Puglia

Gay Group Trip:

Food And Wine In Puglia

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Αυτή η υπέροχη περιήγηση με φαγητό και κρασί σας επιτρέπει να ανακαλύψετε την κλασική κουζίνα της Απουλίας. Είναι σαν το κλασικό ιταλικό φαγητό, η Απουλία έχει μεσογειακές επιρροές και βασίζεται πάντα σε εποχιακά προϊόντα. Χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα υλικά και δημιουργώντας συναρπαστικά ζωντανά πιάτα.

Αυτό το ταξίδι συνδυάζει αξιοθέατα στην περιοχή με μαθήματα μαγειρικής με το Bear Naked Chef, εκδρομές σε τοπικές αγορές και νόστιμα γεύματα τριών πιάτων το βράδυ. Ετοιμαστείτε να αφήσετε τους γούστους σας να εκπλαγούν σε αυτό το υπέροχο ομαδικό ταξίδι gay στην Ιταλία. Θα μείνετε σε όμορφα καταλύματα καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε ανθρώπους με το ίδιο πνεύμα.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Φαγητό και κρασί στην Απουλία
Gay Group Trip: Φαγητό και κρασί στην Απουλία
Gay Group Trip: Φαγητό και κρασί στην Απουλία
Gay Group Trip: Φαγητό και κρασί στην Απουλία
Gay Group Trip: Φαγητό και κρασί στην Απουλία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Ημέρα 1: Απουλία

Σήμερα θα παραλάβετε από το αεροδρόμιο (είτε στο Μπάρι είτε στο Μπρίντιζι) και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο Masseria που είναι μια όμορφη ιστορική αγροικία που έχει μετατραπεί εκ νέου σε ξενοδοχείο. Απολαύστε το Wi-Fi, την πισίνα και τη βεράντα. Το βράδυ θα απολαύσετε ένα νόστιμο δείπνο τριών πιάτων που θα ετοιμάσει ο Bear Naked Chef. Περιλαμβάνεται το κρασί!


Περιλαμβάνονται γεύματα: Δείπνο (τρία πιάτα με κρασί).
Ημέρα 2: Locorotondo

Μετά το πρωινό, είναι ώρα για το πρώτο σας μάθημα μαγειρικής με έναν τοπικό σεφ. Θα διδαχθείτε πώς να ετοιμάζετε τοπικά πιάτα χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα και επαγγελματικές τεχνικές. Δεδομένου ότι 0 πράγμα τόσο νόστιμο πρέπει να πάει χαμένο, θα απολαύσετε τα αριστουργήματά σας για μεσημεριανό γεύμα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε στο Locorotondo που είναι μια όμορφη πόλη με θέα στην κοιλάδα Itrian. Θα δειπνήσετε σε ένα εστιατόριο όπου το φαγητό παρασκευάζεται με παραδοσιακές μεθόδους. Περιλαμβάνεται κρασί.


Περιλαμβάνονται γεύματα: Πρωινό, Μεσημεριανό και Δείπνο (τρία πιάτα με κρασί).
Puglia
Ημέρα 3: Alberobello To Ostuni

Σήμερα μετά το πρωινό, θα αναχωρήσετε για το Alberobello, το οποίο είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Εξερευνήστε τους δρόμους με ασβεστολιθικά τείχη και την ιστορία που βρίσκεται μέσα τους.


Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε προς την Poligna0, η οποία είναι γνωστή για τα εκπληκτικά γαλαζοπράσινα νερά και τη γραφική ακτογραμμή της. Απολαύστε το μεσημεριανό γεύμα εδώ με θέμα την Αδριατική ακτή της Απουλίας. Σκεφτείτε νόστιμα φρέσκα θαλασσινά και τοπικά προϊόντα. Το βράδυ θα κατευθυνθείτε στο Ostuni για δείπνο.


Είναι μια εξαιρετική εμπειρία δείπνου απόψε καθώς θα κατευθυνθείτε σε ένα εστιατόριο με αστέρια Michelin, όπου τα πιάτα περιλαμβάνουν παραδοσιακή κουζίνα της Πούγιας με μια στροφή.


Περιλαμβάνονται γεύματα: Πρωινό και μεσημεριανό γεύμα (τρία πιάτα με κρασί).
Alberobello
Ημέρα 4: Αγορά τροφίμων

Μετά το πρωινό, θα κατευθυνθείτε στις αγορές φρέσκων τροφίμων στη Martina Franca. Θα οδηγηθείτε στις αγορές και αφού έχετε τα επιλεγμένα συστατικά, θα επιστρέψετε στο ξενοδοχείο όπου θα κατευθυνθείτε κατευθείαν στην κουζίνα για να προετοιμάσετε ένα υπέροχο γεύμα. Θα μάθετε πώς να φτιάχνετε φρέσκα ζυμαρικά από το μηδέν.


Γεύματα: Πρωινό, ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα και δείπνο (συμπεριλαμβάνεται κρασί).
Yoga Retreat στο Puglia Gay Group Trip
Ημέρα 5: Solento To Lecce

Σήμερα θα επισκεφθείτε ένα τοπικό οινοποιείο όπου θα δοκιμάσετε κρασιά που παράγονται στην Απουλία. Θα περιηγηθείτε στους τοπικούς αμπελώνες και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο Λέτσε για μεσημεριανό γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο. Μετά το γεύμα θα εξερευνήσετε τη Λέτσε θαυμάζοντας την τοπική αρχιτεκτονική. Υπάρχουν πολλά μοντέρνα μπουτίκ καφέ και καταστήματα για εξερεύνηση. Το δείπνο θα γίνει σε πιτσαρία.


Γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.
Salento Food and Wine Tour Ομαδικό ταξίδι γκέι
Ημέρα 6: Γευσιγνωσία ελαιολάδου και αποχαιρετιστήριο πάρτι

Μετά από ένα υπέροχο πρωινό, θα κατευθυνθείτε σε ένα «Frantoio», ένα παραδοσιακό αγρόκτημα που παράγει ελαιόλαδο. Θα ενημερωθείτε για την ιστορία του ελαιολάδου και θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους.


Θα επιστρέψετε στη Masseria όπου θα ετοιμάσετε το τελικό γεύμα σας ως ομάδα. Δεν θα μαγειρεύετε μόνο για εσάς, αλλά και για μερικούς από τους ντόπιους.


Μετά το δείπνο, θα πραγματοποιηθεί πάρτι στο ξενοδοχείο με τους ντόπιους.


Γεύματα: Πρωινό, ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα και δείπνο (τέσσερα πιάτα με κρασί).
Σόλεντο
Ημέρα 7: Αναχώρηση
Μετά το πρωινό, πείτε αντίο στους νέους φίλους σας και στην Απουλία καθώς αναχωρείτε για το αεροδρόμιο για να πάρετε την πτήση σας στον επόμενο προορισμό σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα