Ομαδικό ταξίδι Gay: Mykonos Sailing Week

Gay Group Trip:

Mykonos Sailing Week

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Λάβετε μέρος σε ένα γκέι ταξίδι με ιστιοπλοΐα γύρω από το Myko0s τον Αύγουστο. Είναι περίοδος αιχμής στο Myko0s, ο καιρός θα είναι θεϊκός και το gay jet set θα κατέβει στο διάσημο party island. Το Myko0s το καλοκαίρι είναι ο κορυφαίος προορισμός για γκέι στην Ευρώπη.

Σε αυτό το ταξίδι, θα έχετε άφθονο χρόνο για να εξερευνήσετε το νησί Myko0s. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να πλεύσετε γύρω από το Αιγαίο και να εξερευνήσετε μερικά από τα άλλα δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, όπως η Σαντορίνη, η Αμοργός και η Νάξος. Ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να εξερευνήσετε πολλά ελληνικά νησιά σε ένα ταξίδι. Θα πλέετε με ένα γιοτ Dufour 520 με χώρο για να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2024

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι Gay: Mykonos Sailing Week

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Γκέι Μύκονος
Ημέρες 1-3: Μύκονος
Η Μύκονος είναι η gay πρωτεύουσα της Ελλάδας, ένα κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας. Θα επιβιβαστούμε στο λιμάνι της Μυκόνου στις 22. Μετά από ένα ποτό καλωσορίσματος στο πλοίο, θα εξερευνήσουμε το ίδιο το νησί και θα έχουμε δείπνο. Διανυκτέρευση στο σκάφος.

Θα πλεύσουμε γύρω από τη Μύκονο στις 23. Εάν δεν έχετε ταξιδέψει ποτέ πριν, είναι εντάξει. Θα σας δείξουμε τα σχοινιά και θα φροντίσουμε να μην πέσετε στη θάλασσα. Απολαύστε την εκπληκτική θέα της Μυκόνου και του Αιγαίου καθώς πλέουμε.
Γκέι Σαντορίνη
Ημέρες 4-6: Σαντορίνη και μετά
Τις επόμενες μέρες θα εξερευνήσουμε περισσότερα νησιά. Το δρομολόγιο είναι ευέλικτο και ποικίλλει από ταξίδι σε ταξίδι. Θα δούμε μερικά από τα highlights των Κυκλάδων, ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα ταξίδι στο ατελείωτα λαμπερό νησί της Σαντορίνης. Θα επισκεφθούμε επίσης τη Νάξο και θα συμπεριλάβουμε ένα μικρότερο νησί.

Η κράτηση του δικού σας ταξιδιού στο νησί μπορεί να είναι δύσκολη και ακριβή. Αυτό το δρομολόγιο θα έχει σχεδιαστεί από ειδικούς προορισμού για να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του γκέι ελληνικού νησιού.
Γκέι Μύκονος
Ημέρες 7-8: Μύκονος
Θα επιστρέψουμε στη Μύκονο στις 28. Θα κοιμηθείτε στο σκάφος και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα