Ξενοδοχεία Γκέι Μαλδίβες

Gay Μαλδίβες · Πολυτελή ξενοδοχεία

Οι Μαλδίβες είναι γνωστές για την πολυτέλεια, αλλά ποια ξενοδοχεία καλωσορίζουν στους γκέι ταξιδιώτες; Επιλέξαμε χειροκίνητα την επιλογή μας με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Είναι παράνομο να είσαι ομοφυλόφιλος στις Μαλδίβες. Συνιστούμε να διαβάσετε το δικό μας Οδηγός Gay Maldives πριν κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο.

Εναλλακτικά, μιλήστε με έναν από τους συνεργάτες μας OutOfOffice.com για συμβουλές από ειδικούς.

Gay Μαλδίβες · Πολυτελή ξενοδοχεία

Adaaran Select Hudhuran Fushi
Εικονίδιο τοποθεσίας

Βόρεια Ατόλη Μαλέ, Δημοκρατία των Μαλδίβων,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Το Adaaran Select Hudhuran Fushi προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία διακοπών, που περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και παρθένα νερά. Το θέρετρο προσφέρει μια ποικιλία από κομψές επιλογές διαμονής, όπως βίλες στην παραλία, στον ωκεανό και στον κήπο. Οι βίλες διαθέτουν ιδιωτικό χώρο ηλιοθεραπείας με 24ωρη πρόσβαση στον ωκεανό. Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων και ποτών, με δυνατότητα επιλογής από πέντε εστιατόρια και τέσσερα μπαρ στις εγκαταστάσεις.

Υπάρχουν μερικές υπέροχες προσθήκες all-inclusive για τους επισκέπτες, όπως κρουαζιέρες στο ηλιοβασίλεμα, παρακολούθηση δελφινιών, κολύμβηση με αναπνευστήρα και άλλα θαλάσσια σπορ. Η επιλογή All Inclusive είναι η βάση διατροφής για τους επισκέπτες, με το Dine Around Options που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε από οποιοδήποτε από τα πέντε restaramts, με διεθνή, βόρεια και νότια ινδική, ευρωπαϊκά και κινέζικα πιάτα.

Η μεταφορά με ταχύπλοο οργανώνεται από την Adaaran και διαρκεί περίπου 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του Μαλέ.
Χαρακτηριστικά:
δραστηριότητες
all inclusive επιλογές
ψυχαγωγία
Γυμναστήριο
ΠΑΙΔΙΚΟ κλαμπ
πολλαπλές μπάρες
πολλά εστιατόρια
εμπορική στοά
Ιαματική πηγή
Πισίνα
θαλάσσια σπορ
Le Meridien Maldives Resort and Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Lhaviyani Atoll Island Thilamaafushi,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εννέα εκτάρια χλωρίδας και πανίδας. Βιώσιμη διαμονή πάνω από το νερό
Το Le Meridien κατανοεί ότι η βιωσιμότητα και η διατήρηση είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή μιας εμπειρίας πέντε αστέρων στους επισκέπτες του, από τον μικρο-κήπο της παραλίας μέχρι τον άψογα διατηρημένο κοραλλιογενή ύφαλο, υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένης απόδρασης πολυτέλειας. Με τα γαλάζια νερά και την παρθένα λευκή άμμο, το θέρετρο αποτελεί την επιτομή του μείγματος φυσικής ομορφιάς και γαλήνης χαλάρωσης που έχει φτάσει να καθορίσει τις Μαλδίβες. Χρησιμοποιείται για να φιλοξενεί επισκέπτες κάθε ταυτότητας φύλου και σεξουαλικών προσανατολισμών, η φανταστική ομάδα του Le Meriden θα σας εγγυηθεί ένα θερμό καλωσόρισμα, το οποίο θα σας εξασφαλίσει ότι αισθάνεστε σεβασμό ανεξάρτητα από το ποιον μπορεί να αγαπάτε. 

Στο Le Meridien υπάρχει μια σειρά από επιλογές βίλας, και καθεμία επικεντρώνεται σε μία από τις φυσικές γοητεύσεις της ατόλης. Βρίσκονται είτε στην παραλία, είτε πάνω στο νερό είτε στη λιμνοθάλασσα, όλα έχουν θέα στη θάλασσα και εξωτερικούς χώρους, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο το εκπληκτικό περιβάλλον. Οι βίλες διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο, χώρους σαλονιού και προσφέρουν πρόσβαση στην παραλία ή στη λιμνοθάλασσα. Σχεδιασμένο με αισθητική των μέσων του αιώνα, το θέρετρο έχει προσπαθήσει να συνδυάσει την τοπική οπτική κουλτούρα με την ευρωπαϊκή επιρροή που υπάρχει στην περιοχή για περισσότερο από έναν αιώνα. 

Σχεδόν κάθε δραστηριότητα σε ένα ιδιωτικό νησί θα έχει ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά το Le Meridien εκμεταλλεύεται πραγματικά την ονειρική του τοποθεσία. Με εμπειρίες που καλύπτουν την κουλτούρα, τον τρόπο ζωής και τη διατήρηση, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν στιγμές-λίστα, όπως περιπάτους στα μαγγρόβια, πλωτά πρωινά, περιποιήσεις στο σπα της λιμνοθάλασσας και ταξίδια σε μικροσκοπικές ατόλες με λευκή άμμο. Δεσμευμένοι στη διατήρηση του ευάλωτου περιβάλλοντος μέσα στο οποίο βρίσκεται το Le Meridien, υπάρχει μια σειρά από οικολογικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να εξοικειώσουν τους επισκέπτες με τη μοναδική άγρια ​​ζωή του νησιού και να τονίσουν τη σημασία της βιώσιμης ζωής.
Χαρακτηριστικά:
και μικροπράσινη κηπουρική.
θαλάσσια διατήρηση
μονοπάτια της φύσης
Βίλες πάνω από το νερό
Πισίνα
έξι εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Adaaran Prestige Vadoo
Εικονίδιο τοποθεσίας

Vaadhoo, Kaafu Atoll,,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Το Adaaran Prestige Vadoo είναι ένα φιλικό προς τα ΛΟΑΤ θέρετρο στις Μαλδίβες και διαθέτει 50 βίλες πάνω από το νερό και έχει τη δική του κοραλλιογενή ύφαλο, με ζωντανή υδρόβια χλωρίδα και πανίδα. Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτικό μπάτλερ, μεγάλες ξαπλώστρες, μικρές πισίνες και εκπληκτική θέα.

Η διαμονή μπορεί να είναι all-inclusive, προσφέροντας επιπλέον παροχές, όπως δωρεάν εξοπλισμό κολύμβησης με αναπνευστήρα, εκπτώσεις σπα, εκπτώσεις κατάδυσης, δωρεάν φαγητό και ποτά, καθώς και μια εκπληκτική δωρεάν εμπειρία για φαγητό στην παραλία, που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε.

Απολαύστε τα βράδια σας σε ένα από τα δύο εστιατόρια, προσφέροντας είτε ένα προκαθορισμένο μενού είτε υπέροχη ιαπωνική κουζίνα, που θα συνοδεύονται από κοκτέιλ σε ένα από τα δύο μπαρ του ξενοδοχείου. Καλωσορίζοντας τους νεόνυμφους που αναζητούν την τέλεια ρομαντική απόδραση με πολυτελείς Honeymoon Villas και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Το θέρετρο είναι εύκολα προσβάσιμο από το διεθνές αεροδρόμιο μέσω 15 λεπτών με ταχύπλοο.
Χαρακτηριστικά:
μπαρ
μπάτλερ
εκδρομές.
Γυμναστήριο
μικρή πισίνα
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Πισίνα
θαλάσσια σπορ
Heritance Aarah
Εικονίδιο τοποθεσίας

Raa Atoll, Raa North MV,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Heritance Aarah, ένα πολυτελές και ασυναγώνιστο θέρετρο με βίλες στις Μαλδίβες. Το θέρετρο είναι φιλικό προς τους LGBTQ+, προσφέροντας μια πραγματικά αφοσιωμένη υπηρεσία. Οι επιλογές βίλας περιλαμβάνουν Παραλία, Πισίνα και Ωκεανό, με δωμάτια οικογενειακού στιλ επίσης διαθέσιμα, εάν ταξιδεύετε με παιδιά.

Υπάρχουν έξι διαθέσιμες επιλογές εστιατορίων, για τους γνώστες που εκτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Τα πέντε μπαρ στις εγκαταστάσεις προσφέρουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ένα αρωματικό shisha στο κατάστρωμα, ένα καινοτόμο μοριακό σκεύασμα, υπέροχα κοκτέιλ ρούμι ή το γαλήνιο περιβάλλον της υπέροχης πισίνας υπερχείλισης. Το All Inclusive είναι το πρότυπο για τους επισκέπτες, με το Dine Around Options που σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε καθένα από τα έξι εστιατόρια κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους, είτε πρόκειται για συναρπαστικά θαλάσσια σπορ, για χαλαρωτικές περιποιήσεις σπα, ή ακόμα και για καθημερινές εκδρομές. Οι εκδρομές περιλαμβάνουν κρουαζιέρες ηλιοβασιλέματος και ανατολής, κρουαζιέρες δελφινιών, επισκέψεις στο νησί, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοσανίδα και κανό.

Βρίσκεται μόλις 45 λεπτά με θαλάσσιο αεροπλάνο από το Μαλέ.
Χαρακτηριστικά:
μπαρ
Καταδύσεις
Γυμναστήριο
πισίνα υπερχείλισης
κέντρο αναψυχής
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Adaaran Select Meedhupparu
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Το Adaaran Select Meedhupparu είναι ένα φιλικό προς το LGBTQ + θέρετρο, σχεδιασμένο για αναψυχή και χαλάρωση. Περιτριγυρισμένο από έναν τροπικό κοραλλιογενή ύφαλο και μόλις 45 λεπτά με το υδροπλάνο από την πόλη του Μαλέ.

Το θέρετρο διαθέτει εκπληκτικές βίλες με νερό, τέσσερις επιλογές εστιατορίου, πολλές εκδρομές και δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις καλύτερες ευκαιρίες κατάδυσης και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Απολαύστε ένα ποτό σε ένα από τα τέσσερα μπαρ του ξενοδοχείου. Επιλέξτε από μια ποικιλία επιλογών κουζίνας, όπως ινδική, μεσογειακή και ιταλική.

Χαλαρώστε στο σπα του ξενοδοχείου, με μια ποικιλία περιποιήσεων, όπως μπαλινέζικο και ταϊλανδέζικο μασάζ, μανικιούρ και πεντικιούρ, καθώς και εγκαταστάσεις γιόγκα και σάουνας. Το θέρετρο είναι επίσης πολύ φιλικό για παιδιά, εάν ταξιδεύετε με μια οικογένεια.

Η επιλογή All Inclusive πακέτου περιλαμβάνει πολλές προσθήκες για τους επισκέπτες του Beach Villa, όπως κρουαζιέρες στο ηλιοβασίλεμα, παρακολούθηση δελφινιών, ιστιοσανίδα και επιβίβαση στο κουπί, για να αναφέρουμε μερικές. Θα λάβετε επίσης δωρεάν είσοδο στο Beach Party. Η προσφορά All Inclusive περιλαμβάνει επιλογές Dine Around, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε και να δοκιμάσετε όλες τις επιλογές φαγητού από τα τέσσερα εστιατόρια του θερέτρου, γιατί να μην δοκιμάσετε κάπου νέα κάθε βράδυ!
Χαρακτηριστικά:
μπαρ
Γυμναστήριο
Massage
ιδιωτική πισίνα
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
θαλάσσια σπορ
Cora Cora Maldives
Εικονίδιο τοποθεσίας

Raa Maamigili Raa Atoll,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φανταστικές εγκαταστάσεις ευεξίας. Πολυτελείς επιλογές για φαγητό.
Ψάχνετε για έναν προορισμό που να τα έχει όλα; Η Cora Cora μπορεί να είναι για εσάς. 

Με επίκεντρο την ελευθερία, έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι θα αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο απεριόριστοι κατά τη διαμονή σας στο Cora Cora. Από επιλογές all-inclusive μέχρι ατελείωτες εκδρομές και εμπειρίες, το νησί θα είναι δικό σας για εξερεύνηση. Μέρος της ελευθερίας που βρίσκεται στο Cora Cora προέρχεται από την περιεκτική και ανοιχτόμυαλη στάση του θερέτρου απέναντι στους ταξιδιώτες LGBTQ+. Ανεξάρτητα από την ταυτότητά σας, μπορείτε να είστε σίγουροι με τη γνώση ότι θα σας σεβαστούν απόλυτα καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. 

Περιτριγυρισμένο από παρθένο ωκεανό από κάθε πλευρά, δεν υπάρχει κακή θέα στο Cora Cora και κάθε δωμάτιο προσφέρει μια μοναδική θέα που κόβει την ανάσα για να απολαύσετε. Βρίσκεται είτε στην παραλία είτε στη λιμνοθάλασσα, υπάρχει μια τεράστια γκάμα από δωμάτια και βίλες για να διαλέξετε. Οι νεόνυμφους μπορεί να απολαύσουν την οικειότητα μιας παραθαλάσσιας βίλας ενός υπνοδωματίου, όπου ο ωκεανός απέχει μόλις λίγα βήματα από το king-size κρεβάτι σας. Εναλλακτικά, όσοι σχεδιάζουν ένα μεγαλύτερο ομαδικό ταξίδι μπορούν να βρουν τη Lagoon Pool Villa, με τη νεροτσουλήθρα και την προνομιακή θέση της προβλήτας, μια τέλεια εφαρμογή. 

Για αιώνες οι Μαλδίβες κατοικούνταν από άτομα που έβγαζαν τα προς το ζην από την εύφορη γη και τους καλά εφοδιασμένους ωκεανούς που ευλογούν τα νησιά, και στην Cora Cora, καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια για να διατηρηθεί και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος αυτής της μοναδικής κληρονομιάς. Η ατόλη φιλοξενεί αρχαία μνημεία, υπαίθριους τελετουργικούς χώρους και υποδομές ναών, τα οποία περιέχουν όλα στοιχεία για τη συναρπαστική ιστορία των Μαλδίβων.
Χαρακτηριστικά:
και θαλάσσια σπορ.
οι κοραλλιογενείς ύφαλοι
πέντε εστιατόρια
Γυμναστήριο
μουσείο
Βίλες πάνω από το νερό
Πισίνα
Ιαματική πηγή
NOVA Maldives
Εικονίδιο τοποθεσίας

Pulse Ξενοδοχεία και θέρετρα Kaneeru Villa 4th Floor O,,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ήρεμος προορισμός για επαναφόρτιση. Εστιασμένη στην ευεξία.
Η Nova χρησιμοποιεί την καινοτομία και την τεχνολογία για να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες χωρίς να διακυβεύεται η δέσμευσή της στη βιωσιμότητα και τον παραδοσιακό πολιτισμό των Μαλδίβων. Μερική υποχώρηση, μέρος-θέρετρο, όλες οι ανάγκες σας θα καλύπτονται από μια φιλόξενη ομάδα που είναι καλά έμπειρη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό του επισκέπτη. Αν και η ομοφυλοφιλία μπορεί να είναι παράνομη στις Μαλδίβες, δεν θα το γνωρίζατε στη Nova, όπου το σκηνικό του ιδιωτικού νησιού και η ανοιχτόμυαλη ομάδα θα σας εξασφαλίσουν τον μέγιστο σεβασμό και την άνεση. 

Η χαλάρωση είναι κορυφαία προτεραιότητα στο νησί και με κάθε βίλα που διαθέτει πρόσβαση σε παραλία ή θάλασσα, δεν είστε ποτέ μακριά από τον χαλαρωτικό ήχο των κυμάτων που κυματίζουν απαλά. Δεν υπάρχει πίεση για να ταιριάξουμε στη Nova, και όσον αφορά τις δραστηριότητες και τις εκδρομές, έχουν γίνει προσπάθειες για να διασφαλιστεί ότι υπάρχει κάτι που ταιριάζει στα γούστα κάθε επισκέπτη. Από μπιτς βόλεϊ και καταδύσεις μέχρι μουσεία και ξεναγήσεις σε γκαλερί, ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντά σας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε χαρά στις ακτές της Nova. 

Κάθε βίλα είναι γεμάτη με γούστο με χειροποίητα έπιπλα, ουδέτερα κλινοσκεπάσματα και τοπικά έργα τέχνης που συμπληρώνουν την απαράμιλλη ομορφιά που βρίσκεται πέρα ​​από το κατάστρωμα πάνω από το νερό. Υπάρχει μια σειρά επιλογών με ποικίλα χαρακτηριστικά, όπως πισίνες, τζακούζι και υπαίθρια μπάνια. Για να ολοκληρώσετε το πακέτο, η γκάμα των εστιατορίων και των εγκαταστάσεων ευεξίας του θέρετρου σημαίνει ότι θα φύγετε από τη Nova νιώθοντας καλύτερα και πιο υγιείς από ό,τι όταν φτάσατε. 
Χαρακτηριστικά:
κοραλλιογενή ύφαλο
τζακούζι
υπαίθρια μπάνια
μερική υποχώρηση
Ιδιωτικές πισίνες
βιώσιμης
υδρορροές
Cheval Blanc Randheli
Εικονίδιο τοποθεσίας

Noonu Atoll Δημοκρατία των Μαλδίβων,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιδιωτική παραλία. Πισίνα υπερχείλισης.
Ο Jean-Michel Gathy σχεδίασε τον Cheval Blanc Randheli. Πήρε την πολυτέλεια στο επόμενο επίπεδο με τα μεγάλα αλλά κομψά του σχέδια.

Ένας μπάτλερ θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας από τη στιγμή που θα φτάσετε. Είτε πρόκειται να μεταφέρετε τη βαλίτσα σας για να βάλετε λουλούδια frangipani στην μπανιέρα σας.

Με μόλις 45 βίλες αυτό το νησί είναι μάλλον οικείο. Μπορείτε να μείνετε σε μια βίλα πάνω από το νερό, μια παραθαλάσσια βίλα με κήπο ή μια βίλα σε νησί. Οι βίλες είναι διακοσμημένες με κεραμικά Gaia, κοχύλια και απολιθωμένο ξύλο. Θα βρείτε τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις του κίτρινου Gathy σε όλο το θέρετρο.

Διατίθεται μια σειρά από εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες - μας άρεσε ιδιαίτερα το κλασικό κάρυ ψαριού των Μαλδίβων, το οποίο γλίστρησε όμορφα με δέσιμο γαλλικού κρασιού.

Αυτό το πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων διαθέτει ιδιωτική παραλία και πισίνα υπερχείλισης, καθώς και υπαίθρια γήπεδα τένις και μια σειρά από περιποιήσεις σπα.
Conrad Maldives Rangali Island
Εικονίδιο τοποθεσίας

Νησί Ρανγκάλι,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υποβρύχιο εστιατόριο. Μοναδικά δωμάτια.
Αυτό το εκπληκτικό θέρετρο έχει ίσως μερικά από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά από οποιοδήποτε θέρετρο στις Μαλδίβες - το εμβληματικό υποβρύχιο εστιατόριό του και τώρα το νέο του υποβρύχιο μπανγκαλόου, το Muraka.

Επισκεφθείτε το σπα με γυάλινο πάτο και απολαύστε απόλυτη χαλάρωση και χαλάρωση.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολλά διαφορετικά εστιατόρια, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε πραγματικά κάτι νέο κάθε βράδυ της διαμονής σας.

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα θέρετρα στις Μαλδίβες. Η υποβρύχια σουίτα είναι πραγματικά ένα αξιοθέατο που μπορείτε να το δείτε, αλλά προειδοποιήστε: κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες για να μείνετε εκεί! Ίσως να πουλήσετε το σπίτι και το αυτοκίνητό σας;
Χαρακτηριστικά:
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Υποβρύχιο εστιατόριο
Gili Lankanfushi
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Overwater Spa. Πολυτελείς ανέσεις.
Το Gili Lankanfushi είναι μια εκπληκτική πολυτελή ιδιοκτησία στις ειδυλλιακές Μαλδίβες που θέτει την οικολογική φιλοξενία στην καρδιά του ήθους της.

Όλα τα δωμάτια του Gili Lankanfushi είναι σουίτες πάνω από το νερό και θα βρείτε επίσης τον κάτοικο Mr Friday (που πήρε το όνομά του από το δεξί χέρι του Robinson Crusoe) για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε χρειάζεστε - σκεφτείτε τα ως μια διασκεδαστική υπηρεσία θυρωρού!

Το θέρετρο έχει έναν κάτοικο θαλάσσιο βιολόγο που μπορεί να σας δείξει τα ποικίλα οικοσυστήματα γύρω από το νησί - το νησί έχει επίσης το δικό του ερευνητικό εργαστήριο.

Για μια ρομαντική εμπειρία, κανονίστε ένα μασάζ ζευγαριών στο Overwater Meera Spa, το οποίο προσφέρει θέα από ένα γυάλινο δάπεδο μέχρι τα κρυστάλλινα νερά παρακάτω. Υπάρχει επίσης ιδιωτικό δείπνο υπό το φως των κεριών.
Χαρακτηριστικά:
Καταδύσεις
φιλικό προς το περιβάλλον
Κολύμβηση με αναπνευστήρα
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Ayada Maldives
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιδιωτική μικρή πισίνα. Πολυτελείς ανέσεις.
Αυτό το ιδιωτικό θέρετρο νησιών προσφέρει πολυτέλεια 5 * σε κάθε στροφή. Οι ευρύχωρες βίλες και οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, καθώς και υπηρεσία μπάτλερ.

Υπάρχουν έξι εστιατόρια για να διαλέξετε, καθώς και ένα μεγάλο σπα που περιλαμβάνει τούρκικο χαμάμ, αυτό το θέρετρο απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τον ισημερινό.

Η κατάδυση βρίσκεται στην καρδιά του θέρετρου και δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο ψάρεμα μεγάλων θηραμάτων - μιλάμε για μεγάλα αγόρια όπως τόνους, καρχαρίες, wahoo, ιστιοφόρα, ξιφία και barracuda.

Για τους ρομαντικούς μέσα σας, κατευθυνθείτε σε ένα κοντινό έρημο νησί για ιδιωτικό πικνίκ.
Χαρακτηριστικά:
Υπηρεσία μπάτλερ
Γυμναστήριο
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.