Βουδαπέστη

Ομοφυλόφιλα καταστήματα της Βουδαπέστης

Η Βουδαπέστη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ψώνια. Μπορείτε να βρείτε μερικές εκπληκτικές ευκαιρίες, λαϊκή τέχνη και μια μεγάλη ποικιλία από vintage καταστήματα. Φροντίστε να μπείτε σε ένα μπαρ με ερείπια για ένα ποτό.

Ομοφυλόφιλα καταστήματα της Βουδαπέστης

Addicted Budapest
Εικονίδιο τοποθεσίας

Csepreghy u. 2, Βουδαπέστη, Hungary

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Addicted Budapest είναι ένα δημοφιλές κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων, που ειδικεύεται σε μαγιό, εσώρουχα και αθλητικά ρούχα για όλα τα σχήματα και μεγέθη στη Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Η μάρκα ειδικεύεται σε μαγιό, σέξι αθλητικά ρούχα και, φυσικά, μια τεράστια ποικιλία από εσώρουχα υψηλής ποιότητας.

Ο εθισμένος έχει υπέροχη ατμόσφαιρα, μπορείτε επίσης να λάβετε συμβουλές και να θαυμάσετε τις τελευταίες τάσεις της ετικέτας. Είτε ψάχνετε για την επόμενη στολή σας στην παραλία είτε για ένα υπέροχο πουκάμισο για πάρτι, σίγουρα κάτι θα βρείτε. Μπορείτε επίσης να βρείτε στο κατάστημα τη νεότερη συλλογή της μάρκας AD Fetish.

Το κατάστημα βρίσκεται στο γκέι κέντρο της Βουδαπέστης δίπλα Σάουνα Magnum. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες και την πλήρη γκάμα προϊόντων.

 

Χαρακτηριστικά:
Επώνυμα ρούχα
φετίχ
είδη σπορ
εσώρουχα

Καθημερινά: Τρίτη-Παρασκευή- 11 π.μ. - 8 μ.μ

Σαββατοκύριακο: Σάββατο 2 μ.μ. - 8 μ.μ., Κυριακή - 2 μ.μ. - 6 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 29-Aug-2023

Black Dream
Εικονίδιο τοποθεσίας

Mária u. 9, Βουδαπέστη, Hungary

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το Black Dream είναι ένα concept store Mister B στο κέντρο της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία. Ειδικεύεται σε ρούχα και αξεσουάρ γκέι, δέρμα, καουτσούκ και φετίχ. Επίσης αποθήκευση παιχνιδιών, λιπαντικών, BDSM και άλλου εξοπλισμού.
Χαρακτηριστικά:
αξεσουάρ
ρούχα
φετίχ
Shop
παιχνίδια

Καθημερινή: Τρί -Παρ 11πμ - 7μμ

Σαββατοκύριακο: Σάββατο 11πμ - 5μμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Σεπ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.