Gay Group Trip: Ποδηλασία στην Απουλία

Gay Group Trip:

Cycling In Puglia

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Απολαύστε εκπληκτικές βόλτες με ποδήλατο κατά μήκος της ακτής του Salento και εξερευνήστε την πόλη σε αυτό το υπέροχο ομαδικό ταξίδι gay. Απολαύστε νόστιμη ιταλική κουζίνα και εκτιμήστε τον ιταλικό πολιτισμό στα καλύτερα. Προχωρήστε σε μια περιήγηση με καγιάκ, όπου θα κουνηθείτε κατά μήκος της άγριας ακτής του Porto Selvaggiο. Αυτό το ταξίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε ομοιόμορφα άτομα και να κάνετε φίλους για τη ζωή.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Ποδηλασία στην Απουλία
Gay Group Trip: Ποδηλασία στην Απουλία
Gay Group Trip: Ποδηλασία στην Απουλία
Gay Group Trip: Ποδηλασία στην Απουλία
Gay Group Trip: Ποδηλασία στην Απουλία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Puglia
Ημέρα 1: Λέτσε
Μόλις φτάσετε στο κατάλυμά σας και κάνετε check in, θα σας υποδεχτούν οι αρχηγοί της ομάδας που θα συγκεντρώσουν την ομάδα και θα συζητήσουν την ατζέντα της επόμενης εβδομάδας. Το βράδυ θα είστε καλεσμένοι για ένα απεριτίφ στην ταράτσα μαζί με τους συναδέλφους σας ποδηλάτες.
Yoga Retreat στο Puglia Gay Group Trip
Ημέρα 2: Gian0caro

Μετά το πρωινό, θα συναντηθείτε και θα βεβαιωθείτε ότι το ποδήλατό σας είναι σωστά ρυθμισμένο και ασφαλές. Η σημερινή διαδρομή θα σας οδηγήσει στο Gian0caro. Αυτή ήταν η κύρια αγροτική βίλα κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε το τοπικό ψωμί και τα σπιτικά αρτοσκευάσματα. Μετά το διάλειμμά σας, θα κάνετε ποδήλατο στην Αδριατική θάλασσα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα, και είναι ένα τέλειο μέρος για να τραβήξετε φωτογραφίες από την όμορφη ακτογραμμή. Η τελευταία στάση θα είναι στο Αβαείο της Santa Maria di Cerrate. Θαυμάστε τη ρωμαϊκή αρχιτεκτονική. Στη συνέχεια, η ομάδα θα επιστρέψει στο Λέτσε για το βράδυ.


Είστε ελεύθεροι να κάνετε ό, τι θέλετε. Επισκεφθείτε το μπαρόκ κέντρο της πόλης ή σταματήστε στα κομψά μπαρ του, όπως το «Quanto Basta» για κοκτέιλ παγκόσμιας κλάσης που δημιουργήθηκε από τη μοντέρνα ιταλική Barmen. Έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε στην ομάδα για ένα βραδινό γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο.
Ομαδικό ταξίδι για τρέξιμο και πεζοπορία Salento
Ημέρα 3: Μάθημα μαγειρικής
Μετά το πρωινό, θα μεταφερθείτε σε ένα αγρόκτημα στο Salento. Εδώ θα δοκιμάσετε τις γαστρονομικές σας ικανότητες όπου θα παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής και θα μάθετε πώς να προετοιμάζετε μερικά παραδοσιακά πιάτα Salento. Η γευσιγνωσία είναι ένα ουσιαστικό μέρος, οπότε αφού θα απολαύσετε το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σας με την ομάδα!

Στη συνέχεια θα επιστρέψετε με το ποδήλατό σας και θα κατευθυνθείτε προς τη Cesine. Απολαύστε τη μακρά ποδηλατική διαδρομή που θα σας οδηγήσει στην εξοχή, περνώντας ελαιώνες και όμορφα τοπία. Θα φτάσετε επιτέλους στη θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια βουτιά στον ωκεανό ή να ξεκουραστείτε τα πόδια σας και να κολυμπήσετε στον υπέροχο ήλιο.
Puglia
Ημέρα 4: Οτράντο στην Ανατολική Ακτή
Μετά το πρωινό, θα πάρετε μια ιδιωτική μεταφορά στο Lago Azzurro, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως The Blue Lake. Αφού περάσετε λίγο χρόνο εδώ, θα επιστρέψετε κατά μήκος της ακτογραμμής όπου μπορείτε να θαυμάσετε το όμορφο τοπίο.

Στη συνέχεια θα φτάσετε στο Οτράντο όπου θα περάσετε λίγο χρόνο εξερεύνηση πριν πάτε για να δείτε τους όμορφους κολπίσκους του Σαλέντο, όπου θα δείτε τα βράχια της Σαντ Ανδρέας και τα κρυμμένα σπήλαια της ποίησης. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο Λέτσε για δείπνο.
Puglia
Ημέρα 5: Λέτσε στην Καλλίπολη
Σήμερα θα ολοκληρώσετε τη μεγαλύτερη διαδρομή του ταξιδιού, ξεκινώντας από το Λέτσε και καταλήγοντας στην Καλλίπολη. Η διαδρομή σας μεταφέρει στην ενδοχώρα, όπου θα κάνετε ποδήλατο μέσω του Coperti0, το οποίο είναι γνωστό για τα κελάρια κρασιού και την ιστορική του πόλη. Θα φτάσετε επιτέλους στην πόλη της Καλλίπολης.

Η πόλη είναι διάσπαρτη με μπαρόκ στιλ αρχιτεκτονικής και η πόλη είναι ένα δίκτυο σοκάκια και πλακόστρωτα δρομάκια. Θα κάνετε check in στο ξενοδοχείο σας και θα έχετε το υπόλοιπο της ημέρας για να εξερευνήσετε την πόλη ή να κατευθυνθείτε προς την παραλία.
Puglia
Ημέρα 6: Καλλίπολη
Σήμερα είναι ελεύθερος να εξερευνήσετε τις παραλίες της Καλλίπολης. Προχωρήστε στην ομοφυλοφιλική παραλία ή κατευθυνθείτε στην πόλη για ένα αξιοθέατο.
Puglia
Ημέρα 7: Καλλίπολη
Σήμερα είναι η τελευταία σας βόλτα με το ποδήλατο του ταξιδιού, θα κατευθυνθείτε στην όμορφη πόλη Santa Maria al Bag0. Από εδώ ήρθε η ώρα για μια άλλη περιπέτεια καθώς θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας με καγιάκ κατά μήκος της ακτής του Σαλέντο. Θα κάνετε κωπηλασία στο φυσικό καταφύγιο του Porto Selvaggio. Μετά από λίγο βόλτα, ήρθε η ώρα να επιστρέψετε για μια αποχαιρετιστήρια πίτσα και μπύρα σε ένα τοπικό εστιατόριο.
Puglia
Ημέρα 8: Αναχώρηση
Μετά το πρωινό, πείτε το τελευταίο σας καλό1 καθώς αναχωρείτε για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα