Gay Group Trip: Israel and Jordan Explorer

Gay Group Trip:

Israel And Jordan Explorer

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Το Ισραήλ είναι μια από τις πιο συναρπαστικές χώρες του κόσμου. Είναι μακράν η πιο φιλική προς τους ομοφυλόφιλους χώρα στη Μέση Ανατολή, με το Τελ Αβίβ να είναι το κέντρο της γκέι κουλτούρας και της νυχτερινής ζωής του.

Η Ιερουσαλήμ είναι, φυσικά, η πρωτεύουσα των τριών μεγάλων μη-θεϊστικών θρησκειών με πολύ εντυπωσιακή αρχιτεκτονική που το αποδεικνύει. Θα δείτε το Dome of the Rock, το Wailing Wall και το Temple Mount. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επιπλέετε χωρίς βάρος στη Νεκρά Θάλασσα.

Αυτό το ταξίδι περιλαμβάνει μια εκδρομή στις ερήμους της Ιορδανίας όπου θα δείτε τα ερείπια του Nabatean και την κόκκινη άμμο του Wadi Rum.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Israel and Jordan Explorer
Gay Group Trip: Israel and Jordan Explorer
Gay Group Trip: Israel and Jordan Explorer

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Ιερουσαλήμ
Ημέρες 1, 2 και 3: Ιερουσαλήμ
Θα σας καλωσορίσει στο αεροδρόμιο ένας εκπρόσωπός μας και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας.

Ο ξεναγός μας θα μας δείξει τα θαύματα της πόλης, από την Εκκλησία του Αγίου Τάφου έως τον Θόλο του Ροκ. Όσον αφορά την ιστορική σημασία, η Ιερουσαλήμ είναι αναμφισβήτητα απαράμιλλη. Έπεσε υπό την αιγίδα των περισσότερων από τις μεγάλες αυτοκρατορίες, συμπεριλαμβανομένων των Ρωμαίων, Βρετανών και Οθωμανών.

Η ιστορία φαίνεται να συσσωρεύεται σε ιζηματογενή στρώματα και μπορεί να είναι συντριπτική. Μερικοί άνθρωποι έχουν πληγεί από το «Σύνδρομο Ιερουσαλήμ».
Νεκρά θάλασσα Ισραήλ
Ημέρα 4: Νεκρά Θάλασσα και Masada
Την τέταρτη ημέρα, θα έχετε την ευκαιρία να επιπλέετε χωρίς βάρος στα επιπλέοντα νερά της Νεκράς Θάλασσας. Αυτό είναι το χαμηλότερο σημείο στη γη και πλούσιο σε θεραπευτικά μέταλλα.

Θα επισκεφθείτε επίσης τα ερείπια του βασιλιά Herod's Palace από το φρούριο Masada στην κορυφή του βράχου.
Ιορδανία
Ημέρες 5 και 6: Wadi Rum και Petra
Θα πετάξετε για την Ιορδανία που απέχει μόλις μία ώρα. Θα εξερευνήσουμε την έρημο Wadi Rum με τζιπ και καμήλες. Αυτή η έρημος είναι γνωστή για τον κόκκινο ψαμμίτη της, που την κάνει να μοιάζει με την επιφάνεια του Άρη. Ως εκ τούτου, ήταν το σκηνικό για τον Άρη σε πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Θα μπορείτε να απολαύσετε τοπική κουζίνα και ο οδηγός μας θα σας γεμίσει με την ιστορία αυτού του συναρπαστικού τόπου.

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία σας, θα κοιμηθείτε σε ένα στρατόπεδο Βεδουίνων στην έρημο, αλλά μην ανησυχείτε, θα χαρείτε το στιλ σας με την άνεση ενός δωματίου ξενοδοχείου και του ιδιωτικού μπάνιου. Εάν ξυπνήσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπορείτε να κάνετε μια περιστασιακή βόλτα στην έρημο, γιατί γιατί 0t;

Στο πλαίσιο της περιοδείας στην Ιορδανία, θα κατευθυνθείτε στην Πέτρα για να δείτε τα ερείπια του Βασιλείου των Ναβαταίων. Μέσα από ένα στενό φαράγγι, θα δείτε τους τάφους και τους ναούς λαξευμένους σε ροζ ψαμμίτη, μετά από τον οποίο θα επιστρέψετε για να δείτε αυτή την υπέροχη τοποθεσία φωτισμένη από χιλιάδες κεριά. Κάτι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ - και φανταστείτε όλα τα συγχαρητήρια στο Instagram!
Τελ Αβίβ
Ημέρες 7, 8, 9 και 10: Τελ Αβίβ
Θα μείνετε στο Τελ Αβίβ, επομένως είναι η τέλεια στιγμή για να εξερευνήσετε τα γκέι μπαρ και τα πάρτι.

Εκτός από το πάρτι, μπορείτε να λάβετε μέρος σε πολλές από τις πολιτιστικές δραστηριότητες που προσφέρει αυτή η πόλη, όπως μια βόλτα στη λεωφόρο Rothschild, μια ημερήσια εκδρομή στη Χάιφα ή απλά να απολαύσετε τον ήλιο.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα