Gay Group Trip: Splendours της Ινδίας

Gay Group Trip:

Splendours of India

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Ζήστε τη μεγαλοπρέπεια της Ινδίας με μια γκέι ομαδική περιήγηση στην πρωτεύουσα της χώρας. Σε αυτό το ομαδικό ταξίδι θα γνωρίσετε τις εκπληκτικές τοποθεσίες του Νέου Δελχί, της Δυτικής Βεγγάλης, του ποταμού Γάγγη και πολλά άλλα. Αυτό το ομαδικό ταξίδι γκέι στην Ινδία είναι ιδανικό για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας με άλλους LGBT ταξιδιώτες.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Splendours της Ινδίας
Gay Group Trip: Splendours της Ινδίας
Gay Group Trip: Splendours της Ινδίας
Gay Group Trip: Splendours της Ινδίας
Gay Group Trip: Splendours της Ινδίας

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

president-house-422375_1920
Ημέρες 1 και 2: Νέο Δελχί
Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο του Δελχί, θα μεταφερθείτε στο πολυτελές Imperial New Delhi για διαμονή δύο διανυκτερεύσεων πριν ξεκινήσετε την εξερεύνηση στην Ινδία. Θα γνωρίσετε συναρπαστικά τοπικά ορόσημα, όπως το επιβλητικό Κόκκινο Φρούριο, το Προεδρικό Παλάτι και η Πύλη της Πόλης. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν την ανακάλυψη του Παλιού Δελχί μέσω βόλτας με rickshaw.
Ganges-Voyager-Exterior-Sunset
Ημέρα 3: Νέο Δελχί στην Καλκούτα
Απολαύστε πρωινό στο ξενοδοχείο πριν αναχωρήσετε για μια πτήση προς Καλκούτα. Θα εγκατασταθείτε στη σουίτα σας στο Ganges Voyager πριν συγκεντρωθείτε με συνταξιδιώτες για μια δεξίωση καλωσορίσματος και δείπνο. Στο Ganges Voyager θα υπάρχουν μουσικές παραστάσεις που θα παρουσιάζουν τραγούδια από την τοπική περιοχή της Βεγγάλης.
Sundeck-Ganges-Voyager (1)
Ημέρα 4: Bandel
Πριν ταξιδέψουμε ανάντη στο Ganges Voyager, θα βγούμε στην ξηρά για να εξερευνήσουμε την Καλκούτα. Αργότερα, εκδρομικά σκάφη θα σας μεταφέρουν στο Μπάντελ, ένα λιμάνι που ιδρύθηκε από Πορτογάλους αποίκους το 1800.
Ινδία-3370930_1920
Ημέρα 5: Kalna
Περιηγηθείτε στο κέντρο της πόλης Kalna μέσω rickshaw πριν κατευθυνθείτε προς το μαγευτικό συγκρότημα Rajbari, γνωστό για την υψηλή συγκέντρωση ναών του. Αφού εξερευνήσουμε την αρχιτεκτονική της Δυτικής Βεγγάλης, θα επιστρέψουμε στο πλοίο για μια βραδιά με εξαιρετικό φαγητό.
Ινδία-370_1920
Ημέρα 6: Matiari
Κατά την άφιξή σας στο Ματιάρι, θα μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στους δρόμους του εργατικού χωριού, όπου οι τεχνίτες είναι γνωστοί για τη μετατροπή του ανακυκλωμένου χαλκού σε όμορφες ορειχάλκινες δημιουργίες. Μετά την πρωινή στάση του πλοίου, θα συνεχίσουμε ανηφορίζοντας προς το Khushbagh.
idol-1834688_1920
Ημέρα 7: Khushbagh / Baranagar / Murshidabad
Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε ένα συγκρότημα τζαμιών στο γοητευτικό χωριό Khushbagh. Αργότερα, θα μεταφερθούμε στο Baranagar για ένα δείγμα ζωής στην αγροτική Ινδία. Καθ' οδόν προς το Murshidabad θα περάσουμε μέσα από γραφικά χωράφια πριν σταματήσουμε για να επισκεφτούμε το παλάτι Hazarduari. Τέλος θα ταξιδέψουμε με τοπικό καρότσι στο όμορφο τζαμί Katra. Μετά από επαρκή περιήγηση στα αξιοθέατα, θα επιστρέψουμε στο πλοίο για δείπνο και διασκέδαση.
cenotaph-3408277_960_720
Ημέρα 8: Mayapur
Μετά από ένα ξεκούραστο πρωινό, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη Mayapur, k0wn επειδή είναι το σπίτι του Κινήματος Συνείδησης του Κρίσνα, αλλιώς ονομάζεται ISKON. Ζήστε τα περίτεχνα, πολύχρωμα αγάλματα του Κρίσνα, καθώς και την κουλτούρα των οπαδών του ISKON.

 

 
νερό-3154953_1920
Ημέρα 9: Chandannagar
Στο Chandannagar, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα γαλλικά αποικιακά κτίρια κατά μήκος του παραλιακού δρόμου της πόλης. Πριν επιστρέψετε στο πλοίο για ένα εορταστικό αποχαιρετιστήριο δείπνο, ζήστε την εμπειρία της εκκλησίας Sacred Heart του Chandannagar.
Ινδία-2825842_1920
Ημέρα 10: Καλκούτα προς Τζαϊπούρ
Μετά το πρωινό στην Καλκούτα, θα μεταφερθείτε στο σπίτι και τον τόπο ανάπαυσης της Νικητής του Βραβείου Ειρήνης 0bel, Μητέρας Τερέζας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας θα γνωρίσουμε την έκθεση της ζωής και του έργου της Μητέρας Τερέζας, καθώς και τον τάφο στον οποίο ενεγράφη το 1997. Αποχαιρετήστε την Καλκούτα πριν επιβιβαστείτε στην πτήση σας για την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν, την Τζαϊπούρ.

 
taj-mahal-3132348_1920
Ημέρα 11: Τζαϊπούρ
Απολαύστε ένα πλούσιο πρωινό σήμερα το πρωί, πριν συμμετάσχετε σε μια περιήγηση στη «Ροζ Πόλη». Μια προαιρετική βόλτα με ελέφαντα μέχρι το λόφο στο Amber Fort είναι στις κάρτες, καθώς και μια επίσκεψη σε ένα συγκρότημα από γραφικές αυλές και κήπους.

 
αγελάδα-77813_1280
Ημέρα 12: Άγκρα
Απολαύστε μια γραφική βόλτα που θα σας μεταφέρει στην πόλη της Άγκρα. Θα κάνετε check in στο γραφικό Oberoi Amarvilas μόνο για μία νύχτα. Στη συνέχεια, ζήστε τον ενθουσιασμό του οχυρού Agra, ενός συγκροτήματος με πέτρινο τοίχο από κόκκινο ψαμμίτη. Ολοκληρώστε την ημέρα της περιήγησης στα αξιοθέατα με μια επίσκεψη στο φημισμένο Ταζ Μαχάλ, όπου θα απολαύσετε μερικά από τα πιο εμβληματικά αρχιτεκτονικά της Ινδίας.

 
Ινδία-860103_1920
Ημέρα 13: Νέο Δελχί
Εάν είστε πολύ νωρίς, φροντίστε να συμμετάσχετε στη μαγευτική περιήγηση στο Ταζ Μαχάλ με την ανατολή του ηλίου. Απολαύστε ένα χαλαρό πρωινό στο ξενοδοχείο σας προτού κάνετε μια γραφική βόλτα στο Νέο Δελχί, όπου θα απολαύσετε την υπόλοιπη μέρα με τον ελεύθερο χρόνο σας. Περάστε την τελευταία σας νύχτα όπως θέλετε στο πολυτελές Radisson Blu Plaza, πριν αποχαιρετήσετε το γκέι ομαδικό σας ταξίδι στην Ινδία.
ηλιοβασίλεμα 298850_1920
Ημέρα 14: Αναχώρηση
Σήμερα σηματοδοτεί το τέλος του ομαδικού μας γκέι ταξιδιού, γι' αυτό πείτε το καλό σας πριν επιστρέψετε στο αεροδρόμιο.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα