Ομαδική εκδρομή Gay: Ράφτινγκ στο Γκραντ Κάνυον

Gay Group Trip:

Grand Canyon River Rafting

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Αν ψάχνετε για μια περιπέτεια, τότε αυτό το ομαδικό ταξίδι γκέι είναι για εσάς. Ζήστε την εμπειρία της γκέι Αριζόνα με συναρπαστικές γρήγορες βόλτες με σχεδία και περάστε τις νύχτες σας κάτω από τα αστέρια απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα στο Γκραν Κάνυον.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδική εκδρομή Gay: Ράφτινγκ στο Γκραντ Κάνυον
Ομαδική εκδρομή Gay: Ράφτινγκ στο Γκραντ Κάνυον
Ομαδική εκδρομή Gay: Ράφτινγκ στο Γκραντ Κάνυον
Ομαδική εκδρομή Gay: Ράφτινγκ στο Γκραντ Κάνυον
Ομαδική εκδρομή Gay: Ράφτινγκ στο Γκραντ Κάνυον

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Αρχιτεκτονική-1846684_1920
Ημέρα 1: Άφιξη στο Λας Βέγκας
Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας, θα συναντηθείτε με τους συνταξιδιώτες και τον ξεναγό σας στο ίδιο το Λας Βέγκας. Απόψε μπορείτε να περάσετε το βράδυ στον ελεύθερο χρόνο σας, μετά από μια γρήγορη εισαγωγή από τον ξεναγό φυσικά. Γιορτάστε την πρώτη σας νύχτα με στυλ ή πάρτε ένα νωρίς το βράδυ για να προετοιμαστείτε για την εβδομάδα που ακολουθεί - η επιλογή είναι δική σας.
πέταλο-bend-1908283_1920
Ημέρα 2: Lees Ferry προς Badger Creek Rapids
Αναμένετε ένα νωρίς ξεκίνημα σήμερα καθώς ξεκινάμε την περιπέτειά μας. Θα πάρουμε ένα λεωφορείο για το Lees Ferry, που βρίσκεται εκεί όπου ο ποταμός Paria συναντά τον ποταμό Κολοράντο, αυτό το φέρι προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο Grand Canyon. Στη διαδρομή θα πάρουμε ό,τι εξοπλισμό χρειαζόμαστε στη διαδρομή, πριν φτάσουμε στον ποταμό Κολοράντο για μεσημεριανό γεύμα. Ανυπομονήστε να δείτε έναν από τους πιο εμβληματικούς κατοίκους του φαραγγιού, τον Great Blue Heron, προτού πλησιάσουμε στο Badger Creek Rapids. Αφού μελετήσουμε τη γεωλογία και την ιστορία από τον ξεναγό σας, θα βρούμε μια παραλία για να οργανώσουμε κατασκήνωση για τη νύχτα που ακολουθεί.
grand-canyon-vista-2357832_1920
Ημέρα 3: Ερείπια Anasazi
Ξυπνήστε με ένα πλούσιο μαγειρεμένο πρωινό πριν επιστρέψετε στη σχεδία. Μόλις 2 μίλια κάτω από το ποτάμι βρίσκεται το Roaring Twenties, ένα τμήμα του ποταμού που περιλαμβάνει μια σειρά από ορμητικά νερά σε γρήγορη διαδοχή. Μόλις τα ορμητικά νερά σας ξυπνήσουν, θα σταματήσουμε στο South Canyon για να ξεκινήσουμε μια σύντομη πεζοπορία στα ερείπια της Ινδίας Anasazi. Αυτά τα ινδικά ερείπια φιλοξενούν το υπέροχο παλάτι Cliff, καθώς και είναι γεμάτα με θραύσματα αγγείων 700 ετών. Αφού εξερευνήσετε τα ερείπια, θα κατευθυνθούμε στο σπήλαιο Redwall, όπου θα έχετε την επιλογή να σκαρφαλώσετε στον βράχο ή απλώς να απορροφήσετε λίγη από τη φυσική ομορφιά του. Για να χαλαρώσει το βράδυ, το δείπνο θα σερβίρεται φρέσκο ​​από έναν ολλανδικό φούρνο στο ποτάμι.
grand-canyon-2835690_1280
Ημέρα 4: Sipapu
Για άλλη μια φορά θα ξεκινήσουμε τη μέρα με ένα νόστιμο πρωινό, μετά το οποίο θα ταξιδέψουμε στο ρεύμα προς το Nankoweap Canyon. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε σε ένα ακόμη μεγαλύτερο ερείπιο Anasazi/Hisatsi0m, για να απολαύσουμε πιο εκπληκτική θέα. Μετά από μια εντυπωσιακή πεζοπορία, θα μπούμε επίσημα στο Grand Canyon. Ανυπομονήστε για μερικά από τα πιο απαιτητικά rapid σήμερα, με το νερό να πέφτει 25 πόδια κατά μήκος της διαδρομής.
yellowstone-2314024_1920
Ημέρα 5: Hance Rapids
Οι λάτρεις του ράφτινγκ προετοιμάζονται καθώς σήμερα θα συναντήσουμε τα μεγαλύτερα ορμητικά νερά σε αυτό το ταξίδι, τα Χανς Ράπιντς. Η διαδρομή περιλαμβάνει πολλές ανατροπές και στροφές, καθώς και μια τεράστια πτώση 30 ποδιών. Κάντε ένα σύντομο διάλειμμα για να απολαύσετε το τοπίο καθώς τα ορμητικά νερά αραιώνουν για λίγο. Σύντομα όμως θα προσεγγίσουμε το Sockdolager Rapid, το Grapevine Rapids, το Pipe Spring Rapids, το Granite Rapids, το Horn Creek Rapids και τα τρομακτικά Hermit Rapids. Μετά από μια συναρπαστική μέρα ράφτινγκ, θα έχετε την ευκαιρία να ανεβείτε στον κολπίσκο Shinumo σε έναν μικρό καταρράκτη. Χαλαρώστε στην ηρεμία του νερού πριν τακτοποιηθείτε για τη νύχτα.
grand-canyon-1603071_1920
Ημέρα 6: Stone Creek
Σήμερα θα περάσουμε τη μέρα πεζοπορώντας. Ανυπομονήστε να εξερευνήσετε το χάσμα των ξωτικών, το φαράγγι Blacktail και το Stone Creek. Θα επισκεφθούμε επίσης για λίγο το Dubendorff Rapids, που προσφέρει μερικά από τα πιο όμορφα αξιοθέατα που έχει να προσφέρει το Grand Canyon. Το βράδυ, θα απολαύσετε ένα ακόμη δείπνο μαγειρεμένο δίπλα στη φωτιά.
canyonlands-1730077_1920
Ημέρα 7: Lava Falls Rapids
Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ακόμη μαγειρεμένο πρωινό πριν ξεκινήσουμε τα Upset Rapids, τα οποία είναι γνωστά για την τρομερή φύση τους. Θα περάσουμε επίσης από το Hualapai Indian Reservation στο δρόμο μας προς την επόμενη τοποθεσία. Το after0on θα αποτελείται από πολλές πεζοπορίες στο National Canyon και μεσημεριανό γεύμα στο Fern Glen Rapids. Μετά το μεσημεριανό γεύμα θα ανακαλύψουμε τους περίφημους καταρράκτες Lava Rapids, πριν χαλαρώσουμε με δείπνο και ποτά πίσω στην κατασκήνωση.
βαρκάδα-1251431_1280
Ημέρα 8: Κολοκύθες
Σήμερα θα επισκεφθείτε το Pumpkin Springs, μια πηγή ζεστού νερού που βρίσκεται στο φαράγγι. Απολαύστε ένα τοπίο καθώς γευματίζετε, καθώς αυτή θα είναι η τελευταία σας νύχτα στο ποτάμι. Απόψε περιμένετε να αφεθείτε σε ένα νόστιμο αποχαιρετιστήριο δείπνο πριν χαλαρώσετε για τη νύχτα.
βαρκάδα-1829208_1920
Ημέρα 9: Τέλος του Canyon
Ολοκληρώστε το γκέι ομαδικό σας ταξίδι στη γραφική λίμνη Mead. Αυτή η λίμνη είναι ιδανική για κολύμπι, καθώς τα ορμητικά νερά του ποταμού Κολοράντο δεν μπορούν να εντοπιστούν από εδώ. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψουμε με στυλ με ένα ταχύπλοο, το οποίο θα μας παραδώσει στο λεωφορείο για να μας μεταφέρει στο Λας Βέγκας. Περάστε το βράδυ σε ένα κοντινό εστιατόριο/μπαρ, προτού παρακολουθήσετε ένα από τα διάσημα σόου του Λας Βέγκας ή απλώς απολαύστε το ανανεωμένο casi0.
road-1303617_1920
Ημέρα 10: Αναχώρηση
Αποχαιρετήστε τους συνοδούς σας, τον ξεναγό και το Λας Βέγκας, καθώς αποχαιρετάμε αυτήν την περιπέτεια ράφτινγκ ομοφυλοφίλων.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα