Σικάγο

Πολυτελή ξενοδοχεία στο Σικάγο

Το Σικάγο έχει πολλά πολυτελή ξενοδοχεία για να διαλέξετε. Εδώ είναι ο οδηγός μας για τα καλύτερα από τα καλύτερα στο Σικάγο

Πολυτελή ξενοδοχεία στο Σικάγο

Four Seasons Hotel Chicago
Εικονίδιο τοποθεσίας

120 E Delaware Place, Σικάγο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Απίστευτες απόψεις. Πολυτελείς ανέσεις.
Στην καρδιά της γειτονιάς Gold Coast, αυτός ο εμβληματικός πύργος υψώνεται από το φημισμένο Magnificent Mile στο κέντρο του Σικάγου με απαράμιλλη θέα στη λίμνη Μίσιγκαν και στον ορίζοντα. Από εδώ, απέχετε μόλις λίγα βήματα από τα ψώνια στη λαμπερή λεωφόρο Michigan, δοκιμάζοντας τα καλύτερα της γκουρμέ πόλης μας, εξερευνώντας το Navy Pier και άλλα.

Αυτό το βικτοριανό ξενοδοχείο διαθέτει μια σειρά από ανέσεις, όπως παρκαδόρο, παιδικό κλαμπ και δωρεάν Wi-Fi. Ένα γυμναστήριο είναι διαθέσιμο σε όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη δραστηριότητα τους ενώ ταξιδεύουν.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Shop
Χαμάμ
Πισίνα
The Peninsula Chicago
Εικονίδιο τοποθεσίας

108 EAST SUPERIOR STREET (NORTH MICHIGAN AVE) Chicago 60611 IL.,, Σικάγο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βεράντα στον τελευταίο όροφο. Πολυτελείς ανέσεις.
Το Peninsula Chicago είναι το ξενοδοχείο πέντε αστέρων που έφερε παραδοσιακή ασιατική εξυπηρέτηση σε μια πόλη που είναι ήδη γνωστή για τη ζεστασιά της φιλοξενίας της, το Σικάγο. Το ξενοδοχείο έχει λάβει ένα Ταξιδιωτικός Οδηγός Forbes Βαθμολογία πέντε αστέρων κάθε χρόνο από το άνοιγμα και έχει ανακηρυχθεί το # 1 ξενοδοχείο στο Σικάγο από τις US News and World Report.

Αυτό το ξενοδοχείο απέχει μισό τετράγωνο από τη λεωφόρο Michigan και 25 λεπτά με τα πόδια από το Millennium Park, το Art Institute of Chicago και το Navy Pier.

Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με έργα τέχνης και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, καθιστώντας τα δωμάτια μεγάλα και ευάερα. Το ξενοδοχείο διαθέτει χαρακτηριστικά όπως η μισή Ολυμπιακή πισίνα, καθώς και ένα προσωρινό παγοδρόμιο το χειμώνα. Έχετε την επιλογή να κάνετε brunch στο λόμπι, όπου σερβίρουν πλούσιο τσάι και σαββατοκύριακο σε μπουφέ.

Βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από τα γκέι hotspots Boystown, όπου τα δημοφιλή μπαρ αρέσουν Το σαλόνι Elixir μπορεί να βρεθεί.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Shop
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
The Ritz-Carlton Chicago
Εικονίδιο τοποθεσίας

160 E Pearson Street, Σικάγο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχη Θέα. Πολυτελείς ανέσεις.
Το The Ritz-Carlton Chicago βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και λίγα λεπτά με τα πόδια από τη λεωφόρο Michigan και προσφέρει άνεση, άνεση και ποιοτική εξυπηρέτηση. Προσφέρει επίσης μοναδική θέα στη λίμνη Μίσιγκαν και το Σικάγο.

Το ξενοδοχείο προσφέρει γήπεδο γκολφ, 24ωρη υπηρεσία δωματίου και δωρεάν Wi-Fi. Το σπα και κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου προσφέρει ποικιλία από περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Διαθέτει επίσης γυμναστήριο με πισίνα.

Τα δωμάτια διαθέτουν κομψή διακόσμηση και πολυτελείς εγκαταστάσεις 5 αστέρων.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Shop
Χαμάμ
Πισίνα
The Langham Chicago 
Εικονίδιο τοποθεσίας

330 N Wabash Ave, Σικάγο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελή. Στον ποταμό Σικάγο. Κοντά στο Boystown.
Το Langham Chicago είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται ακριβώς πάνω στον ποταμό Σικάγο. Είναι πολύ κοντά στη λεωφόρο Michigan, ιδανικό για ψώνια.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης και είναι διακοσμημένο με φουσκωτές εγκαταστάσεις τέχνης από γυαλί, τα δωμάτια έχουν καφέ σοκολάτα και αποχρώσεις της δεκαετίας του 1970.

Διαθέτει ένα βραβευμένο σπα, Chuan, καθώς και δύο σάουνες για χαλάρωση. Το Travelle Kitchen & Bar φημίζεται σε όλη την πόλη ως ένα από τα καλύτερα, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ποτών και εκπληκτική θέα στον ποταμό του Σικάγου.

Τα δημοφιλή γκέι σημεία στην περιοχή περιλαμβάνουν Scarlet Bar και Bar πρόοδο, που απέχουν και τα δύο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.
Viceroy Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

1118 N State St, Σικάγο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Κοντά στη λεωφόρο Μίτσιγκαν και στην παραλία Oak Street.
Το Viceroy Hotel Chicago είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία Oak Street. Μόνο 10 λεπτά με τα πόδια από τη λεωφόρο Michigan, αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ψωνίσουν!

Το ξενοδοχείο συνδυάζει το μοντέρνο και το κλασικό, με ένα πλήρως γυάλινο κτήριο που διαθέτει χαρακτηριστικά όπως τζάκια, βελούδινους καναπέδες και τοίχους ποίησης. Υπάρχει μια εξωτερική πισίνα στον τελευταίο όροφο που είναι ανοιχτή σε εποχιακή βάση. Υπάρχει επίσης ένα lounge στον τελευταίο όροφο, το Devereaux, όπου μπορείτε να απολαύσετε ποτά το βράδυ.

Το Viceroy προσφέρει μια πολυτελή επιλογή φαγητού με τη μορφή Somerset, που σερβίρει εποχικά αμερικανικά πιάτα. Οι εναλλακτικές επιλογές είναι πολλές και σε κοντινή απόσταση. Το hotspot της γκέι νυχτερινής ζωής στο Boystown είναι όπου θα βρείτε δημοφιλή μπαρ, όπως Παρεκκλίνω και Scarlet Bar και οι δύο απέχουν περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
γυμναστήριο
πλυντήριο
στάθμευση
κατοικίδια - καλωσορίζουμε με χρέωση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
wi-fi
Waldorf Astoria Chicago
Εικονίδιο τοποθεσίας

11 E Walton St, Σικάγο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελής επιλογή. Περπατήστε στην παραλία. Εύκολη πρόσβαση σε gay σκηνή.
Στην περιοχή Gold Coast, το 5 αστέρων Wardorf Astoria βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία και την εμπορική περιοχή Magnificent Mile, 10 λεπτά από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και τα τοπικά εστιατόρια.

Τα δωμάτια είναι καλά εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και δωρεάν Wi-Fi. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν σύγχρονο γυμναστήριο, σπα μασάζ, εσωτερική πισίνα και γαλλικό γκουρμέ εστιατόριο "Petit Margeaux".

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ωραίο lounge bar, ή μπορείτε να κάνετε check out Γκέι μπαρ Sidetrack, που βρίσκεται 10 λεπτά μακριά με ταξί.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.