The Ritz-Carlton, Νέα Ορλεάνη

Νέα Ορλεάνη Πολυτελή ξενοδοχεία

Η Νέα Ορλεάνη διαθέτει πολλά πολυτελή ξενοδοχεία για να διαλέξετε. Η Bourbon Street σας περιμένει όταν είστε έτοιμοι να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω.

Immerse yourself in opulence with our selection of luxury hotels in New Orleans, situated in the bustling French Quarter, the epicenter of the city's gay nightlife and LGBT culture.

Νέα Ορλεάνη Πολυτελή ξενοδοχεία

Windsor Court
Εικονίδιο τοποθεσίας

300 Gravier Street, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. ΛΑΜΠΡΌΣ. Κοντά στη Γαλλική Συνοικία. Υπέροχη θέα στον ποταμό Μισισιπή.
Το Windsor Court Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Ορλεάνης, ανάμεσα στη γαλλική συνοικία και την επιχειρηματική περιοχή.

Το ξενοδοχείο είναι ευρωπαϊκού στιλ, το οποίο μπορείτε να δείτε σε χαρακτηριστικά όπως ιταλικά μαρμάρινα μπάνια. Υπάρχει ακόμη και μια συλλογή έργων τέχνης 10 εκατομμυρίων δολαρίων που μπορείτε να θαυμάσετε. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και φωτεινά, με μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν υπέροχη θέα στον ποταμό Μισισιπή και στον ορίζοντα της πόλης. Οι σουίτες περιλαμβάνουν υγρά μπαρ και ιδιωτικά μπαλκόνια, ιδανικά για τη ζέστη της Λουιζιάνας.

Το Windsor Court Hotel διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα αλμυρού νερού και κατάστρωμα στον τελευταίο όροφο. Υπάρχουν 4 επιλογές για φαγητό, όπως το δημοφιλές The Grill Room, καθώς και ένα σαλόνι όπου μπορείτε να ακούσετε ζωντανή τζαζ. Έχουν ακόμη και ένα μεγάλο σαλόνι αν σας αρέσει λίγο τσάι.

Λόγω της εγγύτητας του ξενοδοχείου με τη Γαλλική Συνοικία, είναι κοντά σε μεγάλο μέρος της γκέι σκηνής. Καυτά σημεία της Νέας Ορλεάνης Η Παρέλαση Bourbon Pub και Oz απέχουν μόλις 17 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
πρωινό
δωρεάν WiFi
σαλόνι
πάρκινγκ επί πληρωμή
Πισίνα
Εστιατόρια
The Ritz-Carlton New Orleans
Εικονίδιο τοποθεσίας

921 Canal St, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελή. Κοντά στην οδό Bourbon. Μεγάλο Spa.
Το ξενοδοχείο Ritz-Carlton στη Νέα Ορλεάνη, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στις άκρες της Γαλλικής Συνοικίας. Το ίδιο το κτίριο χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, το οποίο μπορεί να φανεί με το αντιβελικό του στιλ.

Αυτό το ξενοδοχείο έχει πραγματικά αυτή τη νότια γοητεία, με τη δωρεάν γόμα θαλασσινών που σερβίρεται κατά το check-in. Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο σπα, το βρήκατε! Το σπα του ξενοδοχείου εκτείνεται σε ολόκληρο το ισόγειο και διαθέτει 22 αίθουσες θεραπείας.

Το Ritz-Carlton έχει τον δικό του τρομπετίστα της τζαζ που κάνει εμφανίσεις στο κοκτέιλ lounge Davenport τα Σαββατοκύριακα. Το εμβληματικό M Bistro του ξενοδοχείου σερβίρει τοπικά και διεθνή πιάτα, ενώ άλλες επιλογές για φαγητό σε τιμές που κυμαίνονται σε κοντινή απόσταση.

Η γκέι σκηνή βρίσκεται ακριβώς στο κατώφλι σας, με την οδό Bourbon να είναι μόνο ένα τετράγωνο μακριά. Οι δημοφιλείς χώροι στην περιοχή περιλαμβάνουν Bourbon Pub & Parade και OZ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
γυμναστήριο
πλυντήριο
μίνι μπαρ
στάθμευση
φιλικό προς τα κατοικίδια
Πισίνα
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
ηχομονωμένα δωμάτια
Ιαματική πηγή
υπηρεσία ταξί
wi-fi
The Roosevelt New Orleans, A Waldorf Astoria Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

130 Roosevelt Way, Νέα Ορλεάνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελή. Κεντρικός. Κοντά στη Γαλλική Συνοικία.
Το ξενοδοχείο Roosevelt New Orleans είναι ένα πολυτελές Waldorf Astoria Resort 5 αστέρων.

Βρίσκεται στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή, με τη γαλλική συνοικία ακριβώς απέναντι. Είναι ιδανικό για να εξερευνήσετε την καρδιά της Νέας Ορλεάνης. Το παλιό σχολικό στιλ αυτού του ξενοδοχείου είναι ορατό στους πολυτελείς πολυελαίους και στο μεγάλο λόμπι. Τα παραδοσιακά δωμάτια έχουν μεγάλους χώρους καθιστικού και προσφέρουν υπέροχη θέα στον ποταμό Μισισιπή.

Το Roosevelt προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και ποτό, όπως το δημοφιλές μπαρ Sazerac. Το Fountain Lounge προσφέρει ζωντανή τζαζ στη Νέα Ορλεάνη από την Τετάρτη έως το Σαββατοκύριακο.

Η εγγύτητα του ξενοδοχείου στη Γαλλική Συνοικία σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά στην τοπική γκέι σκηνή. Οι δημοφιλείς κοντινές επιλογές περιλαμβάνουν Η γωνιακή τσέπη και GrandPre's που βρίσκονται και οι δύο κάτω από 15 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
γυμναστήριο
πλυντήριο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Ατμόλουτρο/Χαμάμ
wi-fi

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.