Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Νεπάλ και Μπουτάν

Gay Group Trip:

Nepal And Bhutan Exploration

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Είστε έτοιμοι να ζήσετε τα Ιμαλάια; Κατά τη διάρκεια αυτού του ομαδικού γκέι ταξιδιού, θα δείτε τις σημαντικότερες τοποθεσίες αυτών των συναρπαστικών χωρών. Από τα μοναστήρια mountai0us μέχρι την αισθητηριακή υπερφόρτωση των δρόμων του Κατμαντού, αυτό το ταξίδι που διευρύνει το μυαλό θα σας μείνει αξέχαστο. 

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Νεπάλ και Μπουτάν
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Νεπάλ και Μπουτάν
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Νεπάλ και Μπουτάν
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Νεπάλ και Μπουτάν
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Νεπάλ και Μπουτάν

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Νέο Δελχί
Ημέρα 1: Άφιξη στο Νέο Δελχί
Θα σας καλωσορίσει στο αεροδρόμιο ένας από τους εκπροσώπους μας και θα μεταφερθείτε στο Radisson Blu Plaza Hotel, όπου θα περάσετε την πρώτη σας νύχτα. 
Νεπάλ
Ημέρα 2: Κατμαντού στο Pasupatinath
Θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί έτοιμοι να πετάξετε στο Κατμαντού, την πρωτεύουσα του Νεπάλ. Όταν φτάσετε σε αυτή την εντυπωσιακή πόλη, θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο για check-in. Μόλις τακτοποιηθείτε όλοι, θα ξεκινήσει η περιήγηση στα αξιοθέατα, που θα σας μεταφέρει σε έναν από τους πιο σημαντικούς ινδουιστικούς ναούς, τον Πασουπατινάθ - έναν βασικό προορισμό προσκυνήματος.

Η περιοδεία θα συνεχιστεί μέχρι την πόλη Boudhanath, όπου γίνονται πολλές ιερές τελετές και εορτασμοί, και οι Βουδιστές από μακρινό σε όλο το Νεπάλ και το Μπουτάν συγκεντρώνονται. 
Πατάν
Ημέρα 3: Πόλη του Πατάν προς Μπαχταπούρ
Η πόλη Patan έχει τη φήμη για την παραγωγή των καλύτερων καλλιτεχνών και τεχνιτών και χρονολογείται από το 299 μ.Χ. Θα δείτε τον υπέροχο χρυσό ναό και τον ναό Krishna στην πλατεία Patan Durbar. 

Αφού απολαύσετε ένα πλούσιο γεύμα, η ξενάγηση θα συνεχιστεί στο Bhaktapur. Η πόλη φημίζεται για το μεγαλοπρεπές ανακτορικό συγκρότημα που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο, που περιβάλλεται από πολλούς εξίσου εντυπωσιακούς παραδοσιακούς ναούς. Η κατοικία του πρώην βασιλιά, "Pachpan Jhyaley Mahal" (Παλάτι των 55 παραθύρων) στη μέση της πλατείας Durbar είναι κάτι που πρέπει να δείτε. Περισσότερα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Big Bell, τη Golden Gate, τον ναό Nyatapola με πέντε επίπεδα και τον ναό Bhairab.
Κατμαντού
Ημέρα 4: Κατμαντού στο Swayambhunath
Την τέταρτη μέρα, θα επισκεφθείτε το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO στην πλατεία του Κατμαντού Durbar. η βασιλική οικογένεια του Νεπάλ διέμενε στο παλάτι Hanuman Dhoka. Γύρω από το παλάτι υπάρχουν πολλοί ναοί αφιερωμένοι σε διαφορετικούς θεούς, όπως ο Σίβα ο Καταστροφέας, ο Βισνού ο Συντηρητής, ο Ίντρα ο Θεός της Βροχής και η Θεά Ταλέτζου, η τελευταία από τις οποίες είναι ανοιχτή μόνο μία μέρα το χρόνο στο ευρέως διάσημο φεστιβάλ Dashain.

Θα βρείτε επίσης τον ναό της Παρθένου Ζωντανής Θεάς. Στη συνέχεια, θα επισκεφθείτε την παλαιότερη βουδιστική Στούπα στον κόσμο - το Swayambhunath. Αυτό το εξαιρετικό μνημείο βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου, αγναντεύοντας την πόλη του Κατμαντού και λέγεται ότι είναι εκεί όπου το Ε1 του Βούδα που βλέπει τα πάντα παρακολουθεί τον κόσμο.

Εδώ θα βρείτε πολλούς πίθηκους να γλεντάνε τριγύρω, κάτι που οδήγησε στο αναπόφευκτο παρατσούκλι: "Tonkey Temple". 
κινέζικος θεός-2126296_1920
Ημέρα 5: Paro To Thimphu
Την πέμπτη μέρα, θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για μια πτήση στην Πάρο. Από εδώ, θα οδηγηθείτε στο Τιμπού, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Μπουτάν. Έχουμε προγραμματίσει αυτήν την ημέρα ως ημέρα ανάπαυσης, αλλά είστε ελεύθεροι να αναλάβετε ατομικές ή ομαδικές δραστηριότητες.  
Τιμπού
Ημέρα 6: Thimphu
Την έκτη μέρα, μπορείτε να περιμένετε μια εντυπωσιακή έκθεση με τα καλύτερα της πρωτεύουσας του Μπουτάν. Το πρωί, θα ξεκινήσετε με μια εκδρομή στη Σχολή Τεχνών & Χειροτεχνίας και στο Μουσείο Λαϊκής Κληρονομιάς, ένα παραδοσιακό σπίτι που προβάλλει την αγροτική ζωή.

Θα βρείτε επίσης έναν από τους παλαιότερους ναούς στην κοιλάδα, αφιερωμένο στη βουδιστική εκπόρευση της συμπόνιας - το Avalokiteshvara, όπου θα βρείτε εκπληκτική θέα. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, θα επισκεφθείτε το Memorial Chorten, το οποίο έχει όμορφες κατασκευές με χρυσά κωδωνοστάσια, καμπάνες και ένα καταφύγιο άγριας ζωής για το εθνικό ζώο του Μπουτάν, το Τακίν.
Punakha
Ημέρα 7: Thimphu To Punakha
Η Punakha ήταν η πρωτεύουσα του Μπουτάν μέχρι τη δεκαετία του 1960 και εξακολουθεί να διατηρεί τη βασιλική της ατμόσφαιρα. Θα επισκεφθείτε τα 108 μνημεία Στούπας που χτίστηκαν από τη μεγαλύτερη βασίλισσα Μητέρα της χώρας, τον Ashi Dorji Wangmo Wangchuk.

Μετά από αυτό, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον ναό γονιμότητας του ChimiLakhang στην κοιλάδα Punakha. Θα επισκεφθείτε επίσης το πανέμορφο αρχαίο φρούριο Punakha Dzong. Αυτό το φρούριο περιέχει πολλούς καλοδιατηρημένους θησαυρούς από το μακρινό παρελθόν του Μπουτάν. 
Punakha
Ημέρα 8: Punakha To Paro
Η Πάρο διακρίνεται από πολλά ιερά και ιστορικά κτίρια. Η Κοιλάδα του Πάρου είναι επίσης ένα must-see.

Εδώ θα επισκεφθείτε το Εθνικό Μουσείο, Ta Dzong, όπου θα βρείτε σημαντικά έργα τέχνης και μια συλλογή εθνικής ιστορίας. Η ξενάγηση θα σας μεταφέρει επίσης στο μεγάλο βουδιστικό μοναστήρι και το φρούριο του Rinpung Dzong, αλλιώς γνωστό ως το «φρούριο του σωρού των κοσμημάτων».

Το υπόλοιπο της ημέρας είναι στον ελεύθερο χρόνο σας. 
Tigernest Kloster Bhutan
Ημέρα 9: Πάρο
Σήμερα θα κάνουμε μια πεζοπορία μέχρι την Πάρο Τακτσάνγκ, αλλιώς λέγεται η «Φωλιά της Τίγρης». Το μοναστηριακό καταφύγιο είναι χτισμένο σε ύψος 0μ σε ένα βράχο πάνω από την κοιλάδα του Πάρου. Αυτός είναι ο πιο διάσημος ναός στο Μπουτάν και είναι ένας πολύ σεβαστός τόπος προσκυνήματος. Για να κλείσετε τη μέρα, θα απολαύσετε ένα γεύμα σε ένα παραδοσιακό τεϊοποτείο με απαράμιλλη θέα στο μοναστήρι. 
Ημέρα 10: Αναχώρηση
Θα παραληφθείτε στο ξενοδοχείο και θα οδηγηθείτε στο αεροδρόμιο, έτοιμοι να πάρετε την πτήση σας πίσω στο σπίτι.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα