Costa Navarino Gay Guide and Hotels

Costa Navarino Gay Guide and Hotels

Το Costa Navarino είναι ένας κορυφαίος προορισμός για πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα

Το Costa Navarino βρίσκεται στη Μεσσηνία στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, σε ένα από τα πιο παρθένα και μαγευτικά τοπία της Μεσογείου. Είναι ένας παγκοσμίου φήμης προορισμός για γκολφ καθώς και ένας πρωταρχικός βιώσιμος προορισμός στην Ελλάδα.

 

Costa Navarino Gay Guide and Hotels

Ξενοδοχεία Κόστα Ναβαρίνο

W Costa Navarino
Εικονίδιο τοποθεσίας

Προκυμαία Ναυαρίνου, Costa Navarino

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελές θέρετρο δίπλα σε μια παραλία με λευκή άμμο. Boutique spa. Φανταστικές επιλογές αναψυχής.
Αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο που άνοιξε πρόσφατα βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από μια μεγάλη παραλία με λευκή άμμο στην Costa Navarino, Ελλάδα. Σχεδιασμένο ως μια ελληνική ακτή χωριό, το Το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και προσφέρει στους διαφορετικούς επισκέπτες του μια μοναδική και αυθεντική εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Το W Costa Navarino διαθέτει μια ποικιλία από κομψά δωμάτια, σουίτες και βίλες με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης, στον κόλπο του Ναβαρίνου με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Κάθε κατάλυμα είναι διακοσμημένο με γούστο και διαθέτει υπερσύγχρονες ανέσεις.

Οι εγκαταστάσεις του W Costa Navarino περιλαμβάνουν ένα boutique σπα και κέντρο ευεξίας, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, γήπεδα τένις, ένα επώνυμο κέντρο θαλάσσιων σπορ και ένα γήπεδο γκολφ. Ένα ευρύ φάσμα από εμπειρίες και επιλογές για φαγητό είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες.

Το αποκορύφωμα αυτού του θέρετρου είναι το παραλιακό κλαμπ προορισμού, όπου ντόπιοι και διεθνείς DJ ενισχύουν τα vibes για βραδινές εκδηλώσεις χορού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δροσερά κοκτέιλ στο μπαρ του ηλιοβασιλέματος και να απολαύσουν αυθεντική μεσογειακή κουζίνα στη γαστρονομική πλατεία, μια παιχνιδιάρικη ματιά σε μια αγορά λιχουδιών.

Υπάρχει μια πληθώρα συναρπαστικών μπαρ, εστιατορίων και δραστηριοτήτων αναψυχής για να εξερευνήσετε γύρω από το θέρετρο - αγορές, φεστιβάλ, καταστήματα, αθλήματα και πολλά άλλα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωμάτια, τις εγκαταστάσεις και τις κρατήσεις, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του W Costa Navarino.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
Beach Club
ντελικατέσεν
γυμναστήριο
Γήπεδο γκολφ
θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα
Ξενοδοχείο
Ιαματική πηγή
γήπεδο τένις
κέντρο θαλάσσιων σπορ
ευεξίας

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.