Gay Beijing · Πολυτελή ξενοδοχεία

Gay Beijing · Πολυτελή ξενοδοχεία

Το Πεκίνο έχει μια καλή επιλογή από πολυτελή ξενοδοχεία και οι τιμές είναι χαμηλές από τα δυτικά πρότυπα. Όλα τα ξενοδοχεία 5 αστέρων στο Πεκίνο διαθέτουν αγγλόφωνο προσωπικό.

Αστικός ορίζοντας του Πεκίνου στο σούρουπο


Τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία μας στο Πεκίνο για γκέι ταξιδιώτες ταξινομούνται κατά περιοχή:



More 友好 豪华 酒店 北京 Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία του Πεκίνου.

Πολυτελή ξενοδοχεία ομοφυλόφιλων στο Πεκίνο ανά περιοχή

Sanlitun Bar Street / Περιοχή Πρεσβείας

Στην εμπορική συνοικία Chaoyang, το Sanlitun φημίζεται για το μπαρ, τα διεθνή καταστήματα και τις επιλογές νυχτερινής διασκέδασης. Μερικοί από τους καλύτερους γκέι χώρους μπορούν να βρεθούν σε αυτήν τη γειτονιά.
Swissôtel Beijing
Εικονίδιο τοποθεσίας

2 Chaoyangmen North Main Street, Πεκίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 50

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Υπέροχες εγκαταστάσεις. Κοντά στο Destination Club.
Το Swissôtel Beijing βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, κοντά στην οδό Sanlitun Bar και το Εργατικό Στάδιο, και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη δημοφιλή Γκέι χορευτικός σύλλογος προορισμού.

Τα όμορφα σχεδιασμένα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε από το Sofitel. Οι εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης περιλαμβάνουν μεγάλη εσωτερική πισίνα, σύγχρονο γυμναστήριο, εστιατόρια και πολύγλωσσο προσωπικό.

Ο κοντινός σταθμός Dongsishiqiao του μετρό παρέχει εύκολες συνδέσεις με άλλα μέρη της πόλης.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Χαμάμ
Πισίνα
The Opposite House
Εικονίδιο τοποθεσίας

Bldg 1, 11 Sanlitun Road, Πεκίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Φανταστικό σχέδιο. Επιλογή μπουτίκ.
Ένα εκπληκτικό αστικό αριστούργημα που δημιουργήθηκε από τον κορυφαίο ιαπωνικό αρχιτέκτονα Kengo Kuma. Το Opposite House βρίσκεται στην καρδιά της πολυσύχναστης περιοχής Sanlitun, όπου στεγάζεται το gay-δημοφιλές μπαρ MESH και   Kai Club

Αυτό το boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια και ρετιρέ με βεράντα στον τελευταίο όροφο, πισίνα, γυμναστήριο, τρία εξαιρετικά εστιατόρια.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει κρεβάτι king size με κλινοσκεπάσματα από αιγυπτιακό βαμβάκι, ανάκλιντρο και σύστημα φωτισμού διάθεσης, ψηφιακή ψυχαγωγία, δωρεάν Wi-Fi και μίνι μπαρ. Πολλά καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
Πισίνα

Απαγορευμένη πόλη / Wangfujing Street

Τα ξενοδοχεία σε αυτήν την περιοχή προσφέρουν μια εξαιρετική βάση για να απολαύσετε τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα του Πεκίνου: Απαγορευμένη Πόλη, Οδός Wangfujing, Πλατεία Tian'anmen και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την κύρια γκέι σκηνή.
Legendale Hotel Beijing
Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Jinbao 90-92, Πεκίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε στην οδό Wangfujing. Άνετα δωμάτια. Εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Το εξαιρετικό Legendale Hotel είναι μια μεγάλη πολυτελής ιδιοκτησία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη διάσημη οδό Wangfujing με όλα τα καταστήματα και τα φαγητά του δρόμου.

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, 3 εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, μια πανέμορφη εσωτερική πισίνα και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Κάθε ευρύχωρο δωμάτιο είναι όμορφα επιπλωμένο και εξοπλισμένο με κορυφαίες ανέσεις.

Το Legendale Beijing περιβάλλεται από καταστήματα σχεδιαστών, 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Dengshikou του μετρό, 15 λεπτά οδικώς από την Απαγορευμένη Πόλη και την πλατεία Τιαν Ανμέν.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Πισίνα
The Regent Beijing
Εικονίδιο τοποθεσίας

99, Jin Bao Street Dongcheng District, Πεκίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελής επιλογή. Υπέροχη πισίνα & γυμναστήριο.
Τοποθετημένο στην καρδιά της μητρόπολης του Πεκίνου, το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους Regent συνδυάζει τη σύγχρονη πολυτέλεια με την εξαίσια γοητεία της ιστορικής Κίνας.

Περίπου 2χλμ. από την πλατεία Τιεν Ανμέν και την Απαγορευμένη Πόλη, το The Regent διαθέτει 500 δωμάτια και διαθέτει εσωτερική πισίνα, σπα και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Κεντρική επαγγελματική περιοχή

Βρίσκεται ανατολικά του κέντρου της πόλης και νότια της οδού Sanlitun Bar, το Πεκίνο CBD είναι ο κύριος τομέας χρηματοοικονομικών, μέσων μαζικής ενημέρωσης και επιχειρηματικών υπηρεσιών και έδρα πολλών ξενοδοχείων 5 αστέρων.
Grand Millennium Beijing
Εικονίδιο τοποθεσίας

Fortune Plaza, No.7 DongSan Huan Middle Road, Chanoyang District, Πεκίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Μεγάλη πισίνα και γυμναστήριο. Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες.
Ένα από τα αγαπημένα μας πολυτελή ξενοδοχεία στο Πεκίνο. Το υπερσύγχρονο Grand Millennium διαθέτει εσωτερική πισίνα 25 μέτρων, 4 εστιατόρια, σπα παγκόσμιας κλάσης και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο που ονομάζεται Oxygen Club.

Κάθε ευρύχωρο δωμάτιο διαθέτει φιλοσοφία «μεγάλου μπάνιου», παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στην πόλη, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας και δωρεάν Wi-Fi.

Από άποψη τοποθεσίας, το ξενοδοχείο είναι μέρος του Fortune Plaza, κοντά στα νέα κεντρικά γραφεία CCTV και το εμπορικό κέντρο The Place, και περίπου 6 χλμ. από την Απαγορευμένη Πόλη και την Πλατεία Τιεν Ανμέν.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.