού - όλα στη νότια πλευρά του ποταμού Τάμεση, ανάμεσα στις γέφυρες Vauxhall και Waterloo.

Το London Eye, η Tate Modern, το Royal Festival Theatre βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση, καθώς και εστιατόρια και καφέ στο The Queen's Walk - μια πεζοδρομημένη διαδρομή που εκτείνεται δίπλα στον ποταμό, γνωστό ως South Bank.
Holiday Inn Express London - Vauxhall Nine Elms
Εικονίδιο τοποθεσίας

87 South Lambeth Rd, Lambeth, Λονδίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη νυχτερινή ζωή των γκέι Vauxhall. Εξαιρετική αξία.
Αν ψάχνετε για ένα οικονομικό ξενοδοχείο κοντά στα μπαρ και τη νυχτερινή ζωή στο Vauxhall, τότε αξίζει να σκεφτείτε το Holiday Inn Express.

Τα δωμάτια είναι σχετικά μικρά, απλά επιπλωμένα και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο. Ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό σε κοντινή απόσταση, το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει προσιτά γεύματα όλη την ημέρα.

Το gay χωριό Vauxhall και ο σταθμός του μετρό (Victoria Line) απέχουν λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.