Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Προβηγκία και Βουργουνδία

Gay Group Trip:

Provence And Burgundy River Cruise

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Ξεκινώντας από το Παρίσι, αυτή η πολυτελής γκέι κρουαζιέρα στο ποτάμι θα σας οδηγήσει σε μια περιπέτεια ανακαλύψεων στη Γαλλία. Στην πορεία θα περάσετε από την Πόλη των Φώτων, την ιστορική συνοικία του Le Marais και ακόμη και τις κατακόμβες κάτω από το έδαφος. Μετά από όλα αυτά, θα μεταφερθείτε στη Λυών και θα επιβιβαστείτε στο Amadeus Provence. Περπατώντας στον ποταμό, θα κάνουμε στάσεις στην καλλιτεχνική πόλη της Αρλ, στο φυσικό πάρκο Camargue και στους αμπελώνες της Βουργουνδίας, ενώ θα απολαμβάνουμε τα καλύτερα γαλλικά φαγητά και κρασί.

Ημερομηνίες αναχώρησης

4 Ιουνίου 2024 Δευτέρα

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Προβηγκία και Βουργουνδία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Παρίσι
Ημέρα 1: Παρίσι
Ένας εκπρόσωπος μας θα σας συναντήσει στο αεροδρόμιο και θα σας συνοδεύσει στο ξενοδοχείο σας. Στη συνέχεια, θα σας προσφέρουμε ένα δείπνο καλωσορίσματος με όμορφη θέα στον Σηκουάνα. Στη συνέχεια, η κρουαζιέρα του δείπνου θα ξεκινήσει στις 18:30.
paris-1836415_960_720
Ημέρα 2: Παρίσι
Για τη δεύτερη μέρα, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο δραστηριότητες μισής ημέρας. Αν σας αρέσει μια μέρα παρακμής και ιστορίας, μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι στις Βερσαλλίες για να δείτε την έδρα των πρώην βασιλιάδων της Γαλλίας. Ή, μπορείτε να εξερευνήσετε τα κρυφά περάσματα του Παρισιού μέσω της δοκιμής κρασιού! Μια υπόγεια περιήγηση με κρασί προσφέρει μια ματιά στα θεμέλια του Παρισιού του 19ου αιώνα.
Λυών
Ημέρα 3: Παρίσι / Λυών
Μετά το πρωινό, αναχωρεί για το Amadeus Provence. Το μεσημέρι, θα επιβιβαστούμε στο τρένο στη Λυών. Τελειώνοντας τη μέρα με δείπνο στο πλοίο.
Τουρνουά
Ημέρα 4: Tournus / Mâcon
Την τέταρτη μέρα, θα σας μεταφέρουμε στην οχυρωμένη μεσαιωνική πόλη Brancion στο κέντρο της Βουργουνδίας. Αφού περπατήσουμε ανάμεσα στα ιστορικά κτίρια του Brancion, θα προχωρήσουμε στις οινοπαραγωγικές περιοχές του Mâcon. Εδώ, μπορείτε να τολμήσετε στην πρώην «πνευματική καρδιά» της Ευρώπης, το Cluny Abbey, και να μάθετε όλες τις βασικές ιστορίες στο μουσείο κρασιού.
Λυών
Ημέρα 5: Λυών
Θεωρούμενη από πολλούς ως η γαστρονομική πρωτεύουσα του κόσμου, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας έχει μια σειρά από βασικά αξιοθέατα για εξερεύνηση. Από τη Βασιλική του 0tre-Dame de Fourviere μέχρι το Μουσείο Καλών Τεχνών, η Λυών έχει πολλά αξιοθέατα που πρέπει να δείτε.
Λυών
Ημέρα 6: Λυών
Το πρωί μπορείτε να δείτε την πόλη με τον ελεύθερο χρόνο σας. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Avig0n, στο οποίο θα φτάσετε μέσω μιας χαλαρωτικής κρουαζιέρας στον ποταμό Ροδανό.
Αβινιόν
Ημέρα 7: Avig0n
Η παρακμή συνεχίζεται στο Avig0n, όπου θα επισκεφθείτε ένα από τα μεγάλα αριστουργήματα της αρχαιότητας, το Pont du Gard: ένα ρωμαϊκό υδραγωγείο τριών επιπέδων, ηλικίας άνω των τριών χιλιάδων ετών.
Αρλ
Ημέρα 8: Αρλ
Η Αρλ είναι η γραφική πόλη, που απαθανατίστηκε στο έργο του Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Κατά την επίσκεψή σας, θα αναγνωρίσετε πολλά τοπία από τους πίνακές του και θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το φυσικό πάρκο Camargue.
Tain
9η μέρα: Tour0n/Tain
Το Tour0n είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις της Γαλλίας. Κρυμμένοι στους αμπελώνες ανάμεσα στο Ερμιτάζ και τον ποταμό Ροδανό, θα περπατήσουμε στα ρωμαϊκά ερείπια και στα κάστρα του 16ου αιώνα που κατοικούν την πόλη.
βασιλική-2382830_960_720
Ημέρα 10: Λυών
Την τελευταία ημέρα, θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο της Λυών για την πτήση επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα