Gay Group Trip: Greek Island Hopping

Gay Group Trip:

Greek Island Hopping

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Αυτό το γκέι ομαδικό ταξίδι δεν βασίζεται σε ένα αυστηρό δρομολόγιο, οπότε θα έχετε άφθονο χρόνο για να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε την Ελλάδα με μια ομάδα ομοϊδεατών ανδρών. Σε αυτό το ταξίδι, θα εξερευνήσετε τα οφέλη του island hopping - συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών στη Μήλο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη - και την Αθήνα, στην ηπειρωτική χώρα.

Ημερομηνίες αναχώρησης

22 Μαΐου 2024 Τρίτη

Κυριακή 3 Ιουνίου 2024

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2024

11 Σεπτεμβρίου 2024 Τρίτη

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2024

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Greek Island Hopping
Gay Group Trip: Greek Island Hopping
Gay Group Trip: Greek Island Hopping
Gay Group Trip: Greek Island Hopping
Gay Group Trip: Greek Island Hopping

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Αθήνα
Ημέρες 1 και 2: Αθήνα
Οι προορισμοί του ταξιδιού δεν θα αλλάξουν αλλά οι χρόνοι των ελληνικών πλοίων ενδέχεται να αλλάξουν τη σειρά του δρομολογίου.

Θα σας καλωσορίσει στο αεροδρόμιο ένας από τους εκπροσώπους μας και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο. Τότε θα είναι καιρός να επισκεφθείτε την Ακρόπολη, μια λαμπερή ακρόπολη σε έναν λόφο που περιέχει τον Παρθενώνα, πραγματικά ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια στη γη. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο που στεγάζει μερικά από τα θαύματα της αρχαίας Ελλάδας. Τότε θα είναι καιρός να εξερευνήσετε τη σύγχρονη Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της νυχτερινής της ζωής. 
Μήλος - Ελλάδα
Ημέρες 3 έως 5: Μήλος
Ώρα να πάμε στο νησί. Θα ξεκινήσουμε στη Μήλο, ένα από τα λιγότερο γνωστά νησιά αλλά ένα ακαταμάχητο. Περιτριγυρισμένο από εκπληκτικές παραλίες, αρχαία ερείπια και φιλικούς ντόπιους, αυτή είναι μια ανεξερεύνητη γωνιά του παραδείσου.

Η αγαπημένη μας Ελληνίδα μαμά είναι μια ντόπια που θα μας πει τα πάντα για το νησί της. Θα σας ταξιδέψουμε επίσης στο νησί με ένα όχημα ATV. Τότε αναμφίβολα θα απολαύσετε τον ήλιο στην παραλία.
Σαντορίνη
Ημέρες 6 και 7: Σαντορίνη
Θα φτάσετε στο αεροδρόμιο της Θήρας και θα μεταφερθείτε στο κατάλυμα σας με θέα στη Σαντορίνη και το Αιγαίο Πέλαγος. Ως ένα από τα πιο διάσημα νησιά του κόσμου, είναι ένας τόπος μεγάλης πολυπλοκότητας και φυσικής ομορφιάς. θα ερωτευτείτε τις παραλίες, τα ηλιοβασιλέματα, τις ιαματικές πηγές και τα οινοποιεία.

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε, να πιείτε και να απολαύσετε τη ζωή από τη Σαντορίνη.  
Σαντορίνη
Ημέρες 8, 9 και 10: Μύκονος
Η Μύκονος είναι φυσικά διάσημη για τη ζωντανή γκέι σκηνή και την έντονη νυχτερινή ζωή της. Από γκέι ξενοδοχεία όπως το Elysium μέχρι μπαρ όπως το Jackie O's, για να μην αναφέρουμε την gay παραλία, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε και να δείτε. 

Αυτός είναι ένας υπέροχος προορισμός για πάρτι σε ένα γαλήνιο νησί που περιβάλλεται από ερείπια από τον Αρχαίο κόσμο. Τι δεν αρέσει;
Αθήνα
Ημέρες 11 και 12: Αθήνα
Για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας θα επιστρέψουμε στην Αθήνα. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ψώνια, να εξερευνήσετε μουσεία, τη νυχτερινή ζωή και την κουζίνα. Τότε θα είναι καιρός να πούμε αντίο, Ελλάδα. 
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα