Πολυτελή ξενοδοχεία στο Μαϊάμι

Πολυτελή ξενοδοχεία στο Μαϊάμι

Το Μαϊάμι έχει πολλά πολυτελή ξενοδοχεία για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένης μιας παγκόσμιας κλάσης από ακίνητα της περιόδου Art Deco

Μαϊάμι · Πολυτελή ξενοδοχεία

1 Hotel South Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

2341 Collins Ave, Μαϊάμι

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Οικολογική πολυτέλεια. Μπροστά στον ωκεανό. Μεγάλα Δωμάτια. Μεταξύ Mid-Beach και South Beach.
1 Το Hotel South Beach Miami είναι ένα πολυτελές, ηλιόλουστο ξενοδοχείο μπροστά στον ωκεανό, φιλικό προς την οικογένεια και ιδανικό για σόλο και ζευγάρια. Το Eco-luxury ξενοδοχείο διαθέτει έναν «ζωντανό τοίχο» 900 μέτρων που φιλοξενεί 11,000 τοπικές ποικιλίες φυτών. Τα υπέροχα μεγάλα δωμάτια, με μαρμάρινες μπανιέρες της Καλκούτας και σπάνιο σκαθάρι του Κολοράντο σκοτώνουν το ξύλο πεύκου, προσφέρουν μια χαλαρωτική και πολυτελή διαμονή.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη μέση μεταξύ South Beach και Mid-Beach, το οποίο είναι ευνοϊκό καθώς προσφέρει πρόσβαση στη νυχτερινή ζωή της South Beach (Palace Bar και ΣΥΣΤΡΟΦΗ 5 λεπτά με το αυτοκίνητο) και τα ανερχόμενα εστιατόρια Mid-Beach (λιγότερο από 15 λεπτά με το αυτοκίνητο).

Οι επιλογές φαγητού στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν ένα βίγκαν εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, το Habitat, ένα σύγχρονο μεξικάνικο εστιατόριο που ειδικεύεται σε νόστιμα μικρά πιάτα και φρέσκα θαλασσινά.

Εδώ δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην εμπειρία της «ημερήσιας ζωής», η οποία είναι ιδανική για μια οικογένεια, καθώς προσφέρουν υπηρεσίες φύλαξης παιδιών και Kid's Club για τους καλεσμένους τους.
Χαρακτηριστικά:
Πρόσθετο μπάνιο
μπέιμπι σίτερ
Μπαρ
παραλία
Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου
Οικογενειακά δωμάτια
Γυμναστήριο
τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
Δωρεάν Wi-Fi
πλυντήριο
στάθμευση
Πισίνα
ιδιωτική παραλία
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Four Seasons Hotel Miami
Εικονίδιο τοποθεσίας

1435 Brickell Ave, Μαϊάμι

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. ΛΑΜΠΡΌΣ. Διακοσμητική τέχνη. Πολυτελή. Κεντρική τοποθεσία. Φιλικό προς κατοικίδια.
Το Four Seasons Hotel Miami, μέρος του παγκόσμιου franchise, προσφέρει πολυτελείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια πολυτελή εμπειρία.

Το ξενοδοχείο προσφέρει εκπληκτικές προσφορές, όπως το EDGE Steak and Bar, όπου σερβίρουν λιχουδιές από τραπέζι σε τραπέζι σε ένα αρτ ντεκό περιβάλλον. Εναλλακτικά, κατευθυνθείτε στο σαλόνι δίπλα στην πισίνα Bahia όπου προσφέρουν πιάτα εμπνευσμένα από τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, συνοδευόμενα από τεκίλα reposado, το οποίο είναι αποκλειστικά αποκλειστικό για τις Four Seasons.

Λόγω της εξαιρετικής του θέσης στην οικονομική περιοχή του Downtown Miami, απέχει μόλις 17 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη νότια παραλία, 14 λεπτά με τα πόδια από το Brickell City Center και το εμπορικό κέντρο Downtown Miami απέχει μόλις 8 λεπτά με το αυτοκίνητο. Αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να βρίσκονται στη μέση της φασαρία.
Χαρακτηριστικά:
καφετέρια
Υπηρεσία στεγνού καθαρισμού
Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου
Γυμναστήριο
Μαθήματα γυμναστικής
Δωρεάν Wi-Fi
Χρηματοκιβώτιο ρεσεψιόν
κομμωτήριο
Πρόσβαση λιμουζίνας/του αυτοκινήτου της πόλης
Πισίνες
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Χώρος στάθμευσης
Ιαματική πηγή
υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων
SLS Brickell Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

1300 S Miami Ave, Μαϊάμι

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Μοντέρνο. ΛΑΜΠΡΌΣ. Midway Between Downtown Miami και South Beach. Πολυτελές σύγχρονο εσωτερικό. Κοντά στο Gay Nightlife.
Το SLS Brickell Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που είναι ιδανικό τόσο για τον εξερευνητή όσο και για τον επαγγελματία που εργάζεται λόγω της θέσης του στην οικονομική περιοχή. Το σύγχρονο εσωτερικό των δωματίων προσφέρει μια κομψή και παιχνιδιάρικη, αλλά άνετη διαμονή. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ένα υπέροχο ιδιωτικό μπαλκόνι όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτό ή μπορείτε να επιλέξετε το εστιατόριο του ξενοδοχείου που ειδικεύεται στα γαστρονομικά μενού τάπας θαλασσινών!

Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει μια καλή ισορροπία μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού, καθώς παρέχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Μαϊάμι, ενώ η South Beach απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Για όσους αναζητούν μια βραδινή έξοδο, τα δημοφιλή γκέι μπαρ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, καθώς και επιλογές για φαγητό.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Πρωινός μπουφές
Καφετιέρα και Μίνι Μπαρ.
θυρωρός
γυμναστήριο
Δωρεάν Wi-Fi
Hot Tub
Μεγάλα ντους
πλυντήριο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.