Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Yoga Retreat στην Απουλία

Gay Group Trip:

Yoga Retreat in Puglia

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Χαλαρώστε και χαλαρώστε στην εκπληκτική Απουλία με αυτό το ομοφυλόφιλο γιόγκα στην Ιταλία. Περάστε την εβδομάδα δίπλα σε ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες σε ένα μπουτίκ ξενοδοχείο, με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν: συνεδρίες γιόγκα, εκδρομές στην παραλία και περιηγήσεις στην πόλη.

Ημερομηνίες αναχώρησης

19 Μαΐου 2024 Σάββατο

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Yoga Retreat στην Απουλία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Yoga Retreat στο Puglia Gay Group Trip
Ημέρα 1: Άφιξη
Κατά την άφιξή σας στην Απουλία, θα πάρετε το δρόμο για το ξενοδοχείο, όπου θα σας υποδεχτούν και θα σας δείξουν στο δωμάτιό σας. Τακτοποιήστε και αποσυσκευάστε τα υπάρχοντά σας πριν μπείτε στην ομάδα για ένα ποτό καλωσορίσματος.
Yoga Retreat στο Puglia Gay Group Trip
Ημέρες 2 έως 7: Καθημερινό πρόγραμμα
Κάθε μέρα θα ξεκινήσει με μια συνεδρία γιόγκα νωρίς το πρωί, είτε στον τελευταίο όροφο είτε έξω ανάμεσα στους ελαιώνες. Οι συνεδρίες γιόγκα θα φιλοξενήσουν διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων. Μετά τη συνεδρία θα κατευθυνθείτε στο παλιό εστιατόριο με στάβλους για να απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό.

Η ημέρα θα περάσει στον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν: ποδηλασία / πεζοπορία κατά μήκος της ακτής, περιποιήσεις μασάζ, μαθήματα μαγειρικής, επίσκεψη στους τοπικούς ελαιώνες και ξεναγήσεις στις πόλεις του Salento.

Τα βράδια θα αποτελούνται από άλλη μια συνεδρία γιόγκα, καθώς και χαιρετισμό στο ηλιοβασίλεμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας στις εγκαταστάσεις ή στην κοντινή πόλη. Το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο με μπαρ και χώρο κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντάς σας πολλές ευκαιρίες να φτάσετε στους συναδέλφους σας γιόγκι.

Θα διατίθενται επίσης μαθήματα διαλογισμού και Tai chi.
Yoga Retreat στο Puglia Gay Group Trip
Ημέρα 8: Αναχώρηση
Σήμερα σηματοδοτεί το τέλος του γκέι καταφύγιο γιόγκα στην όμορφη Απουλία. Αποχαιρετήστε τους οικοδεσπότες σας, τον καθηγητή γιόγκα και τους συναδέλφους γιόγκι, πριν επιστρέψετε στο σπίτι.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα