#κέντρο

Πολυτελή ξενοδοχεία στο Μόντρεαλ

Το Μόντρεαλ έχει πολλά πολυτελή ξενοδοχεία για να διαλέξετε. Το Gay Village σας περιμένει όταν είστε έτοιμοι να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω

Μόντρεαλ · Πολυτελή ξενοδοχεία

Hotel Birks Montreal
Εικονίδιο τοποθεσίας

1240 Place Phillips, Μόντρεαλ, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Στο κέντρο του Μόντρεαλ.

Το Hotel Birks Montreal, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο Birks. Το boutique ξενοδοχείο διαθέτει φωτεινά και ευάερα δωμάτια, με μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν υπέροχη θέα στην πόλη. Υπάρχει η επιλογή να φάτε στο εστιατόριο Henri Brasserie του ξενοδοχείου, όπου θα βρείτε εκλεκτή γαλλική κουζίνα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο γκέι χωριό του Μόντρεαλ. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά σε δημοφιλή αξιοθέατα όπως το Μουσείο Καλών Τεχνών του Μόντρεαλ και η αγορά Bonsecours, τα οποία απέχουν λιγότερο από 30 λεπτά με τα πόδια.

Η γκέι σκηνή είναι κοντά, με δημοφιλή σημεία όπως Μπαρ Ρενάρντ, Καμπαρέ Μάντο και Σύνθετος ουρανός κάτω από 30 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
υποαλλεργικά δωμάτια
Μπαρ
παιδική τηλεόραση
γυμναστήριο
Δωρεάν Wi-Fi
χυμό
νοικοκυριό
σαλόνι
Αίθουσες
υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων
Καμπίνα ντους
The Ritz-Carlton Montreal
Εικονίδιο τοποθεσίας

1228 Sherbrooke St W, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελή. Στο κέντρο του Μόντρεαλ. Εξαιρετική τοποθεσία.
Το Ritz-Carlton Montreal είναι ένα πανέμορφο ξενοδοχείο 5 αστέρων, που βρίσκεται στο κέντρο του Μόντρεαλ. Καθώς βρίσκεται κοντά στο Μουσείο Καλών Τεχνών του Μόντρεαλ και το πολυτελές πολυκατάστημα Holt Refrew, αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε την πόλη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως πισίνα στον τελευταίο όροφο με θαλασσινό νερό, που προσφέρει υπέροχη θέα στον ορίζοντα της πόλης. Θα βρείτε μαρμάρινα τζάκια, πολυελαίους και μεγάλα δωμάτια που θα κάνουν τη διαμονή σας να αισθάνεται ξεχωριστή.

Μια εξαιρετική πολυτελής επιλογή για φαγητό είναι το εστιατόριο Maison Boulud του ξενοδοχείου. Η τοπική γκέι σκηνή είναι κοντά στο ξενοδοχείο, δημοφιλή μέρη όπως Μπαρ κοκτέιλ και Γραμμή αποθεμάτων απέχουν μόλις 13 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
γυμναστήριο
Γυμναστήριο
πλυντήριο
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Ατμόλουτρο/Χαμάμ
wi-fi
Hôtel Le Crystal
Εικονίδιο τοποθεσίας

1100 Rue de la Montagne, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Θέα στην πόλη. Μεγάλες Σουίτες.
Το Hôtel Le Crystal είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, που βρίσκεται στο κέντρο του Μόντρεαλ. Μόλις ένα τετράγωνο μακριά από τη Rue Sainte-Catherine, δημοφιλή καταστήματα υψηλών προδιαγραφών βρίσκονται στο κατώφλι σας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ολόκληρους τοίχους από γυαλί, δίνοντάς του μια μοντέρνα αίσθηση και σας προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη. Όλα τα δωμάτια είναι σουίτες και έχουν μεγάλο καθιστικό. Τα μπάνια διαθέτουν βαθιές μπανιέρες που είναι ιδανικές για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης.

Το διώροφο εστιατόριο Laurentien La Coupole του ξενοδοχείου σερβίρει νόστιμα τοπικά φρέσκα υλικά και ποτά. Εναλλακτικές λύσεις σε αυτό είναι πολλές και κοντά στο ξενοδοχείο.

Η γκέι σκηνή του Μόντρεαλ είναι επίσης κοντά, με δημοφιλείς χώρους όπως π.χ Λε Σαλόν Μπιστρό και Μπαρ Ρενάρντ είναι μόλις 8 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
κέντρο γυμναστικής
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
wi-fi

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.