Γκέι Κι Ουέστ

Πολυτελή ξενοδοχεία Gay Key West

Το Key West έχει μερικά υπέροχα πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα τόσο στην καρδιά της Duval Street όσο και σε πιο απομονωμένες τοποθεσίες

Πολυτελή ξενοδοχεία Gay Key West

Ocean Key Resort and Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Zero Duval, Κι Ουέστ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή πολυτέλειας. Περπατήστε στα γκέι μπαρ.
Το Ocean Key Resort & Spa είναι ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στο Κι Γουέστ. Είναι μέρος της συλλογής Noble House και βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της Παλιάς Πόλης. Η γκέι νυχτερινή ζωή της οδού Duval είναι κυριολεκτικά στο κατώφλι σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε πολυτέλεια, πολύχρωμη γοητεία Φλωριβικής και μια ατμόσφαιρα πάρτι. Υπάρχει μια πισίνα δίπλα στη θάλασσα με πολλές ξαπλώστρες. Τα standard δωμάτια διαθέτουν σαλόνι, μεγάλα μπάνια και πολλά έχουν μπαλκόνι. Πάντα μια αξιόπιστη επιλογή πολυτέλειας στο Key West.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πισίνα
Εστιατόρια
Sunset Key Cottages
Εικονίδιο τοποθεσίας

245 Front Street,, Κι Ουέστ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Top Luxury Resort Complex. Βρίσκεται σε ιδιωτικό νησί.
Αυτό το συγκρότημα θέρετρου βρίσκεται σε ένα νησί 500 μέτρα από το Key West. Η διαδρομή με το φέρι διαρκεί πάνω από πέντε λεπτά και διαρκεί όλη τη νύχτα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη γκέι νυχτερινή ζωή του Key West μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα δωμάτια στο νησί είναι διακοσμημένα σε κλασικό στιλ Key West. Μπορείτε να έχετε το δικό σας ιδιωτικό εξοχικό σπίτι με σκεπαστή βεράντα. Οι εξοχικές κατοικίες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι.

Το Sunset Key Cottages θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερο πολυτελές ξενοδοχείο στο Key West.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πισίνα
Εστιατόρια
γήπεδο τένις
Oceans Edge Key West Resort Hotel and Marina
Εικονίδιο τοποθεσίας

5950 Peninsular Ave, Key West, FL, ΗΠΑ, Κι Ουέστ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή πολυτέλειας. Βρίσκεται στο Stock Island.
Το Oceans Edge Resort βρίσκεται στο Stock Island, το Old Town Key West απέχει μόλις 20 οδικώς. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον μακριά από το θόρυβο της οδού Duval. Υπάρχουν μερικά εξαιρετικά εστιατόρια ακριβώς στο κατώφλι σας.

Αυτό το εκτεταμένο θέρετρο έχει όμορφους κήπους με σκιά με φοίνικες. Η πισίνα είναι ακριβώς δίπλα στη μαρίνα. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα στον ωκεανό και τη μαρίνα. Η διακόσμηση είναι κομψή, υποτιμημένη με λάμψεις χρώματος. Το Oceans Edge Resort είναι ένα κλασικό πολυτελές θέρετρο Key West.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.