Λισαβόνα

Λισαβόνα · Γκέι παραλίες

Το λιμάνι της Λισαβόνας φιλοξενεί μερικές υπέροχες παραλίες. Γκέι άντρες που θέλουν να ανανεώσουν το κεφάλι τους για το Beach 19.

Λισαβόνα · Γκέι παραλίες

Costa da Caparica
Εικονίδιο τοποθεσίας

Δήμος Almada, Sétubal, Λισαβόνα, Πορτογαλία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 10 ψηφοφορίες

Δημοφιλής περιοχή παραλίας κοντά στην πόλη της Λισαβόνας (15 λεπτά με το αυτοκίνητο). Αν θέλετε λίγο ήλιο και διασκέδαση σε μια χαλαρή κλίμακα, τότε η παραλία στο Costa da Caparica είναι για εσάς.

Λιγότερο γυμνό και περισσότερη ατμόσφαιρα πάρτι είναι η σειρά της ημέρας εδώ. Αλλά καθώς πηγαίνετε πιο νότια, η περιοχή γίνεται πιο μοντέρνα και λιγότερο γεμάτη.

Φτάστε το απόγευμα, πιείτε κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα και μετά κατευθυνθείτε προς το χωριό για διασκέδαση αργά το βράδυ.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 6-Οκτ-2023

Beach 19
Εικονίδιο τοποθεσίας

δήμος Almada, περιοχή Sétubal, Λισαβόνα, Πορτογαλία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 36 ψηφοφορίες

Η παραλία 19 ή Praia de Bela Vista είναι η πιο δημοφιλής γκέι παραλία γυμνών της Πορτογαλίας και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Βρίσκεται στο νότιο άκρο της Costa da Caparica, στην περιοχή συχνάζουν οι ηλιόλουστες που αφήνουν λίγα στη φαντασία. Κανείς δεν κολλάει το βλέφαρο ό,τι κι αν κάνετε ή δεν κάνετε, και υπάρχει άφθονο χώρο αν θέλετε ένα σημείο άμμου για τον εαυτό σας.

Οι κοντινοί χώροι προσφέρουν ποτά, φαγητό και δωρεάν Wi-Fi. Πολλές γκέι κρουαζιέρες πραγματοποιούνται αργά το απόγευμα, κυρίως στους αμμόλοφους και τη δασική περιοχή. Μετά το ηλιοβασίλεμα, η παραλία γίνεται μάλλον κενή και ανασφαλής.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Οκτ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.