#hong-kong-island-8211-causeway-bay

Gay Hong Kong · Πολυτελή ξενοδοχεία

Τα πολυτελή ξενοδοχεία στο Χονγκ Κονγκ δεν έρχονται φθηνά. Αλλά αυτή είναι η πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ασίας με απαράμιλλο επίπεδο αίγλης και λάμψης.

Πολυτελή ξενοδοχεία ομοφυλόφιλων στο Χονγκ Κονγκ ανά περιοχή

Gay Hong Kong · Πολυτελή ξενοδοχεία

Νησί Χονγκ Κονγκ - SoHo / Central

Οι διάσημες ψυχαγωγικές συνοικίες του Χονγκ Κονγκ, το SoHo και το Central-Mid-Levels Escalator έχουν μια τεράστια επιλογή από εστιατόρια, καταστήματα, γκαλερί και ξενοδοχεία.

Η περιοχή μέσα και γύρω από το Lan Kwai Fong είναι γνωστή για την έντονη νυχτερινή ζωή της, με πολλούς δημοφιλείς γκέι χώρους όπως ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ και  Κεντρική σάουνα κυλιόμενων σκαλών.
Hotel LKF by Rhombus
Εικονίδιο τοποθεσίας

33 Wyndham Street, Lan Kwai Fong, Central, Hong Kong

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη γκέι σκηνή. Υπέροχο μπαρ. Boutique πολυτέλεια.
«-Το LKF βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του δημοφιλούς Lan Kwai Fong, σε κοντινή απόσταση από τα γκέι μπαρ σε αυτό το μέρος του Χονγκ Κονγκ, ενώ Κεντρική σάουνα gay gay απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια.

Το LKF προσφέρει 95 μοντέρνα δωμάτια, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα, σύμφωνα με τα πρότυπα του Χονγκ Κονγκ (50-65μ²), με πολύ άνετα κρεβάτια και δωρεάν Wi-Fi. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο και τη βεράντα του τελευταίου ορόφου.

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους βρίσκονται στην πόλη για να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή. Εξαιρετική εξυπηρέτηση και πολύ φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
The Upper House Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Τόπος Ειρηνικού, Hong Kong

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Εξαιρετικό μπαρ και φαγητό. Κοντά σε gay σκηνή.
Πολυτελές ντιζάιν ξενοδοχείο στο Pacific Place στην καρδιά του Χονγκ Κονγκ. Το Upper House διαθέτει μερικά από τα μεγαλύτερα δωμάτια στην πόλη, συνδυάζοντας φυσικά υλικά, μοντέρνα έργα τέχνης και εκπληκτική θέα.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει iPod Touch, καμπίνα ντους ψιλής βροχής, τηλεόραση LCD 42 ιντσών με βίντεο κατά παραγγελία, καφετιέρα εσπρέσο, ψυγείο κρασιού σε θερμοκρασία μονομαχίας, δωρεάν σνακ και ποτά.

Το Café Gray Deluxe and Bar προσφέρει κοκτέιλ και γκουρμέ φαγητό, καθώς και καθημερινά γεύματα σε μια εκπληκτική τοποθεσία. Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του γυμναστήριο με καρδιο και ελεύθερα βάρη.

Ο κοντινός σταθμός Admiralty MTR απέχει μόλις δύο σταθμούς και από τους δύο γκέι σάουνες στο Causeway Bay και την γκέι μπαρ στο SoHo, όπως και η σύνδεση με το Airport Express.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Mira Moon
Εικονίδιο τοποθεσίας

388 Jaffe Road, Causeway Bay, Χονγκ Κονγκ, Hong Kong

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και gay σκηνή.
Το Mira Moon είναι ένα βραβευμένο ξενοδοχείο σε ιδανική τοποθεσία, στην καρδιά του κόλπου Causeway, κοντά σε μερικές από τις καλύτερες εμπορικές περιοχές, Times Square, εμπορικό κέντρο SOGO και γκέι σάουνες στο SoHo.

Τα μοντέρνα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο διαθέτουν άνετα κρεβάτια, μαρμάρινο ντους ψιλής βροχής, βάση σύνδεσης για iPod, δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας 4G, παροχές για τσάι και καφέ. Το Mira διαθέτει ένα εξαιρετικό εστιατόριο του ξενοδοχείου ή μπορείτε να εξερευνήσετε τοπικές επιλογές σε κοντινή απόσταση. Υπάρχει γυμναστήριο εάν χρειάζεστε μια γρήγορη προπόνηση.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong
Εικονίδιο τοποθεσίας

3 Kau U Fong, Central, Hong Kong

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε στα γκέι μπαρ. Κομψά σχεδιασμένα δωμάτια. Όμορφη θέα.
Το Lan Kwai Fong @ Kau U Fong προσφέρει εξαιρετική αξία και σε βολική τοποθεσία. Είναι κοντά σε όλα γκέι μπαρ και κλαμπ στην περιοχή SoHo / Central.

Όπως πολλά ξενοδοχεία εδώ, τα δωμάτια σε ανατολίτικο στιλ είναι αρκετά μικρά (19μ²-39μ²), αλλά καλά εξοπλισμένα, με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 21 ιντσών, ένα αξιοπρεπές ντους ψιλής βροχής. Τα ψηλότερα δωμάτια «θέα στο λιμάνι» έχουν υπέροχη θέα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
δωρεάν WiFi
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα

Kowloon

Βρίσκεται στα βόρεια του νησιού του Χονγκ Κονγκ, το Kowloon είναι ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένα μέρη στον κόσμο. Στην άκρη της χερσονήσου, ιδιαίτερα στο Tsim Sha Tsui και στο MongKok, υπάρχει μια τεράστια γκάμα καταστημάτων, εστιατορίων, μερικών γκέι σάουνες και ανδρικών μασάζ.
W Hong Kong
Εικονίδιο τοποθεσίας

1 Austin Rd, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εμβληματικό & δροσερό. Εξαιρετικό για ψώνια. Γκέι-δημοφιλές ξενοδοχείο.
Μας αρέσει το πώς το εμβληματικό στυλ του W συνδυάζεται με τοπικές επιρροές. Το Hong Kong W διαθέτει ντιζάιν αιχμής με υπερσύγχρονα δωμάτια. Ιδιαίτερη αναφορά είναι η εξωτερική πισίνα με γυάλινες άκρες και η ηλιόλουστη βεράντα στον 72ο όροφο.

Η μεταφορά από το αεροδρόμιο είναι εύκολη καθώς το W βρίσκεται πάνω από το σιδηροδρομικό σταθμό Kowloon Airport Express. Το ξενοδοχείο έχει άμεση πρόσβαση στο ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ένα από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα στο Kowloon.

Φιλικό προς το σκηνικό, Σάουνα ζούγκλας, Χουτόνγκ είναι κοντά. Γκέι μπαρ στο νησί του Χονγκ Κονγκ είναι εύκολα προσβάσιμα με MTR ή ταξί.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Hotel Icon
Εικονίδιο τοποθεσίας

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Χονγκ Κονγκ, Χονγκ Κονγκ, Hong Kong

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχη θέα. Υπέροχο γυμναστήριο και πισίνα. Εύκολη πρόσβαση στη γκέι σκηνή Tsim Sha Tsui.
Μια μάλλον ιδιαίτερη και συναρπαστική επιλογή για τους γκέι ταξιδιώτες. Το Hotel ICON είναι στην πραγματικότητα μια διδακτική και ερευνητική εγκατάσταση της εξαιρετικά αναγνωρισμένης Σχολής Διοίκησης Ξενοδοχείων & Τουρισμού. Και αν είστε λάτρης του ντιζάιν, τότε το εντυπωσιακό κτήριο θα σας ρίξει τις κάλτσες.

Τα εκπληκτικά μεγάλα δωμάτια διαθέτουν εντυπωσιακή θέα στην πόλη, υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας και ντιζάιν καρέκλα. Ορισμένα δωμάτια έχουν πρόσβαση στο lounge 'Above and Beyond' στον τελευταίο όροφο όπου σερβίρεται το πρωινό.

Το ICON διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα στον 9ο όροφο και μοντέρνο γυμναστήριο. Εάν χρειάζεστε διαφορετικό είδος προπόνησης, τότε οι γκέι σάουνες, τα σπα και τα μπαρ στο Tsim Sha Tsui απέχουν περίπου 10 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
The Langham Hong Kong
Εικονίδιο τοποθεσίας

8 Peking Rd, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχο για ψώνια. Φανταστικό σχέδιο. Περπατήστε σε gay σάουνες και σπα.
Το όμορφο Langham Hotel χρονολογείται από το 1865 και διαθέτει μια εκτενή συλλογή με περισσότερα από 1,700 κινέζικα έργα τέχνης. Περιττό να πούμε ότι η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική - κατάλληλη για βασίλισσα.

Τα μεγάλα υπνοδωμάτια έχουν διαχρονικό κλασικό σχεδιασμό και σας προτείνουμε να βρείτε ένα πιο άνετο κρεβάτι! Ο όροφος του κλαμπ σερβίρει ζεστά / κρύα ποτά, κοκτέιλ, μπύρα και σνακ 24 ώρες.

Οι ομοφυλόφιλοι shopaholics θα χαρούν να βρουν μπουτίκ σχεδιαστών στο The Langham, για να μην αναφέρουμε τα 600+ καταστήματα στο διπλανό Harbour Mall. Πολλές από τις γκέι σάουνες και τα σπα στο Tsim Sha Tsui βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.